Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Miért sírsz nagyapa?

Egy szőke göndör hajú kisfiú sétál a homokos tengerparti dűnéken, egyszerre ráérik a vizelés, megfogja bájos kis fütyijét, ahogy azt az apjától tanulta fiúsan és S alakot pisil a homokba. Hirtelen megjelenik valamivel idősebb énje, és teljes erőből elkezd vele üvöltözni:
- Nézd meg, tiszta húgy vagyok! Behúgyoztam miattad! Mondtam, hogy mielőtt brunyálnál szólj, hogy ki tudjak menni a WC-re. A kisfiú elkezd sírni és elrohan. A nagyobbik érez egy kis bűntudatot, de hamar lerázza.
Egy gyönyörű meztelen nőtt lát napozni a homokban. Ő már nemcsak vizelésre használja, neki már farka van. Előveszi a duzzadt erekkel körbe hálózott hímvesszejét a pizsamájából és elkezdi kényeztetni az ötcombú asszonnyal. Éppenhogy elélvez, megjelenik a felnőtt énje. Lekever neki egy hatalmas pofont.
- Hányszor mondjam, hogy ha vered a faszodat szóljál, már megint csak úgy elsültem álmomban az ágyban, az asszony mellett. Tudod milyen ciki ez már harmincévesen? - a fiú nem tudja. Ő is csak sértődötten elrohan. A nő még mindig ott fekszik. Ez az én már felnőtt és határozott. Odamegy a nőhöz, és illedelmesen megkérdezi megdughatja-e? - Természetesen! -és a férfi jól megdugja.
Épp mikor harmadszor élvez a nőbe, megjelenik az idős énje .
- Hogy mi a fenéért nem tudsz csomót kötni rá? Élvezed kínozni nyolcvan éves impotens énedet? - erre megjelenik a másik kettő énje is.
A nő a halott felesége, aki nem öregedett de emiatt meghalt rákban. Az öreg tehetetlenül lehuppan a földre. Káromkodni van kedve. Vallásos ezért az első szót elnyeli, de a többi kirobban belőle-....bassza meg!
Aztán eldől és elkezd keservesen zokogni.
Hasonló történetek
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
A mindenit! Ilyen rövden ilyen jót kevesen tudnak. Szinte nincs is benne felesleges szó.
Grat!

:flushed:

Tűzmadár ·
No igen…
Mivel több írását is olvastam, s a gondolatai, műveinek mondanivalója tetszett, úgy vélem ebben a férfiban van valami zseniális. Viszont a vulgaritása miatt nem engedném ide a gyermekem, ne ezt a stílust tanulja meg…

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: