Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
... Jeremy ujjai rátalálnak a puncimra és játszadozni kezdenek a combjaim között. A saját...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
...Kate számított erre. Félig meddig remélte is hogy bekövetkezik. A nagybátyja ugyanúgy fel...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Friss hozzászólások
Dávid Juhász: Ez nem lehet igaz! A munkahely...
2018-04-19 14:21
Dávid Juhász: Nagyon jó történet! Szépen öss...
2018-04-19 08:32
AnnaRia: Nekem is extra a klitoriszom.....
2018-04-18 23:56
Erikababa: Igen sajnos a kommunikacio nag...
2018-04-18 17:23
Pumpkin: Szia, Olyan érzésem van mint h...
2018-04-18 13:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kedves Naplóm!

Kedves naplóm!

2005. 12. 25.

Még egy nap. Egy unalmas és hosszú nap, még ma is dolgozok. Alig jött be valaki… nem csoda a családjukkal vannak. Bemegyek dolgozni, kijövök, haza buszozok, eszek valamit, és addig nézem a tv-t, amíg el nem alszok az unalmasabbnál unalmasabb sorozatok alatt. Minden egyes nap. Közben azon tűnődök, hogy a gyerekeknek nem kéne megtudniuk, hogy mi az a depresszió! Szar az élet, mondják sokan, de ez nem igaz. Nem az élet szar, hanem az életedben körülvevő emberek. Azok veszik el az életkedvedet is. Az a normális ember, aki fél életén át tanul, a másik felében pedig dolgozik és családot alapít? Nézőpont kérdése, hogy ki a normális és ki nem. Nem kellene a 16 éves tiniknek pszichológushoz járniuk, mert egy magányos napon felvágták az ereiket. Ezen a napon jöttem rá, hogy utálom az embereket, egyszerűen megvetem őket. Szégyellem magam, hogy én is ember vagyok.

Egyszer egy parkban jártam este felé, az egyik padon ott ült egy kb. 14 éves lány. Dark-os ruhákban, és sminkben, és olyan hihetetlen szomorúság áradt a sírásából, mintha az egész világ baja bántaná. Minden arra járó megvetően végig nézett rajta, de nem állt volna meg. Én odamentem hozzá, és megkérdeztem tőle, hogy miért sír. Először gyanakodva nézett rám, pedig én tényleg nem akartam tőle semmi rosszat, csak őszintén kíváncsi lettem a bánatára. Elkezdtünk beszélgetni, elmesélte néha olyanokat mondanak neki, amivel nagyon megbántják, pedig lehet, hogy nem ez volt a szándékuk. Aztán sikerült megnevettetnem, amilyen szívszaggató volt a sírása, ugyanolyan gyönyörű volt a nevetése is. Mint egy kisgyerek gyöngyöző és naiv kacagása, aki még nem tapasztalta meg, hogy az élet igen is nehéz. Gyűlölöm az olyan embereket, akik kiszívják a boldog emberekből az életörömöt a bunkóságukkal, és ettől lesznek boldogok… paraziták. Saját maguk sírját ássák, és még csak észre sem veszik.

Hát ez van, ezt kell szeretni. Megszoksz, vagy megszöksz! Mivel ezek a bunkó emberek mindenhol megteremnek, így megszökni nem tudok előlük, marad a másik. Na most búcsúzok kedves naplóm, keresek egy olyan embert, aki nem érdemli meg a mások bánatával szerzett életét. Életük utolsó perceiben talán majd megértik, hogy nem szép dolog másokat megbántani. És ha egyszer elkapnak, akkor sem fogom megbánni, mert… hiszen én csak megtisztítom a világot!
Hasonló történetek
2267
Én már akkor éreztem, hogy ma este nem olyan este lesz, mint a többi. Izzadtam rémképeket láttam vagy is rosszul voltam. Hirtelen elállt a szél és csendesség lett. Ebben a pillanatban éreztem teljesen biztonságban és ahogy a hideg testem hirtelen puha meleggé vált. Akkor egyszer egy kis zörgést hallottam. Fölültem és miután láttam, hogy nem hallja senki akkor visszafeküdtem és csak annyit mondtam magamnak:
- Biztos csak képzelődök...
1185
De hirtelen történik valami, valami, amit eddig még nem éreztem. Szúró fájdalmat érzek, majd elsötétül minden, megszűnnek indulataim és érzéseim, amik eddig bennem kavarogtak. Nem tudom, mi történt, nem tudom, hol vagyok, csak azt, hogy mit érzek. Nincs bennem félelem, sem gyűlölet vagy harag, nem érzem a mérget, ami eddig fertőzte elmémet, nincs fájdalom és agresszió, csak béke. Béke…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Csömör ·
Gondóókodjáá wazzeg! A kutyaa is láttya ám, ogy ezek a te érzésíd! Vigyázzkodjáá ám, miket írsz lé! Eggyébkéé meg, eze a vilagmegvaltóó gundolatok nem ide válók!666666666666666

JeffD ·
Nem tetszik a történetem,mert nem csöpög benne a vér és nincs benne dugás?hát akkor tudlak sajnálni.

ad ·
Tetszik! Ugyan eléggé borongós meg depis a hangulata, nagyon is tetszik. Igényes munka, csak így tovább!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: