Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kalandjaim Moszkvában - I. rész

Nyári verőfényes délután volt. A környéken meglehetősen sok ember lézengett, ám ez tekintve, hogy vasárnap volt nem lepett meg. Vörös ruhámmal a szél pajkosan, gyermek módjára, játszott, ahogy elmentem a Mauzóleum előtti metrómegálló felett. Meleg volt, de nem túl nagy kánikula, csak amolyan kellemes nyári idő; amikor elkapja az az érzés az embert. Ilyenkor sosem tudok bent maradni a lakásban. Most is eljöttem.
Lassan haladtam a város parkja felé; már nem volt messze. Közben játszottam, mint oly sokszor, amikor az utcán sétáltam. Kacér pillantásokat dobtam a szembejövő férfiak felé. Örömmel konstatáltam, hogy szinte mindenik megfordult utánam, de mindenesetre senki nem hagyott figyelmen kívül.

Ilyenkor feltámadt hiúságom, azon gondolkodtam vajon kicsoda az a férfi, aki az előbb talán gondolatban szeretkezett velem? Vajon van-e családja, vannak-e gyerekei, megcsalja-e feleségét, vajon politikus vagy tanár, vagy talán nem is tartozik az intellektuel körbe, talán szakmunkás egy gyárban. Áru mozgató menedzser jutott eszembe ez a felettébb ironikus foszlány egy népszerű banda szövegéből

Milyen furcsa is ez: mi értelmiségiek lenézzük a munkásosztály képviselőit, általánosításokba bocsátkozunk, megpróbálunk a lehető legkevesebbet érintkezni velük, pedig nélkülük az ő munkájuk nélkül, mi sem tudnánk élni. Az ő munkájuk és a mi pénzünk találkozásában születik meg az a mondén életszínvonal, amely annyira jellemző a nyugat-európai, művelt országokra, és amely itt Moszkvában is egyre nagyobb teret nyer értelmiségi körökben.
Elértem a parkot, sok ember volt kint. A gyermekek fagyiztak, szaladgáltak, nagyszüleik, szüleik pedig a padokon politizáltak, pletykáltak, jól érezték magukat.

Volt, aki kijött egyet szaladni, zenelejátszóval a fülében futott a fák közt. Mindig tiszteltem őket, és ugyanakkor idegesítettek, irigységgel töltöttek el. Miért nem járok ki én is szaladni, rám férne egy kis edzés; mindig ezt jutatta eszembe, és mindig lelombozott. Ők bezzeg csatakosan, izzadtan megpróbálnak utat törni az emberek közt és folytatni az edzést, aminek talán már születésükkor nekifogtak. Legalábbis testfelépítésük, és természetük is ezt mutatta. Volt régen egy ilyen barátom, mindig úgy képzeltem minden sportoló hasonló hozzá… Számára a sport volt a minden, olyannyira, hogy más nem is nagyon létezett.
A park másik, felső részén öregek sakkoztak, vagy malmoztak; kijártak ide, ha jó idő volt, és egymást közt vitatkoztak legtöbbször az aktuál politikai helyzetről, de a szappanoperák sztárjai szerepének alakulása is gyakori beszédtéma volt.

Miután körbenéztem, leültem egy még szabad padra. Nem tudtam, mihez kezdjek; mikor eljöttem a lakásból nem volt határozott úti célom. Pár napja hívott egy barátom, hogy a városban van, most őt próbáltam meg elérni.
Péter erdélyi akárcsak én, jó lesz végre valami híreket hallani otthonról, első kézből. Párszor kicsengett, majd az ismerős hang szólalt meg a telefonom hangszórójában. Éppen ráért, ő egyébként diplomata, ezért is volt Moszkvában, szerencsém volt, hogy ráér. Megbeszéltük egy közeli teázóban. Szerettem azt a helyet, mindig jó hangulat, jó zene uralta.

Az eredeti történet a http://baraka-blogging.blogspot.com/ blogban olvasható!
Hasonló történetek
4840
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
4624
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: