Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elhallgatott részletek - 1.

- Megkezdte ülésezését a Nemzetközi Világtanács, melyen kivétel nélkül a világ összes államának vezetője részt vesz. Ez az első olyan közgyűlés, ahova minden legfelsőbb politikai vezető elfogadta a meghívást. A Világtanács elsődleges célja a kialakulóban lévő világkatasztrófa megakadályozása, illetve az ezzel kapcsolatos tervek kidolgozása. Furcsa, hogy még az ülésezés helyénél, az Új-Bhornthon-i NUSAF-központ előtt is voltak tüntetők egész nap. A tüntetők nem hivatalos szóvivője úgy nyilatkozott: „A világkatasztrófa már bekövetkezett és itt van körülöttünk, üres beszéd helyett azonnali cselekvéshez kéne folyamodni.”. A szkeptikusok szerint a Világtanács bár felesleges, egyetlen erénye, hogy a negyedik Bolygóháború ez időre átvitt értelemben „szünetel”.
Erin Johnson, a 16 543 éves bolti eladó éppen a televíziót nézte, azon belül is a híradót. Férje, Simon épp ekkor lépett be a lakás ajtaján.

- Helló! – köszönt az otthoniaknak.
- Szia! – üdvözölte kedvesét Erin, majd felállt és kikapcsolta a TV-t.
A nő odasétált a férfihoz, egy csókot adott neki, majd visszasétált a nappaliba.
- Képzeld, összeültek a nagyokosok. – mondta férjének.
- Ja, tudom, a munkahelyen egész végig erről dumáltunk… ja meg a születésnapunkról.
- Ó, tényleg, 3 nap és itt van! – mondta felvidult arccal a nő – Úgy szeretem a születésnapokat, mindig olyan vidám a hangulat az egész bolygón.
- Ja, hát elvégre születésnap egyszer van egy évben, és azért egy év elég hosszú idő… jaj, erről jut eszembe; azt mondja ma nekem a főnök: „Simon, jó lenne, ha befejezné a munkáját, mert ellenkező esetben a következő év 451 napjából egyet sem fog itt tölteni!”. Mondom neki, még jó hogy egy év 443 napból áll…
Erin elmosolyodott.
- És nézd meg, ő a főnökünk… - folytatta gúnyosan a férfi, majd témát váltott – Na jó, eszem valamit.
Ezzel Simon kiment a konyhába, és elővett valami harapnivalót.

******

Thirsten Brootwell, a Nemzetközi Világtanács 16 543 éves elnöke tért vissza 2 személyes kíséretével a gigantikus tárgyalóterembe, ahol a világ államvezetői foglaltak helyet. Ők hárman elfoglalták középen álló, kimagasló helyüket, majd az elnök bekapcsolta a mikrofont és a tolmácsgépet, s belekezdett monológjába:
- Kedves politikus barátaim, kollégáim! Mint tudják, a Nemzetközi Világtanács azért gyűlt össze, hogy vésztervet dolgozzunk ki az emberiség megmentésére. Környezetünk szennyezése következtében bolygónk, a Sziget ökoszisztémája visszafordíthatatlan szinten felborult: tömeges fajkihalásokat figyeltek meg az elmúlt évtizedemben, és ami ennél is elborzasztóbb, hogy a vízi fajok 97%-a elpusztult a folyamatos mérgeződés következtében. A klíma a Szigeten teljesen összeomlott: az időjárás-jelentés, mint olyan, már nem létezik, és ha létezne, sem lenne sikeres. Az évszakok gyakorlatilag teljes egészében eltűntek, legalábbis megkülönböztethetetlenek egymástól. Az oxigén-szint annyira lecsökkent, hogy bizonyos madárfajok nem képesek már a repülésre. Ezen kívül az újabb Bolygóháború és a nukleáris forradalom miatt a Sziget felszínének 34%-a lakatlanná és egyben lakhatatlanná vált.

Juwer Eccleborn, a teremben helyet foglaló vezető tudósok egyike kissé unottan hallgatta Brootwell elnök helyzetjelentését. „Ezt már mindenki tudja, de mi lesz a végső megoldás?” – kérdezte magától. Mivel úgy tűnt, az elnök nem szándékozik abbahagyni a beszédet, inkább a kezére támaszkodott, és tovább hallgatta a monológot.
- A több, mint 2 órán át tartó, kivételesen hosszú tárgyalás ezen problémák megoldására, esetleg kikerülésére helyezte a hangsúlyt. A sok benyújtott tervötlet alapján az elnökség meghozott egy igen nehéz, de mégis megvalósítható döntést. Kérem, nézzék a kivetítőt, ahol a terv végleges változatát játsszuk le diavetítés formájában.
Juwer, és az ott lévő több ezer másik ember így is tett, figyelmesen nézték az elnöki pódium mögötti falon lévő hatalmas kivetítőt. Brootwell közben kommentálta a képeket:
- Az alábbi tervet 4 évvel ezelőtt fejlesztették ki, mára lett tökéletesítve és véglegesítve. A szintén itt helyet foglaló tudósaink kiszámították, hogy ha a bolygó pusztulása ilyen mértékben halad az emberiség nem éri meg a 16 700 éves kort sem, így a Nemzetközi Világtanács az emberiség a Szigetről való teljes evakuálása mellett döntött.
A politikus-részleg teljesen felhördült. Juwer, aki nem vett részt a megfelelő terv elkészítésében, annyira nem döbbent meg; sejtette, hogy hasonló döntést fog hozni a Tanács. Valójában érdekelte a dolog, ezért kiegyenesedett eddigi unott üléséből, és most már komolyabban figyelt az elnökre, valamint a kivetítőre.
- Kérem, kérem, nyugodjanak meg.

A tömeg abbahagyta a zajongást, majd tovább hallgatták a beszámolót.
- Az evakuálást egyszerű teleportációs úton oldaná meg a Felügyelőszervezet. Csillagászaink sokáig kutatták megfelelő célpontot, és a Z42-es szektorbeli LUI-45672-es csillag körül keringő „c” bolygó mellett döntöttek.
Juwer tudta, hogy a „c” jelzés azt jelenti, hogy az égitest az adott csillagtól számított harmadik bolygó.
- Ez a bolygó hasonlít az összes vizsgált bolygó közül a leginkább a Szigetre. Egyenlítői kerülete 40 075,02 km, átmérője 12 756,274 km. Légkörében felméréseink szerint 79% nitrogén és 21% oxigén található, mely tökéletes mennyiség az emberek számára. Felszíne 510 065 600 km2, ennek 71%-át víz fedi, a maradék szárazföld. Az átlagos felszíni hőmérséklet 14 Humnia, ami, felhívnám a figyelmet, átlaghőmérséklet, tehát ennél alacsonyabb és magasabb végletek között mozog, de nem túl szélsőségesek ezek az értékek, tehát ez is az optimális kategórián belül marad. A gravitáció 9,81 G egység, ami a Szigeten megfigyelhető tömegvonzásnál nem sokkal, de kisebb, úgyhogy ebből adódó, rövidebb távú problémákra számíthatunk a jövőben, de ehhez könnyen alkalmazkodhatunk. Megfigyelt állat-, illetve növényvilágot nem jelentettek az asztrológusok. Központi csillaga, a már említett LUI-45672 közel 3,1 milliárd éves, fejlődési szakaszának fő ágában van.
Eközben űrfelvételek peregtek a kivetítőn.

- Tudósaink úgy vélik, a bolygó terraformálható lenne kevesebb, mint 2 év alatt. Addigra kiépítenék a megfelelő környezetet a Szigeten élő körülbelül 4 milliárd ember számára, és már csak a beköltözés lenne hátra, mely pár hét alatt megoldható. Az itt maradás gyakorlatilag egy nem létező lehetőség, és személyes véleményem szerint is ez a lehető legjobb, amit tehetünk. Technikai fejlettségünknek köszönhetően megtehetjük azt, ami a megmentésünkhöz kell. Amennyiben Önök, kedves barátaim, egyetértenek a tervvel, nyomják meg az előttük lévő szavazóbillentyűk egyikét, válaszuknak megfelelően. A szavazás eredménye rögtön látható lesz a kivetítőn.
Ekkor a kivetítőn megjelent két oszlop. Az egyik fölé „Elfogadom”, a másik fölé „Elutasítom” volt írva.
- Szóval aki úgy gondolja, a terv elfogadható, nyomja meg a zöld gombot; aki pedig „nem”-re szavazna, nyomja meg a pirosat.
„Na, itt sem vacakolnak sokat az ilyen világmegváltó szavazásokkal” – gondolta Juwer, majd megnyomta a zöld gombot.
Az „Elfogadom” és az „Elutasítom” oszlop alatt is egyformán nőttek a számok, majd pár másodpercen belül kialakult a végeredmény. Nem meglepő módon a tervet elfogadók voltak nagyobb fölényben.
- Tehát, az eredmény… 2803-man elfogadták, 723-an pedig elutasították a tervet, így kijelenthetem, hogy a Nemzetközi Világtanács meghozta döntését: az emberiséget egy új bolygóra evakuáljuk. Az áttelepítést még ma bejelenti a Sziget valamennyi állami televízó-csatornája. Az evakuálás pontos részleteit a Felügyelőszervezet, valamint a Sziget főbb katasztrófaelhárító szervei dolgozzák ki az elkövetkező napokban. Köszönöm, hogy itt voltak, és közösen meghozhattuk ezt az igen nehéz, de fontos döntést. Az ülést ezennel lezárom.
Juwer, ahogy mindenki más is, felállt székéből, majd a kijárat felé vette az irányt. Természetesen még voltak különböző „politikai megbeszélések”, de Juwer inkább hazament. Gondolta, szemügyre veszi még egyszer ezt a csodás bolygót, mielőtt egy új, idegen helyre költözik.

******

Thirsten Brootwell a hosszú-hosszú tanácskozás után visszatért a NUSAF-központbeli irodájába, ahol legfőbb tanácsadója, George Yewphorn várta. Thirsten leült íróasztalához, majd az a mellett álló George-hoz szólt, miközben behunyt szemmel próbált egy picit pihenni.
- George, válaszoltak már a Felügyelőszervezettől?
- Még nem. – válaszolt a hűséges tanácsadó.
- Az jó. – mondta fáradtan az elnök, majd hátradőlt a székben.
George hallgatott egy ideig, majd újból megszólalt:
- Megmondtad a dinoszauruszokat?
Thirsten a fejét rázta.
- Így nem lehet elkezdeni a terraformálást. – mondta George.
- Tudom én is… beszéltem az EHO igazgatójával, és szerinte el lehet őket tűntetni úgy, hogy ne maradjon nyomuk.
- Éspedig?
- Q89-es tömegpusztító fegyver. – magyarázott Thirsten – Még a Bolygóháborúban résztvevőktől is elzárták, olyan hatalmas ereje van.
- Hallottam róla. Szerinted nem túlzás ez egy kicsit?
- De… így viszont 200 éven belül kihal a fajunk. Kell hozni áldozatokat. Ezek a dinoszauruszok tudatlan gépek, nem fognak haragudni.
- Azt értem, - mondta George – de nem derül ki a világ számára?
- Áh… most, a gyűlésen jelenlevők közül körülbelül másfél ezren tudnak arról, hogy mi is van igazából a „c” bolygón. Többen vannak benne, mint gondolnád.
- Szóval… mennyire aktuális ez a robbantás? Hol tart a tervezés? – kérdezte óvatosan a tanácsadó.
- Tervezés? Holnapután száll fel a gép a fegyverrel. Gyorsabban folynak a dolgok, mint bármikor… nem hiába, ha az ember veszélyben van, a cél, hogy minél gyorsabban mentse a bőrét. Túlélési reflex.
George lehajtotta a fejét. Thirsten folytatta:
- Holnapután ledobjuk a Q89-est, és kiirtjuk a „c” bolygón lévő élőlényeket csak azért, hogy a felszín jelentéktelen részét elfoglaljuk. Előzetes rovarirtás. – tette hozzá gúnyosan az elnök, majd intett tanácsadójának, hogy elmehet.

Folyt. köv.
Hasonló történetek
3201
Hirtelen valami megmagyarázhatatlan Erő suhant végig rajta. Valami mély, sötét, csábító. Ekkor rájött, milyen könnyű volt megölni Rainost, egy fegyvertelen embert. Ilyen a Sötét Oldal, mely most hívogatta. De Kéler nem törődött vele. Inkább apja emlékére koncentrált, aki most már békében nyugodhatott. Elűzte lelkéből a gonoszt, a bosszú beteljesülésével a sötétség átjárta, majd elhagyta. Azonban most már tudta, hogy ha nem vigyáz, őt is könnyedén elcsábíthatja a Sötét Oldal...
3261
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: