Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Adattároló III.

A fejem, gondoltam magamban, mikor kinyitottam a szememet. Minden sötét volt. Majd hirtelen valami rázkódást éreztem, és csúnyán bevertem a fejem.
- Na, ez az én formám. Találkozok egy jó csajjal, és egyből elrabolnak.
Pár pillanat múlva éreztem a hasamban, hogy lefelé haladunk, ami nem lepett meg, ha a nevemet tudta, csak tudja, hogy mi a foglalkozásom, és ha tudja, akkor nagy bajban vagyok. Valahogy nincs kedvem elpatkolni, most, hogy éppen visszajöttem a halálból. Még egy ilyen húzás, és már bérletet válthatok a kórházban.

Az autó megállt, a kerekek egy kicsit nyikorogtak, mintha gumin állt volna meg. Egy kis zöttyenés után az autó motorját kikapcsolták, és a tűsarkú cipő kopogását hallottam, amit valószínűleg a kisasszony visel, aki megspékelte az italomat.
Halk kattanás mellett pattan fel a csomagtartó, ami a legcsekélyebb mértékben sem volt „elsőosztálybeli“ utazóhely.
- Üdvözlöm.
- Meglehet én vagyok kicsit régimódi, és nem tudom, hogy ez hogy megy manapság, de felvilágosítana mi okból is kábított el a bárban?
- Nem volt időnk elmagyarázni a dolgokat, és maga egy fontos személy a tervünkben.
Végignéztem a hölgyeményen, elég csinos volt, de azért józan maradtam, bár pár pillanatra azért elkalandoztam.
- Khm.. Lajos, Uram! Meg kellene szerintem pár dolgot beszélnünk, és nem a kinézetemmel kapcsolatos dolgokat.
- Ó, hogyisne! - ráztam meg a fejem, majd az arcába néztem. – Akkor kezdjük például azzal, hogy miért raboltak el, és hogy kik maguk.
- A válasz nem fog tetszeni, de egy szeparatistákból álló csoport tagjai vagyunk, akik szeretnék, ha a háborúnak a lehető leghamarabb vége lenne.
- A háború vége jó ötlet, de milyen módszerrel szeretnék ezt elérni, mert hogy ha csak odaáll, és elkezd jópofizni „velük“, szerintem nem sok sikerben lesz része.

A csaj bólintott egyet, és egy melák állt mellém, majd egy kicsit megsimogatta a gyomorszájamat az öklével, de csak úgy érzéssel, hogy két percig a földön fetrengtem.
- Az egy dolog, hogy csevegek magával, de nem engedem, hogy packázzon velem.
Lehet, igaza van, mert ha így fojtatom, talán valami eredetibb kínzómódszert talál ki.
- Akkor csak, hogy tudja, minket nem érdekel a testi épsége, az sem érdekel minket, hogy most egészségesen, vagy tolókocsiban fog innen távozni. A lényeg az, hogy ki kell fejlesztenie egy pajzsot, ami képes megvédeni az űrhajót a fekete lyuk gravitációs erejétől.
- Bocsásson meg, az űrhajót? És itt hol van a háború befejezése?
- Lajos - mosolyodott el a nő, majd folytatta –, nem gondolkodott el azon, hogy vajon a háborúban miért nem vesznek részt az űrhajók, vagy talán azt, hogy a prominens emberek eltűnnek, mintha a föld nyelte volna el őket?

Jó kérdés, ez tényleg elgondolkodtató volt, hiszen kézenfekvő lenne, hogy minden lehetséges fegyvert bevetve harcoljunk az ellenség ellen.
- Látom nincs ötlete. Megmondom miért van ez így. Magasabb körökben a Földet már leírtak. Nincs itt semmi keresnivalónk, ideje továbbállni. Figyeljen csak!
Megfordult, elővett egy távirányítót, és az ujjával bökött egyet.
- Ismerős képek?
- Ez nem az Anoptherion?
- Ügyes fiú! Ez a második Föld, ezek a képek a háború kitörése előtt készültek, és most figyeljen!
Újból kattintott egyet, majd ugyan azt a képet láttuk.
- Látja a különbséget?
- Nem éppen, majd a gorillára néztem, hátha megismétli az előző mozdulatát.
- Rendben, és most?- egy kattintás után egy thermoszkenner felvételét láttuk, azonos dátummal.
- Ez lehetetlen. Az Anoptherion lakatlan bolygó!
- Az volt, de a háború alatt elkezdték benépesíteni. Mint mondtam, a Föld elveszett. Senkinek sem áll szándékában egy sugárzó sárgolyón élni, nem gondolja?
Hogy lehettünk ilyen vakok, hisz igaza van. Na de ez lehetetlen, hogy lehet, hogy a vezetőség nem tájékoztatott erről, hogy lehet, hogy ilyen titokban zajlott az egész, hisz az űrhajókat észlelték volna a marsi szkennerek, és se perc alatt leadták volna a hírekben.

- Egy gond van csak a mesével, hogy ezt azért elég nehéz lenne eltussolni.
- Látom nem ejtették a fejére. Nos, itt jön a képbe maga. – kattintott még egyet, és az egész teremben kigyúltak a fények, majd egy hatalmas tolóajtó csúszott el. – Amennyiben hajlandó nekünk segíteni, akkor hatalmas pénzösszeg ütheti a markát.
- Nem értem hova akar kilyukadni, de folytassa nyugodtan.
- Itt van ez a szérum. Ha ezt beadjuk magának, akkor 12 óránként be kell vennie egy szérumot, vagy különben meghal. Summa-summárum. Azért nem jelzett semmilyen szkenner a kimenő hajók miatt, mert azok még nem mentek el, és hogy pontosítsunk csak 15 év múlva fognak elindulni.
Majd egy kis terpeszállást vett fel, csípőjét kinyomta, és a szája sarkán megjelent egy kis mosoly.
- Na jó, azt mondja, hogy a jövőbe látnak?
- Igen, megvan a technológia, de korlátozott mennyiségben. Mit gondol, honnan tudtam, hogy hogyan találjam meg? Honnan vannak ezek a képek, és egyáltalán honnan tudunk arról, hogy maga az erőterekkel foglalkozó kutatás feje.
- Egyszerű, kémek, ami manapság nem is olyan meglepő! - köptem oda a választ, és a nő bólintott egyet a gorillának. – DE!- erre megállt a két lábon járó szekrény- érdekel ez a szerkezet, akár mit is terveznek, benne vagyok.
- Lényegében a világ 3 legnagyobb cégének támogatását élvezzük, akiknek mindenekfelett a profit a céljuk. És a legnagyobb biznisz az élet, ki ne fizetne meg mindent azért, hogy nyugodtan élhessen. De ennyit elég arról, hogy kik vagyunk. Inkább bemutatom a csapatot, akivel dolgozni fog.
- Csapat? Szóval nem vagyok itt egyedül?
- Nézzen be az ajtón. – mutatott a hátam mögé, ahol a tolóajtó volt, amiről teljesen megfeledkeztem.
Egy óriási laboratórium volt, mindenféle csúcsmodern eszközökkel felszerelve, és telis-tele volt sürgő-forgó emberekkel. Ahogy ezen csodálkoztam egy szúrást éreztem a nyakamon.
- Üdvözlöm a Társaságnál.- majd a csaj a kezembe nyomott egy cigarettatartót. - Egy hétnyi dózis van benne, ha nem működik együtt, meghal, ha szökni próbál, meghal, ha a külvilággal próbál kapcsolatba lépni, szintúgy meghal.
- Gondolom ez volt a szerződés kisbetűs része. Akkor mi a feladatom?
- A maga csoportjának feladata az erőtér létrehozása, ami képes féreglyukak meglovaglására, és emellett alcázóberendezésként is szolgál.
- De tudhatná, hogy én nem értek a jelzavaráshoz, és az ehhez kapcsolódó dolgokhoz,
- Itt jön a képbe a csapat. – A csaj a kezembe nyomott egy PHDDt. – Itt rajta van mindenkiről az adat. Röviden 4 tagú csapat lesz, Pier, Rose, Motoi és maga. Feladatuk ennek a gépnek a megtervezése. Továbbá a hajó adatait is megtalálhatók a PHDDn.
- Értem, mennyi idők van erre?
- 6 év, nincs ráhúzás. Ha nem sikerül, akkor az üzletnek vége, és meghalnak, szóval ajánlom, húzzanak bele. A támogatással ne törődjenek, sem az eszközökkel, amit kérnek, megkapják. Most menjen aludni.
- De..
- Ez nem kérés volt, hanem parancs. Egyébként én vagyok a létesítmény vezetője, ha valami problémája lenne, keressen fel nyugodtan.
Majd egy kis villanás volt, és eltűnt.

Teleportáció, gondoltam magamban, ez akkora hülyeség, mint a jövőbelátás, vagy az amit pont most csináltam. Holnap majd meglesem a csapatot, ki milyen, remélem, végzünk ezzel. A gorilla útbaigazított a szálláshelyemmel kapcsolatban. Útközben azon gondolkodtam, hogy vajon miért is fogadtam el a nő ajánlatát, mi keresnivalóm van azon a bolygón. Nem tudtam még, de ahogy a képeket nézegettem olyan fura érzésem támadt, hogy muszáj odajutnom.
Hasonló történetek
3261
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
4351
Ezután mérte föl a testet. Karcsú volt, de nem sovány. Testhezálló kezeslábast viselt, ami talán túlzottan is kidomborította bájait. A derekán keresztülfutó övet inkább csak díszítés kedvéért viselhette, mintsem célszerűségből, ugyanis egy övtáskán kívül semmit nem hordott rajta, azonban szép mintákat véstek bele.
Összhatásában szép lánnyal hozta össze a sors, aki elég ostoba ahhoz, hogy szolid, de kihívó ruhát öltsön amúgy is feltűnést keltő testére, és ilyen helyre jöjjön fegyver...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: