Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Virágok - Tűzvirágok

Sütött a nap, az idő kellemes volt. Bár az éjjel esett az eső, s még harmatos volt a fű, ez csak bársonyosabbá tettette a zöld gyepet. Már napfelkelte óta kinn ült; végignézte a hajnal hasadását. Virágokat szedett, csokrot készített a friss árvaibolyákból.
Szerette az ibolyákat, hisz olyanok voltak, mint ő: árvák. Csak a virágok értették meg Haestát. A lila csokor lassan egész kis félgömbbé gyarapodott. Egy utolsó szálat szakított hozzá, s egybefogta a természet e csodás bokrétáját. Egy pillantást vetett csupán rá, de az kiesett kezéből. A lila szirmok egyesével hullottak hosszú fekete szoknyájára. Keze ölébe zuhant, ő maga térdellő lábai közé hanyatlott. Egy közeli emlék jutott az eszébe: a tegnapelőtt. Akkor még élt a bátyja. És a tegnap – akkor temették…

Egy átlátszó könnycsepp gördült végig kínzó lassúsággal az arcán. Szülei korán elhagyták őket – szinte nem is emlékezett már rájuk – így bátyával tanultak meg élni, egyedül, egymásra utalva. 18 éve küzdöttek együtt, s most elvette tőle a sors - a tegnapelőtt. Ez volt a második éjjel, amit végigvirrasztott, s már kezdett elálmosodni, de elhatározása kötötte.
Lenn a faluban ekkor szólalt meg a kakas. Nemsokára életre kelt az apró település: szorgos hangyákként végezték a dolgukat emberek. A nyüzsgés magához térítette Haestát, s emlékeztette napi teendőire: várják őt a naposcsibék. Nehéz szívvel indult kicsiny házacskájuk – vagyis most már házacskája – felé. Gondolatai csapongva jártak előtte. Most már egyedül kell elvégeznie az állatok ellátását, a ház körüli munkákat is.

Oly mélyen elmerült sűrű ködként gomolygó feladataiban, hogy fel sem tűnt neki a falu hirtelen csendje. A gyermekek sugdolództak, csak egy valaki beszélt fennhangon. A főtéren gyűltek össze, ott volt a szónoklat. De ezt nem láthatta Haesta, még a domb mögött járt. Ólomnehéz léptekkel botorkáltak fáradt lábai. Bogáncs szúrta meztelen talpát, de neki nem fájt – nem EZ fájt. A kiscsibék testmelegére vágyott, s hogy bátyja újra ölelhesse őt.
Kis viskója a falucska túlsó oldalára esett, így keresztül kellett mennie a Fő- (és egyben egyetlen) terén. Mikorra odaért, már nem volt szónoklat, ám a nép mind ott állt – mind egy szálig. Apraja, nagyja, senki sem hiányzott. A falusiak mindig furcsán néztek rájuk. Két fiatal –testvérek –és együtt élnek. Pajzán történetek és misztikus legendák terjengtek róluk. Örökké feketében jártak, s ha ki is jöttek a Főtérre, mindig kéz a kézben. Nem nézték jó szemmel ezt a tisztázatlan viszonyt az ottaniak. Az asszonyok összesúgtak mögöttük, a kicsik ujjal mutogattak rájuk, néha nyelvüket öltve futották körbe a csendes testvérpárt. Mindig mások voltak és ez a másság taszította, s félelemmel töltötte el az ott élőket. Az öregek néha azzal rémisztgették a haszontalan gyermekeket, hogy ha nem javulnak meg, akkor a TESTVÉRPÁR HÁZÁBA küldik őket. A hatás sohasem maradt el. Az immár fogalommá vált szó-pár tökéletes fegyelmet követelt. Ez számított a legutolsó figyelmeztetésnek.
Haesta fejét lehajtva közeledett. Hosszú fekete szoknyája puritán eleganciával lobogott utána; kezében a megtépázott csokor maradványait szorongatta görcsösen. A tömeg megdermedt, a suttogás abba maradt, minden szempár rászegeződött. Érezte szívében a felé repülő szikrákat, a gyilkos pillantásokat.
- Most! – kiáltott fel Bernato, a falu papja (a szónoklat tartója). A felbolydult nép megindult, mintha egyetlen óriási amőba lenne. Körülvették a lányt, s egyszerre, hirtelen megragadták: ki mit ért, fogta, szorította, el nem eresztette. Haestát száz kéz tartotta fogva, s húzta száz különböző irányba kegyetlenül. Könnyedén kapták fel a leány, és már vitték is. A falu határában ekkor már lobogott a Félelem Istennőjének áldozott máglya.

Lassan közeledett a káosz uralta nép a tűzrakás felé. Haesta hiába ellenkezett, könyörgött, rúgkapált, sorsát tudta már. Erős markok kötötték fel a hatalmas keresztre, és állították fel –immár vele együtt - a máglya közepére. Rohanva nőttek a lángnyelvek; mértéktelen éhséggel nyalogatták a lány lábát. A fájdalom gyötrően fokozódott az elviselhetetlenségig, Haesta lassan mégis megnyugodott. Beletörődött sorsába, és csendes könnycseppek között örökre átadta magát az izzó tűzvirágoknak…
Hasonló történetek
3649
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4679
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Én meg írtam, amit hibának tartottam, meg… pontoztam.
Hiba volt.

Laller ·
A történet hosszával elégedetlen vagyok. De csak egy csöppet. :wink: Amúgy választékos fogalmazásmód, és remek befejezés jellemzi a művet.
stimatea ·
Laller: Milyen irányban vagy a hosszával elégedetlen?

Tűzmadár: nem volt hiba. Te leírtad a véleményedet (köszönöm:) , én meg leírtam az enyémet. Gondoltam úgy van értelme, ha kétoldalú a kommunikáció

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: