Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szentimentális képzelgések

Szorosan átölellek, hogy átjárja a meleged a testemet. Elfog az ábránd. A szemed közepén azon a kis feketén kiterítve fekszünk, mint valami trópusi szigeten a forró nap alatt. Körülöttünk fürtös hajú puttok, akik kagylót gyűjtenek a homokvárhoz és közben a kék hullámzó tenger nyaldossa a lábukat. Valaki hátulról rázza a vállamat, és azt mondja, meghaltál. Az nem lehet!
Olyan meleg még a tested.

Lepedőfehérnyi fagyott havon csúszok lefelé a sílécen hajadonfőtt. Ez a legnehezebb pálya csak a profik mernek rámerészkedni. Én most síelek először, de szerelmes vagyok. Aztán valamivel a köldököd felett elfogy a hó. Kénytelen vagyok levenni a léceket. Csupasz, fedetlen melleid magasodnak fölém. Hívogatnak. A bal jobban tetszik. Megborsózik a alattam a talaj, apró légzés hullámai elvisznek a domb tövéig. Szerencsére van nálam hegymászókötél. Másodszorra megakad a bimbón. Mászok a kötélen, csak a karomat használom. (Direkt gyúrtam erre az alkalomra.) A bimbó kissé meghajlik a súlyom alatt, mely halk nyöszörgő fuvallatokat váltanak ki belőled. Itt vagyok végre a csúcson és megdelejezve állok veled szembe úgy, mint Mózes, mikor Isten átadta neki a Tízparancsolatot. Szívesen kényeztetném ezt a kis rózsaszín kúpot, de a hirtelen két ujjaddal összecsíped a ruhám, felemelsz és a szádba ejtesz, mintha egy kis eperdarab lennék. Szép élvezkedve megrágsz, majd komótosan lecsúszok a torkodon.
- Van még desszert? - kérdezed a síoktatót.
- Ő volt az utolsó.
Hasonló történetek
5580
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3211
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szelene ·
Azannya, Te mindig nagy fejtörést okozol nekem, megvallom. Viszont úgy vagyok vele, hogy elolvasom újra mert igenis érteni akarom. És mikor újraolvaslak, akkor világosodik meg minden.
Kegyetlenül őszinte vagy, csak éppen szürreális képekbe bugyolálod mindezt. Azt hiszem ettől tudtál megfogni engem is.
Beleborzongtam ebbe az írásba.Fantasztikus volt.

Tűzmadár ·
Vannak benne tetsző mondatok, de igazából nem tudott megfogni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: