Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szemelvények a 21.századból

Az ég csodálatos bíborszínbe öltözött, lágy szél fújt kelet felől, a harmat épphogy ellepte a parkot, amin átvágtam. Jobbra tőlem a Duna halk moraja hallatszott, amint az apróbb hullámok a rakpartnak csapódnak. Ilyen korán, reggel alig tartózkodott valaki a kis ligetben, csupán egy alacsony, kövérkés nő futott barna melegítőalsóban, és kék pulóverben. Haja csapzottan lobogott utána, fején, kétoldalt valami ketyerét akasztott, melyből halk zene szólt. Ahogy elrobogott mellettem, szemügyre vettem a cipőjét: nem láttam a márkát, amit tudtommal az ilyen cipők oldalára szoktak tenni, színe sem volt. Olyan volt, mint az eső, vagy a por. Színtelen.
- Csodálatos csuka volt. – mondtam mindig magamnak, amikor alkalomadtán eszembe jutott a cipő. – És milyen kényelmes lehetett! Az volt ám a cipő!

Ahogy tovább sétáltam a parkban, el egy nagy fa alatt, belerúgtam egy barna, valamibe. Megtorpantam, és jobban szemügyre vettem az apró dolgot. Barna volt, néhol sárgás foltokkal, valamiféle termés lehetett, ami a fáról potyoghatott le. Felnéztem a fára, és lám! Egy csomó ugyan ilyen kis termés volt rajta. Ott lógtak az utolsó, túlélő levelek között. A pára szép lassan felszállt, láthatatlanul, mint valami szellem, a nap egyre gyorsabban küldte sugarait a park fele, és fent a felüljárón is megindult az élet.
Kamionok, hatalmas dögök suhantak el rajta, apróbb járművek haladtak gyorsított tempóban, az élet egy csapásra megindult.

Ezzel egy időben a hangok is megsokszorozódtak, keményebbek, áthatóbbak lettek. Eldobtam a kis termést, és tovább bandukoltam a parkban, lábammal szétkergetve a fakó barna, rozsdás vörös leveleket. Az emberek megsokszorozódtak, nagy, kék embereket szállító járművek haladtak el a kis park mellett, hátuljából piszkos felhőket eregetve. A távolban egy hatalmas épület tornyain csillant meg a nap fénye: a parlament. Szokták mondogatni az emberek. Annyira nem vagyok hülye, hogy ne hallgatózzak, amikor azt egy törvény sem tiltja. Egy pillanatra megállok, hogy jobban szemügyre vegyem az épületet. Magas volt, sok tornya az eget érinti, az egyik oldalán mintha építkeznének, vakolnak, festenek, újrahúznak. Megcsóváltam a fejemet.
- Nem ezt kéne nap-nappallá téve építeni. – mondogattam magamba, és tovább lépdeltem. Pár száz méterrel arrébb egy sötét alagút szája, vékony mosolyra húzódik, oda tartok.

Végignézek magamon, ajkamon halvány mosollyal. Cipőm már sok ország útjait ismeri betéve, kabátomat, a világ összes szele megtépte már, nadrágom már sok vidék vízében ázott már. A saját arcomat nem láthatom, a közelben pedig nincs egy csepp víz sem, így hát azon nem tűnődöm el. Majd talán holnap. Beletúrok a hajamba, egy-két bogár kimászik, oldalt a fülemnél.
- Tökéletes. – suttogom magamnak, majd megteszem az utolsó pár métert az alagút felé. Amint a nap ragyogó ábrázata felkúszik az égre, én már beléptem a sötétbe, amint az emberek megbámulhatnának, én már nem létezem számukra.
Bent áporodott szag van, de nem számít, már hozzá szoktam. Leheveredek a fal mellé, kicsit nyirkos, de ez sem baj. Lehunyom a szememet, és megpróbálok aludni. Nem nehéz, mert fáradt vagyok. Hamar elalszom, és reménykedek, hogy többet nem is ébredek fel.
Hasonló történetek
5311
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
3931
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Nagyon ígéretes kezdet uán elrontott befejezés. Elmosódott kontraszt a szemlélődő polgár és a hajléktalan között, a vége azonban szilárd állásfoglalás, ami hiba, mert ebben a korban és ebben az országban nem csak a hajléktalanok vannak anyagi/fizikai/erkölcsi válságban, hanem milliók.

Tűzmadár ·
Hmmm… Végülis… Tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: