Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyári tábor, avagy lehet-e kvibliből boszorkány(6)

A vasárnap tökéletesen szabad nap volt. Mindenki jól kipihenhette az első hét fáradalmait. A legtöbben még a déli órákban is szunyókáltak, de akadtak olyanok is, akik a legújabb barátságukat akarták megalapozni. A kilences ház lakói kihasználták a szabadnapot, s egy gyors öltözés után elindultak a szomszédba. Nem kellett sokáig menni, hiszen újdonsült barátaik két házzal laktak arrébb tőlük, a tizenegyesben. Mindenki ébren volt már, mikor az ajtón kopogtattak. Emese nyitotta ki. Az ajtóban Tünde állt.
- Jó reggelt! Felkeltetek?
- Szia! Igen. Hát ti?
- Á dehogy…. Én például most is alszom. - paródiázott Tünde. Van kedvetek járni egyet?
- Persze, csak várjatok, amíg felöltözünk.
- Ok. Siessetek! Otthon várunk!
- Rendben.
Becsukta az ajtót, s a társaihoz fordult.
- Készülni, lusta banda! A többiek már várnak!
Christiannak felcsillant a szeme.
- Imola is jön?
- Biztos!- mosolygott Anna, majd hozzávágott egy párnát az álmodozó fiúhoz.
- Na! Ezt most miért kaptam?
- Csak azért, mert ha valaki nyitott szemmel álmodik, az nem valami jó jel. Ha ennyire kíváncsi vagy, hogy ő is jön, vagy nem, akkor készülődj! Csak rád várunk már.
A fiú szupergyorsasággal fogott hozzá a készülődésnek. Nem is telt el tíz perc, s felöltözve düllesztette a mellét a többiek előtt. Emese és Anna összenéztek, és alig tudták visszafojtani nevetésüket. Aztán lassan el is indultak. A kilences ház előtt már várta őket a kis csapat. Kate dühödten állapította meg, hogy mindenkinek van párja, csak neki nincs. Lassan aztán felmondott a duzzogással, s csatlakozott a többiekhez.
- Hova megyünk?- kérdezte Anna.
- Fogalmam sincs. Mit szóltok egy erdei sétához? - kérdezte Tünde.
- Felőlem, mehetünk. - mondta Kate.
- Felőlem is. - vágta rá Emese.
Mindnyájan elindultak. Az erdő szélén sétálgattak, s beszélgettek.
- Lassan kezdek unatkozni. - szólalt meg hirtelen Kate. Nem csinálunk valamit?
- Például? - tudakozott Imola.
- Nem tudom. Menjünk be az erdőbe, vagy menjünk le a tengerpartra úszni. Bármi jobb lenne, mint ide- oda rohangálni.
- Remek ötlet. Van kedvetek úszni?
- Hát…mondjuk, hogy igen.- válaszolta Emese.
.Rendben. Akkor húsz perc múlva találkozunk a tábortűznél. Hozzatok magatokkal mindent, ami fontos. De siessetek!
- Ok. - jött kórusban a válasz, s lassan két csoportra oszlottak. Tünde berohant a mosdóba átöltözni, majd átengedte a helyet. Amíg a többiek is készülődtek, azon gondolkodott, mit lehetne bepakolni a táskájába. Végül összefogott egy pólót, meg egy rövidnadrágot, betett egy pokrócot, a napellenző krémét, és kedvenc könyvét. A többiek még mindig nem voltak készen, ezért úgy gondolta, ideje lenne megnézni a doboz újabb utasításait. A tegnap például az volt benne, hogy ugráljon féllábon. Meg is tette, mert kíváncsi volt a következményekre. Csalódnia kellett, viszont, mert miután befejezte az ugrálást, a következő üzenet csak ennyit mondott:
NÉZZ BE HOLNAP IS.

Így hát újra felnyitotta a ládát. Egy borítékot talált benne. „Na végre, gondolta. Hátha ma nem fog hülyeségeket kérni tőlem. Eddig csak papírfecnik voltak benne. Na lássuk csak mit rejt a boríték”. Kezébe vette, s nyitogatni kezdte. A borítékban egy lapot talált összefogva. Vastagságából ítélve, roppant hosszú levél lehetett. Legalább hatba volt tűrve. Elkezdte ezt is szétbontani, míg végül egy óriási papírlap állt üresen a lába előtt.
„ Na ez megint valami szívatás lesz”- gondolta. Megfordította a lapot, hátha ott ír valamit. Itt is üres volt, hanem aztán a közepéről kiindulva lassan csordogálni kezdett egy kis tinta. Aztán egy nagyobb paca jelent meg, s ebből újabb tintasugarak indultak meg a lap szélei fele. Miután az egész lap a tintától kék lett, szavak kezdtek formálódni rajta. Tünde lassan betűzte őket.

HA KÍVÁNCSI VAGY A TITOKRA,
MI LÁDÁBAN REJLIK,
TÖRELEMMEL NÉZZ BE ÚJRA,
HA MAJD MAGÁTÓL KINYÍLIK.

Tünde rögtön, miután az utolsó szót is elolvasta, felkapta a vizet. Felkapta a papírt, s az egészet összetépte, összegyűrte, s hogy még hatásosabb legyen a bosszúja, néhányszor rá is taposott a maradványokra. Még mielőtt bárki láthatta volna, összeszedte, s a szemetesbe dobta. Kiment a levegőre lehiggadni. Mire mindenki készen volt, már teljesen visszanyerte uralmát. Visszabaktatott a házba a dolgai után. Felkapta a táskát, s még egy pillantást vetett a ládára. Végül sikerült kordában tartania a dühét, s a kíváncsiság győzött. Megfogta a ládát, és azt is magával vitte. A többiek kint várták őt. Mikor meglátták, hogy mit hoz magával, úgy néztek rá, mint egy elmebajosra.
- Hát ezt meg miért hozod magaddal?- kérdezte Kate
- Hosszú mese. A lényeg az, hogy nemsokára megkapom a díjat. Ti nem néztétek még meg, hogy mi van benne?
- De viszont, mikor első nap azt kérte tőlem, hogy meztelenül ugráljam körül a házat, azt gondoltam, hogy az egészet Jack találta ki. - mondta Mike.
A többiek nevettek, s titokban Tünde remélte, hogy tőle nem fog ilyesmit kérni a doboz, mert amilyen kíváncsi, még képes, és lejáratja magát a többiek előtt. Na meg azért sajnálta is, hogy a fiú ilyen hamar feladta a dolgot. Azért megnézte volna, amint épp meztelenül próbálja körülugrálni a házat. Elindultak hát a tengerpartra. A tűz körül már régen várták őket a többiek. Innen együtt folytatták az utat. Mikor megérkeztek, kiterítették a pokrócokat. Volt aki ezután egyenesen a vízbe rohant. Kate, Imola, és Christian egymást priccolták. Emese, Levi, Anna, és Kund éppen Mikeal dumáltak, majd ők is a víz felé indultak. Tünde a parton maradt, szeretett volna egy kicsit napozni. Elővette a könyvét, s olvasni kezdett. A bódító meleg, a tenger zúgása, mintha elvarázsolták volna. A barátai ordításait lassan már meg sem hallotta. A könyvbe mélyedt, viszont lehetett az akármilyen jó, a figyelmét nem fogta meg. Lassan lecsukodott a szeme. Pár percig el is aludt. Arra rezzent fel, hogy valaki felemeli a pokrócról. Hallotta, hogy a tenger egyre közeledik, majd…

- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! –Sikította, pár liter tengervizet nyelve. Mikor sikerült a felszínre jönni, mindenkit szidott. A többiek mind nevettek, a megválogatott trágárságok hallatán. Mikor látta, hogy a káromkodással nem megy semmire, kezdett megnyugodni.
- Csak magadnak köszönheted! - ordította Kate. Mit csináltál az éjjel, hogy ilyen álmos vagy?
- Nem vagytok normálisak!- jött a válasz. Meg is halhattam volna!
- De nem haltál meg!- nevettek tovább a többiek. Ne legyél már olyan! Nyár van!
Tünde lassan a part felé indult. Mikor végre a talajt a lába alatt érezte, nyugodtabbá vált. Szeretett úszni, mégis néha bepánikolt, ha hirtelen eltűnt a lába alól a talaj. Visszament a pokrócára megtörülközni. A többiek továbbfolytatták a hancúrozást. Kund éppen Annát próbált a vízbe lökni. A lányok Anna segítségére siettek, míg a fiúk Kund oldalára álltak. Ebből aztán nagy rohangászás lett. Mike észre sem vette, mikor valaki éppen előtte nyújtotta ki a lábát, aminek az lett a következménye, hogy pár métert repült. Mikor megpróbált felállni, egy kéz nyúlt felé.
- Segíthetek?- kérdezte Tünde.
- Kösz. - duzzogott Mike.
Tünde elmosolyodott:
- Hát igen….édes a bosszú.
Mike, látva a lány álszent képét elnevette magát, majd együtt álltak a többiek közé. Mindenki jól érezte magát, de lassan a nap is lemenni készült. Emese mindenkinek javasolta, hogy ideje lenne kimenni szárítkozni. Ekkor Annának új ötlete támadt:
- Mi lenne, ha csinálnánk tábortüzet itt a parton, és ülnénk még itt?
- Nem rossz ötlet. - vágta rá Emese.
- Akkor fogjunk hozzá. Imola, Christian, Emese, Levi, menjetek fát szedni. Kate, te Tündével és Mikeal helyet kerestek a tábortűznek, én pedig Kunddal elmegyek kaját és piát szerezni. Megegyeztünk?
- Meg!- kacsintott Emese Annára.

Mindenki elindult a munkája után nézni. Tündéék gyorsan megkapták az ideális helyet, s letelepedtek a többieket megvárni. Nemsokára Imoláék is befutottak, mindenki kezébe egy- egy óriási tömeg fával. Legutoljára Anna,és Kund érkeztek meg. Hoztak magukkal kilenc üveg vajsört, három tasak puffancsot, és egy óriási sült csirkét. Kate gyorsan meggyújtotta a tüzet, s mindenki helyet foglalt körülötte. Miután mindenki jóllakott, kezdett megint a kedvük megjönni. Mike javaslatára, egy mugli játéknak kezdtek. A játék lényege az volt, hogy valaki mondott magáról valamit, s ha a többiekre nem volt igaz, amit az illető magáról mondott, ihattak a vajsörös üvegből. Mike kezdte a játék bemutatását.
- Eddig még egyszer sem vágtam le a hajam.
- OK. És most? - kérdezte Imola.
- Most, ha van valaki, akire ugyanaz igaz, mint rám, akkor nem ihat vajsört.
Mindenki a szájához emelte az üveget. A következő Tünde volt.
- Soha nem jártam ilyen hosszú táborban, mint ez.
Emese, Imola, és Kund nem ittak az üvegből.
- Tehát ti hárman táboroztatok már ?- kérdezte Mike.
- Aha, én Görögországban voltam. - mondta Emese.
- Én Egyiptomban. - vágta rá Imola.
- Én pedig Olaszországba. - válaszolt Kund.
- Ok. Akkor most Emese következik.
- Soha nem verekedtem. - mondta.
Mindenki ivott az üvegből.
- Na ez igen…micsoda emberekkel hozott össze a sors.
- Levi?
- Még nem láttam varázslóegyüttest.
Senki nem emelte az üveget.
- Ezek szerint te nem vagy egy bulizós ember, ugye?- kérdezte Kate.
- Ellenkezőleg. Varázslóegyüttest nem láttam, viszont muglit igen. Majdnem minden hétvégén egy- egy koncerten vagyok.
- Kate?
- Soha nem volt ilyen jó szülinapom, mint idén.

Most Tündén, Mikeon, és Levin volt a sor, hogy kimaradjanak az ivászatból.
- Soha nem hagytam még ki egy kviddicsmeccset sem- mondta Anna.
- Hűha…ez aztán a teljesítmény, azzal mindenki ivott egy kortyot.
- Soha nem hiányoztam tornaórákról.- mondta Kund.
- Nálatok van tornaóra?- kérdezte Imola.
- Aha. A Durmstrangba fontos a kidolgozott test.
- Imola?
- Soha nem voltam Amerikában.
Tünde ivott egyedül. Christian következett.
- Soha nem voltak ilyen jó barátaim, mint most.
Senki nem ivott. Az este ebben a tempóban telt el. A vajsör hamar elfogyott, s a levegő is kezdett lehűlni. Először közelebb húzottak egymáshoz, majd a tűzhöz is. Mikor már így sem melegedtek fel, elhatározták, ideje hazamenni. Mike elszaladt egy kis vizet hozni, hogy eloltsák a tüzet. Mikor látták, hogy akármennyire gyorsan szalad is, a markából mindig kifolyik a víz, mire oda ér, eszükbe jutott, hogy vannak köztük varázslók is. A lányok tehát elindultak lassan hazafelé, s a fiúk addig körülállták a tüzet. Pár perc múlva már ők is csatlakoztak Tündéékhez. A táborban már mindenki aludt. Csendben ők is megkeresték házikójukat, s úgy, ahogy voltak bedőltek ágyukba. A fejük még el sem érte a párnájukat, mikor már csak a nyugodt szuszogás töltötte be a házat.
Hasonló történetek
3239
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
3917
Papjait a leghűségesebb követői közül választotta ki. Természetfeletti képességekkel ruházta fel őket, inkább mágusoknak lehetett őket nevezni, mint papoknak. Hívei két rendet alakítottak ki a tiszteletére. Az egyik a rend volt a Haron Rendje, aki a természet felett kapott korlátlan hatalmat...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: