Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kataklizma

Kataklizma

Az utcák kihaltak voltak. Csak a lámpák fényei adtak halovány világosságot. Senki, még egy apró patkány, vagy csótány se volt sehol. Mindenki visszamenekült kellemesen fűtött házába. Síri csönd honolt a városban. A házak ajtajait bezárták, ablakait elfüggönyözték. Baljós hangulat uralta az utcákat. A sötét sikátorokból emberszerű árnyak másztak elő. Az éj teremtményei voltak ők, démoni bérgyilkosok...

Az egyik ház ajtaja kinyílt és egy csuklyás, köpenyes alak lépett ki rajta. Becsukta maga mögött az ajtót, aztán elindult. Úgy tűnt, hogy cél nélkül bolyong. De nem így volt. A város főtere felé indult. Némán rótta az utcákat. Emberszerű árnyak kezdtek gyülekezni körülötte, de ő nem foglalkozott velük. Tudta, hogy azok ott vannak, érezte őket, de nem figyelt rájuk. Még.

Szél kezdett fújdogálni. Az utcák között szaladt, egyre csak felerősödve. Befordult néhány sarkon. Minden fordulás után egyre erősebb, nagyobb lett. A város közepén, a főtéren, alakot öltött. Szélelementál lett belőle. A tér másik felében, az elementál láthatárán belül, egy köpenyes alak jelent meg, körülötte több tucat ember alakú árnyék. Az megelevenedett szél mintha valami olyasmit mondott volna, hogy "Neeeeee teeeeedddddd!". De az is lehet, hogy nem mondott semmit. Rohamozva a köpenyes fickó felé indult. Amaz hátradobta fejéről a csuklyát és széles vigyorral ennyit mondott:
- Elkéstetek.
A köpenyes alak jobb kezét az elementál felé nyújtotta és mormogni kezdett. A varázslat hatására egy villám csapott a férfi kezéből a széllénybe. Az megtorpant, aztán szétesett. Hatalmas lebegő gömbök lettek belőle. A férfi újabb varázslatot használt, mire az összes gömb felé kezdett lebegni. Amikor elérték, egyé váltak, és a varázslóba szálltak. Magába szívta a mannát. Az árnyak őrjöngeni kezdtek és megrohamozták a mágust. De ők sem jutottak többre, mint az elementál. A varázsló őket is magába szívta. Amikor elég varázserőt gyűjtött belekezdett abba, amit már régóta tervezett.

Létezik egy varázslat, a neve Kataklizma. Ez a varázslat megidézi a káoszt és elpusztít mindent. A férfi ezt varázsolta. Alig bírta befejezni a szöveget. A teste remegni kezdett, minden izma megfeszült. Aztán felrobbant. A varázslat tökéletes volt. A mágus annyi mannát szívott magába, hogy az egész várost elpusztította. Mindenki meghalt. A varázsló még a lelkét is beleadta a varázslatba.

Azóta senki sem használta a kataklizmát. Talán jobb is így...
Hasonló történetek
3793
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
4323
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: