Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörök szigete II. rész - Műveltség 5. fejezet

1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

 

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!

Emellett megjegyezném, hogy egy nagyon hosszú történetről van szó. A most megkezdett sorozat negyvenkét részes (a részeket átlagosan 5-6 fejezetre tudom tagolni), de vannak folytatásai is. Az egész alkotás jelenleg a hatodik sorozatnál, azon belül is a jelen résztől számított száztizenegyedik résznél jár (vagyis úgy ötszáz-hatszáz fejezetnél). Ennek megfelelően a történet elég lassan építkezik és bizonyos részleteknek (például a karaktereinek) nagy figyelmet szentel. Ez nem feltétlenül probléma, mert szerintem épp ez emeli ki többek között a többi erotikus történet közül. Viszont emiatt akadnak nem ritkán több fejezetes időszakok is, amikor explicit erotikus tartalom nincsen. Néha egymást követik a többfejezetes szexjelenetek, néha viszont két-három fejezet is "kimarad" utánuk, ami során a szerző inkább a karaktereire koncentrál.

Úgyhogy, összefoglalva:

 

AKI CSAK LESZBI, CSAK HETERO, VAGY CSAK GRUPPEN TÖRTÉNETRE VÁGYIK, ESETLEG A HÁROMBÓL VALAMELYIK TASZÍTJA, ANNAK JELZEM, HOGY A TÖRTÉNETBEN MINDHÁROM VAN.

 

A TÖRTÉNET LASSAN ÉPÍTKEZIK. VANNAK BENNE HOSSZÚ ÉS RÉSZLETES SZEXJELENETEK, DE KÖZÖTTÜK TÖBB FEJEZETNYI "SZÜNETEK" IS.

 

Akinek a kettőből bármelyik is problémát jelent, erősen gondolja meg, belekezdjen-e a történetbe!

 

Írta: Jeremydcp

Fordította: Sinara

Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 5.

 

*********************************************************************

 

- Miért hívtál ide minket, Jeremy? - kérdezte Pamela értetlenkedő hangon. Úgy tűnt, még zavartabb is, mint kíváncsi. Vagy talán a kettő meghatározhatatlan kombinációja? Akárhogy is, nem mondhattam el az igazat neki, hogy a lelki társamat keresem. Még nem.

- Azért hívtalak ide, ahogy a többieket is, Pamela, mert élvezem a társaságot – válaszoltam. - A házvezetőnőn, Louisán kívül, aki csak akkor van itt, ha vendégeim vannak, és egy nagyon közeli jó baráton, Kristannán kívül, aki időről időre meglátogat, egyedül vagyok ezen a szigeten. Ezen kívül csak a családtagjaim jönnek néha ide, de ők is csak egyszer-kétszer évente.

- Amy mondott valamit Kristannáról – motyogta Pamela. - Azt mondta, említetted múlt éjjel. Ki ő?

- Kristanna egy nagyon jó barátom Norvégiából származik és úgy volt, hogy tegnap beugrik üdvözölni titeket, de sajnos nem jött össze.

- Ó?

- De reményeink szerint pár napon belül már itt lesz. Csak el kell még intéznie pár felmerülő problémát az útlevelével Norvégiában. Remélem, a hét végére már itt lesz. Kedvelni fogod őt, Pamela. Kristianna igazán szeretni való ember.

- Ő is biszexuális, mint mi?

- Igen – bólintottam. - Ő is velünk lesz a hat hét hátralevő részében, bármikor is érjen ide. - Benyúltam a pólóm zsebébe és előhúztam egy kis fotót egy magas, vékony szőke nőről, aki pózolva mosolyog egy ló mellett lovagló nadrágban, fehér pólóban és farmerkabátban. - Ő Kristanna – mutattam meg Pamelának.

- Nagyon szép nő – jegyezte meg beszélgetőtársam megvizsgálva a fényképet. - Ő a barátnőd, vagy ilyesmi?

Hangosan felnevettem.

- Nem. Nem igazán. Csak egy barát. Egy csodálatos barát, de csak barát. Nem a barátnőm. Nagyon régen nem volt már barátnőm.

- Az a ló... Ez a kép a szigeten készült? Mindig is szerettem volna kipróbálni a lovaglást.

- Az információs csomagban, amit e-mailban kaptál, sok lehetőség volt – emlékeztettem. - Az egyik közülük a lovaglás.

- Ott szerepelt a szexbarlang is.

- Lehet ez a sziget szexbarlang is, ha azt szeretnéd, hogy az legyen – válaszoltam. - Nem kell mást tenned, csak megfelelő partnert találni. Biztos vagyok benne, hogy ez neked egyáltalán nem lesz nehéz.

Pamela hangosan felnevetett.

- Már nyolc hónapja nem szexeltem. - Egy pillanatra elbizonytalanodott. - Egészen tegnapig.

- Tegnapig? - mosolyodtam el, hirtelen nagyon kíváncsian. Á, villant az agyamba a jelenet, amit kihallgattam a strandon, ahol Amy elmesélte Devonnak és Camille-nek, hogy Pamela kinyalta a spermámat a puncijából. Hirtelen azon kezdtem merengeni, hogy vajon Pamela élvezte-e az ízemet. Kaphat belőle másik kóstolót is, ha akar. Nem kell mást tennie, csak kérni...

Eközben felidéződött bennem Pamela nedves, fülledt kis kalandja Amy-vel a zuhanyzóban a tegnapi érkezésük után. Az volt a legerotikusabb jelenet, aminek valaha életemben tanúja voltam. El tud képzelni az ember érzékibb képet, mint hogy két olyan vonzó szépség, mint Amy és Pamela egymáshoz dörgölve érzéki testét nyöszörög és vonaglik a zuhany alatt? Miután bedörzsölték egymást és megmosták egymás haját, Amy letérdelt és az ajkaival és a nyelvével kényeztette Pamela ágyékát. Egek... már csak attól is megindult a mozgolódás a gatyámban, hogy rá gondoltam. Azt pedig nem akartam, hogy Pamela felfigyeljen rá.

- Amy... - Pamela elmosolyodott és megrázta a fejét. - Nem szabadna elmondanom semmit. Nem vagyok az a típus, aki minden apró kalandját elpletykálja.

- Te lefeküdtél Amy-vel? - tettettem meglepettséget.

- No comment – vigyorgott és a fejét rázta.

No comment? Semmi gond. Bármikor visszaidézhettem a történteket a kukkoló szobámban, amikor csak akartam. Minden, ami ezen a szigeten történt, elraktározódott a számítógépem memóriájában. Ezek után pedig elhatároztam, hogy az első adódó alkalommal visszanézem azokat az eseményeket.

- Legalább rendes srácnak tűnsz.

- Ezt miért mondod?

Pamela megvonta a vállát.

- Nem szívesen jöttem volna el egy szexbarlangba, ahol a hely működtetője egy elvetemült perverz. Épp elégszer kell ilyesmivel megküzdenem a munkám közben. Ennek egy vakációnak kellene lennie, nemde? Valami nem megszokottnak. - Egy pillanatra elhallgatott és elgondolkodott. - Még mindig nem akarod elmondani, miért hívtál minket ide?

- Már elmondtam. Mert élvezem a társaságot.

- Az igazi okot – erősködött Pamela. A hangja hirtelen kissé megremegett. - Miért?

Az idő nem volt még alkalmas arra, hogy elmondjam Pamelának a valódi indítékaimat, hiszen még őt és a többi lányt is csak alig huszonnégy órája ismertem személyesen. Nem mintha nem bíztam volna meg benne, vagy úgy gondoltam volna, rosszul fogadná a dolgot. De egyelőre még a kapcsolatunk túl korai szakaszában voltunk. Ennyi az egész. Még túl korai volt.

- Ha nem élvezném a társaságotokat, mégis miért hívtalak volna ide titeket? - kerültem meg a kérdést. - Kristannán és Louisán kívül csak akkor nem vagyok egyedül, ha évente egyszer-kétszer a rokonaim meglátogatnak. Hiányzott a társaság, Pamela. Ennyi az egész.

- Nem mondod el a teljes igazságot.

Váó! Ez a Pamela nem csak okos, de nagyon jók a megérzései is.

- De semmi gond, Jeremy – folytatta. - Előbb-utóbb úgyis rájövök. Az a fajta ember vagyok, aki nem nyugszik, amíg nem tud meg mindent. Előbb vagy utóbb ki foglak ismerni. Nem hiszem, hogy sokáig fog tartani.

Igazából különösebben nem is lett volna ellenemre. Szerettem volna, hogy Pamela megismerjen... de csak idővel. A csodálatos szépsége a barátságos természetével és a tudás iránti csillapíthatatlan vágyával, valamint, ami talán a legfontosabb, azon vágyával együtt, hogy egy napon megházasodjon és családot alapítson, a tökéletes választássá tette számomra. Akár sztriptíztáncos volt, akár nem, tökéletesen el tudtam képzelni jövendőbeli feleségemként.

- Akkor most meg fogsz csókolni, vagy nem?

Pamela kérdése teljesen váratlanul ért. Annyira, hogy egy pillanatig meg sem tudtam szólalni.

- Ho-hogyan?

- Meg akartál csókolni a nagy, hivatalos gyűlésen reggel... emlékszel? - mosolygott. - Csak Amy közbelépett és ő csókolt meg előbb. - Pamela körbe nézett, majd ismét rám mosolygott. - De most nincs senki a közelben.

Nyeltem egy nagyot.

- Azt szeretnéd, hogy megcsókoljalak?

- Igen, szeretném. Nagyon is. Igazság szerint meg is lepett, hogy nem mozdultál rám határozottabban korábban a medencénél.

- Ó! Nos... most megtehetem.

- Akkor tedd!

A kényelmetlen szituáció hamar teljes eufóriává változott, amikor előre hajoltam és az ajkaim találkoztak Pameláéival. Gyengéden végigsimítottam nyelvemmel érzéki száján, hogy aztán behatoljak és felfedezzem szájürege minden zugát. Pamela az enyémhez simította saját nyelvét és táncra hívta a szájában, miközben érzékien egymáshoz simultak.

A szívem hevesen dobogott, miközben a kezem magától mozdult, hogy Pamela arcára simuljon és gyengéden cirógassa. Egy csodálatos pillanattal később egyszerre húzódtunk vissza és kapkodtunk levegő után.

Pamela enyhén félrebillentette a fejét és komoly, kutató pillantásokat küldött felém. Hamarosan azonban ismét széles mosoly terült szét elbűvölő arcán, miközben lassan levette olvasó szemüvegét. Azt kívántam, bárcsak fenn hagyta volna, de inkább nem mondtam semmit.

- Hmm... Most először csókolóztam férfival már több mint egy éve.

- Tényleg? - kérdeztem zavartan. - Mintha azt mondtad volna, hogy nyolc hónapja volt. Akkor randiztál utoljára, nem?

Pamela még szélesebben elmosolyodott.

- Nem mondtam, hogy pasival randiztam. - A szemeim elkerekedtek, miközben ő huncut mosollyal az arcán hozzátette: - Az egyik lánnyal voltam a klubból.

- És hogy tudtátok ezt megoldani?

Ezúttal Pamelán volt a sor, hogy erőltetetten tartsa arcán a mosolyt.

- Nem tudtuk. Kitanának hívták és azóta is barátok vagyunk... azt hiszem-

- És miért nem működött? Persze csak ha nem bánod a kérdést.

- Elmentünk egy étterembe, ahol családok és gyerekek voltak többnyire. Kitana ott helyben meg akart csókolni mindenki előtt. Talán kicsit vakmerő vagyok és kalandor természetű, de nem ilyesmiben. Az egy dolog, ha egy nő nyilvános helyen ölelkezik és csókolózik egy férfival. De egészen más, ha egy másik nővel teszi. Nem akartam egy csapat idegen előtt reklámozni a szexuális orientációmat. Különösen, ha gyerekek is vannak a közelben. Szóval visszamentünk a lakására és ott szeretkeztünk... Azóta az éjszaka óta semmi nem történt köztünk. Amolyan egyéjszakás kaland volt. Kimondatlanul is abban egyeztünk meg, hogy ezen túl külön utakon járunk.

Lassan bólintottam és együttérzően rá mosolyogtam.

- Úgy tűnik, a barátod elég gyorsan éli az életét. De azzal kapcsolatban megnyugodhatsz, hogy engem bármikor megölelhetsz és megcsókolhatsz, kedvesem. - Beszélgetőtársam halkan kuncogni kezdett, miközben hozzátettem: - Erősen kétlem, hogy itt bárki is megrökönyödne ettől. És amiatt se kell aggódnod, hogy gyerekek meglátnának. Nem sűrűn fordulnak elő errefelé.

- Te szereted a gyerekeket, Jeremy?

- Nagyon is. - Pamela elmosolyodott, miközben folytattam: - Szeretnék is hármat vagy négyet. Talán még ötöt is. Egy nap majd. Ezt tervezem már középiskolás korom óta. Csak... sosem volt meg rá a lehetőségem.

- Én is egy rakás gyereket szeretnék – lelkendezett Pamela, majd kissé megrázta a fejét és álmodozva elmosolyodott. - Csak nem találtam meg még hozzá a megfelelő férfit.

- Ki tudja? - vontam vállat. - Talán majd a legváratlanabb helyen találod meg azt a valakit, akivel a legjobban összeilletek.

- Mondjuk egy trópusi szigeten az óceán közepén?

Elvörösödtem a szavai hallatán.

- Nekem jó eshetőségnek hangzik. - Aztán felnevettem, mielőtt folytattam volna. - Látom magam előtt... Téged. Pamela, mint öt gyerek anyukáját. Búcsút is mondhatsz a Lotus Elise-nek és köszöntheted a hatalmas kisbuszt. - Pamela vidáman felnevetett, miközben hallgatta a szavaimat. - Vagy talán egy méretes pick-upnak focis anyukákhoz illő emblémákkal és zászlócskákkal mindenütt. - A vonzó szőkeség megcsóválta a fejét, miközben tovább kuncogott. - Azzal furikáznál mindenfelé, az emberek pedig azt mondanák, micsoda egy MILF!

- MILF? - vonta össze a szemöldökét Pamela. - Az micsoda?

Zavartan elmosolyodtam.

- Anyuka, akit szívesen meg...1

- Ó! Szóval úgy – nevetett fel Pamela. - Tudhattam volna. - Pajkosan belebokszolt a vállamba. - Sosem gondoltam rá, hogy egy kisbuszt, vagy egy pick-upot vezetnék, de azt is boldogan tenném, ha lenne mellé egy szerető férjem és gyerekeim. Boldog élet lenne. Azért bármit megtennék. Néha elgondolkodok rajta, hogy meg fog-e történni valaha is...

- Én is megtennék bármit egy szerető feleségért és gyerekekért, drágám. Úgy tűnik, van valami bennünk, ami közös.

- Valóban – értett egyet Pamela, majd kissé közelebb húzódott hozzám az asztal mellett és átkarolta a nyakamat, hogy átülhessen az ölembe. Egy pillanattal később az ajkai megtalálták az enyémet és ismét érzékien csókolózni kezdtünk. Jobb kezemmel a háta közepét simogattam, míg a ballal gyengéden megmarkoltam a combját. Pamela válaszképp mellkasomhoz préselte felsőtestét és átcsúsztatta számba a nyelvét. Kerekded mellei érzékien simultak hozzám, határtalan mámorral töltve el testemet.

 

Folytatása következik!

 

1MILF = Mom I'd Like to Fuck
Folytatások
7609
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
6533
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Előző részek
4966
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4556
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4895
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
6128
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
7176
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Hasonló történetek
4830
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
4480
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: