Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Gayadam: Köszi , várjuk izgatottan a fo...
2024-10-04 10:10
Xavierr_00: Szia! :) De jó! Örülök, hogy t...
2024-10-04 10:02
Gayadam: Szia nagyon tetszik a sztorid...
2024-10-04 09:48
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
CRonaldo: Ez a része megrémisztett és fe...
2024-10-03 11:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elfeledett emlékek

Sötétség. Mindent átható s terhes, súlyos komorságot sugárzó gondolatok szülőatyja. Érezte a szalmával kitömött ágyhuzat nyomását a háta alatt, a végtagjait marcangoló sajgó érzést, a szoba hűvös levegőjét és dohos, porral átitatott kellemetlen szagát. A napcserzette homlokról már a sokadik verejtékcsepp csorgott alá a verítékben úszó, férfi teste alá csavarodott paplanra. Üres, kiégett szemgödreit kísérteties szürke derengésbe vonta a kis asztalkán világoló mécses sárga glóriája. A szikár, karcsú, harc edzette test seblázban úszva, kötésekkel borítva, szeme világát vesztve hánykolódott emberi roncsként.
Ajtóvas zörgése hallatszott, s az ócska deszkából tákolt bejáró kitárult. Szalmaszőke bozontos hajú kisgyermek jelent meg, foltos hálóinge bokájáig lógott, kezében egy mécsest tartott. Belépett a szobába, kitárta az ablak reteszeit, beengedve a reggeli nap első sugarait, melyek narancssárgára mázolták a szegényesen berendezett szoba belsejét. Elfújta az éjjeli gyertyát, mely csak azért volt használva, hogy a vak férfihez bejáró háziasszony megtalálhassa az asztalon az ápoláshoz szükséges holmikat.
- Reggel van uram. Mit hozott az este?

A gyermek hátrapillantott, miközben kis kezével a friss kenyér szeleteit rakosgatta tálcára egy fából faragott pohár mellé, melyben víz cseppjein tükröződött a kora reggeli fény. Az ágyon fekvő férfi magas volt, napbarnított bőrrel, karcsú alkattal, szikár izomzattal. Mellkasán, s karjain egészen a kézfejekig indaszerűen végigfutó tetoválásokon tört meg a világosság. Hosszú fekete hajtincsei verejtéktől csapzottak voltak, arcát borosták szőtte szakáll nőtte be, elfedve markáns, hosszúkás arcéleit. Először nyögdécselés hallatszott, majd a matrac ropogása, ahogy a vak test ülő helyzetbe küszködte magát az ágyon. A bal oldali mellkasát, s vállát átvérzett, fehér kötéscsíkok díszítették. A gyermek a férfihoz lépett, finoman megpróbálta visszanyomni az ágyba, de nem engedett. Zihálva ugyan, de ajkai halk szavakat formáltak.
- Peite… a nevem Peite… - zihálta, miközben a gyerek apró kenyérfalatot emelt a cserepes ajkakhoz-
- Kenyér, egyen kell az energia.
- Az illata… utoljára… nem emlékszem a kenyér ízére… nem EMLÉKSZEM SEMMIRE!!!
Hirtelen tört ki Peiteből, s a fiút megdermesztette a sérültből előtörő bődülés, mely az egész házat betöltötte. Felnőtt kéz lendült, s ütötte ki egy szemhunyás alatt a fiú kezéből a kenyér szeleteket rejtő tálcát. A kis kék szemecskék döbbenten meredtek. Nem egy kapálózó mozdulat volt ez. Még a gyermeki szem sem ítélhette annak. Mintha a férfi illat, s a kenyér ropogása alapján szemei nélkül is be tudta volna tájolni annak pontos helyét, s reflexeinek engedelmeskedve lesújtani a védtelen kenyerekre, melyek elszenvedhetik tehetetlen dühét. A gyermek bizonyos volt benne, azok a kezek ismerik a halál fortélyait, nem véletlenül találtak rá az emlékeit vesztett zsoldosra egy csata volt színhelyén. Jól emlékszik még, mikor néhány napja apjával a szomszédos város melletti városban segédkezni voltak a holtak eltakarításában, éhbérért s rátaláltak erre a szerencsétlenre.
- Azért ide teszem, az asztalra, ahol megtalálja.
- MENJ KI! EREDJ MÁÁR!!!

Újabb dühkitörés, mely talán órákra elüldözi a gyermeket a sebesült közeléből. A szobaajtó becsukódott, s most már nemcsak a világtalan szemek által rá kényszerített homály, hanem a csend is reá borult. Peite arca tenyereibe bicsaklott, szemgödreit lefedő szemhéjai alól apró könnycseppek hada kezdett alá zuhogni. Az emberek, akik befogadták, s ápolták kedvesek voltak vele, de a lelkét belülről emésztő kételyek, kérdések, s a tudat, hogy soha többé nem láthat maró savként viselkedtek, s akarva akaratlanul a kusza gondolatok eleresztették a keserűség szülte könnyek gyeplőjét. Gyengesége azonban nem rá vallott, a neveltetés által bevésődött ösztönök, a jellem, mely emlékek nélkül is szilárdan állt nem hagyta elveszni a lelket. Meghazudtolta keserűségét, jobbja ökölbe szorul, s kíméletlen markolta meg a lepedő csücskét. Mondják, a célok éltetik az embert. Neki egy célja volt, hogy meg tudja ki is volt ő a szerencsétlenül járt csata előtt. Első dolga pedig az volt, hogy egyedül, visszahúzódva háborgó tengerként zúgó gondolatai közé elfogyassza a szegényes reggelit, s felkészítse szervezetét, hogy néhány héten belül elhagyhassa e helyet.
Hasonló történetek
3580
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
3796
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: