Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy élet elszáll

Timothy az asztalnál ült a kishúgával. Éppen a reggelit ették, amikor az ajtó kinyílt, és belépett az anyjuk.
- Ma délben lesz. - mondta izgatottan a nő.
Tehát ma lesz. Ez a tudat furcsa hatással volt Timothyra. Még sosem látott kivégzést, főleg nem lefejezést, csak a nagyapja történeteiből tudta elképzelni, hogy milyen is lehet.
Mikor befejezte a reggelit, kiment és megetette a lovakat. Közben egyfolytában a dél járt az eszében. 12 évesen már fel tudta fogni, mi is az a halál, amikor már nem tudunk odamenni valakihez, és élvezni a társaságát. Mikor még kisebb volt, volt egy kutyája, akit nagyon szeretett, amíg egy ló össze nem taposta. Három napig szenvedett szegény eb, amíg kimúlt, és Timothy 3 napig sírt mellette.
De ez most egészen más.
Most Samről volt szó. A jó, öreg Samről, aki mindig mesélt a gyerekeknek sárkányokról, lovagokról, mágusokról, és mindig volt valami a nagy köpenye zsebében, ami még a legszomorúbb gyereket is fölvidította.
Ő volt az, aki összeesküvést szervezett a király ellen, és akit végül elkaptak, és halálra ítéltek. De ezeknek a súlyát még nem nagyon értette szegény kisfiú.

Mikor lassan, csigaléptekkel elérkezett a dél, a család már készen állt az indulásra. A kisfiút, és a húgát díszes ruhába öltöztette az anyjuk, maga pedig egy fekete blúzt, és szoknyát húzott fel.
Hideg volt, ahogy kiléptek a szabadba. 1450 volt, nyár dereka, mégis hideg, mint egy szomorú, téli nap. A hold még mindig fönt volt, mintha maga is látni szerette volna a nyilvános kivégzést.
Rengeteg ember gyűlt össze a poros kis főtéren, ahol egy színpadi emelvényre volt föltéve a tönk, és mellette a kosár. Timothy nézte a sok embert, és csodálkozva látta, hogy milyen ellenszenvvel viselkednek. Hát ők nem hallották Sam meséit? Nekik nem adott édes kekszet, ha szomorúak voltak? Őket nem tanította meg lovagolni, mikor leestek a lóról, mert nem tudtak bánni az állattal? Ez a látvány elszomorította. Fölnézett az emelvényre, és ekkor meglátta a jó Samet. Négy őr kísérte közrefogva, és vezették a bakóhoz, ahol a hóhér már várta. De előbb még hivatalosan is ismertették a vádakat.
- Könyves Sam bűnösnek találtatott a király elleni összeesküvés vádjában. A büntetése halál. Az ítélet végrehajtásának ideje az Úr 1450. nyara. - A tömeg felzendült és néhányan paradicsomot dobáltak a vádlotthoz, de ő kihúzta magát, és méltóságteljesen vonult fel az emelvényre.

A hóhérnak meg volt hagyva, hogy ne siesse el a dolgot, ezért nem élezte meg a bárdját a múltkori használat óta. Odarántotta Samet a bakóhoz, letépte róla az inget, és láthatóvá váltak a véres sebek a hátán, amit az ostor hagyott ott tegnap.
Ekkor már az összegyűlt felhők eltakarták a holdat, és tiltakozásképpen eleredt az eső, mintha nem értene egyet az ítélettel.
Sam letérdelt. Fejét lehajtotta, és hosszú haja ráhullott a sebeire, betakarva azokat.
A hóhér meglendítette a bárdját, és lesújtott.
Feszült csönd támadt az összegyűltek között. Mindenki nézte, hogy mi is történt valójában.
Lecsúszott. A haján. A hóhér újabb ütésre lendítette a fegyvert, és ismét lesújtott.
Timothy elvette a kezét a szeme elől, és látta, hogy a második csapást is elvétette. A hóhér izzadva ismét felemelte a bárdot a harmadik csapásra készült.
A fiú visszakapta a kezét a szemére, de hallotta azt a szörnyű roppanást, ahogy eltörik a nyakcsigolya.
Ekkor megindultak a könnyei, mert tudta, hogy vége. Sírt, szomorú hangon sírt, és a körülötte állóknak megsajdult a szíve szegény kisfiún, aki elvesztette az édesapját.

Lehajtott fejjel távoztak az emberek a főtérről, közben az eső tovább esett a hideg, nyári nappalon...
Hasonló történetek
7247
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
6656
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Hmmm… Látom, megtanultad Hunyadi Lászlót. Nem igazán tudtál megfogni ezzel az írással.
Andreas ·
Megtanulta, de egy csapást azért elspórolt...
Lock ·
most ez miért baj? nem vágom, hogy miért ez a fontos.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: