Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csodák Világa (Epilógus)

Pár hónappal később, miután Daisy is visszament tanulni, a várost is felújították megkezdődött az évszázad tárgyalása. Lirien kontra Eroes Necronas. A férfi minden bűnét vállalta, de fogadott védőügyvédet, hanem minden ítéletet elfogadott volna, de a tanács felmentette. Nem maradhatott Lirien városában, de semmilyen más büntetést nem kapott. Hivatalosan felmentették a bűnei alól, azzal a feltétellel, hogy több gondot nem okoz a Csodák Világának. Nem tett. Egy évvel a tárgyalás befejezése után iskolát, és új várost alapított a Csodák Világának északi részén. A város neve Crystal lett, ahol azok az emberek kaptak otthont ingyen, akik a háború miatt vesztették el otthonaikat.

Két hónappal az ítélet kimondása után a túlélők tartottak egy felvonulást a hazáért meghalt hősöknek, és teljesítették ígéreteiket Elanor, Northern, Greenpoint és a többi város felé is. Northern újra régi pompájában tündökölt, mint a háborúk előtt, akárcsak több lerombolt város. Egy évvel később az már csak egyetlen sötétföldi város maradt létképes: Necros, de ezt a várost sosem tudták leigázni.
Ellie és James eljegyezték egymást, és pár hónap múlva az egész társaság egy gyönyörű esküvőn ünnepelhették a szerelem csodáját. Az esküvő alatt Daniel sokat kacsingatott Victorine felé, és két évvel a háború után már ők is jegyben jártak. Ellenben Harry és Luthine úgy érezték még nem jött el a házasságuk ideje.
Daisy kitűnő eredménnyel zárta lovagi tanulmányait, majd csatlakozott egy lovagrendhez, és családjától távolabb telepedett le.

Természetesen az Arany Harsona tovább működött, és a Csodák Világának, és a szomszédos világoknak is a leghíresebb heti hírmondója lett.
Derend azóta se költözött le az Akadémia mellől, bár nagy feladatott kapott. Miután eltemette tisztességben utolsó testvérét is, ő vitte vissza a Pegazusok Erdejébe a varázskönyvet.
A Végzet köve Luthine-nál maradt, aki papi hatalmával összehangolva ezernyi jót cselekedett vele.
Tehát hőseink boldogan éltek a háború után, ám a történetnek koránt sincs vége...

VÉGE
Hasonló történetek
4228
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
3713
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: