Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak egy tánc volt

Csak egy tánc volt

Május 11.
Ma házasodik össze Harry és Pansy. Ők a legjobb barátaim, mióta a férjem itt hagyott. Teherbe estem, és egy reggelen elmondtam neki az örömhírt, mire ő felkapott és percekig könnyek között csókolgatott. Majd egy éjszakán megváltozott minden. Fidelius-bűbájjal védtük az otthonunkat, de a titokgazdánk elárult minket. Azon a szörnyű éjszakán egy hangos, erőszakos kopogásra ébredtünk. Draco lesietett a lépcsőn, én követtem. A további eseményekről csak emléktöredékeim vannak.
Draco kinyitja az ajtót… Egy zöld villanás, majd egy gúnyos kacaj… Az ajtóban egy fekete csuklyás férfi távozik, a csuklya alól kivillan egy tejfölszőke tincs… Az alak visszafordul, rám néz, majd egy átok eltalál… Megpróbálok eszméletemnél maradni, elkúszok a férjemhez. Halott. A combjaimon valami meleget érzek, odakapok: vér…

Elment. Örökre. A kisbabám is. De visszagondolva rá, így jobb volt. Nem akartam, hogy a gyermekem hiányos családban nőjön fel. Miután elment, lelkileg összetörtem, és ők segítettek talpra állni a végső csata idejére. Szükség is volt a lelkünk erejére, hiszen nagyon sok embert láttunk meghalni, megsebesülni. Pansy, Harry és én alkottuk Dumbledore tervének a kulcsát. Át kellett törnünk a harcolók tömegén, egyenesen Voldemorthoz, aki a leghátsó sorban gyűjtötte az erejét. Én a meglepetés erejével támadtam, mert évekig halálfaló voltam a férjemmel, és Voldemort úgy tudta, és hitte, hogy az ő seregében harcolok. Pansy diákkorában kapta meg a Sötét Jegyet, de miután elvégezte az iskolát, a Főnix rendje szolgálatában állt, és a minisztériumról kémkedett. Harrynek, pedig, meg kellett vívnia a végső csatát. Mi csak bábuk voltunk, egyedül Harry és Voldemort tudták megváltoztatni lényegesen az eseményeket.

Elérkezett a végső csata napja. A Roxfort előtt gyülekezett a két sereg. Mindkettő elszánt volt, de csak egy maradhatott. A jó oldal győzött, de évekbe tellett, hogy rendet rakjunk a varázsvilágban. Pansy és Harry aurorok lettek, én meg gyógyító és Bájital mester. Dumbledore professzor visszahívott minket a Roxfortba tanítani, de csak Pansy és Harry ment. Én úgy érzetem, nem lennék képes egy helyen élni egy bizonyos személlyel. Nem a gúnyolódásai, piszkolódásai miatt. Nem. Senki nem tudja, de köztünk régen több volt, mint egyszerű tanár-diák kapcsolat. Összetörte a szívem, de jött Draco, és rendbe hozott. Nem tudom, hogy képes lennék-e még egy ’szakítást’ elviselni…

- Hermione! Harry Potter hívja Hermione Grangert! Hahó! Nemsokára kezdődik az esküvő, de addig is, gyere, igyunk valamit!
- Rendben – egyeztem bele.
- Ne rágódj a múlton, Hermione. Nem érdemes. Élj a mának! Ezt már az ókor emberei is tudták! – mosolygott cinkosan a vőlegény.
- Nem olyan egyszerű, tudod jól. Neked itt van Pansy, de én már két embert vesztettem el. Az egyikkel együtt a kisbabámat is. Ezek olyan dolgok, amik felett nagyon nehéz átlépni.
- Most kérlek, ha egy kis időre is, légy boldog, a kedvemért! – Kérlelt Harry. Én vonakodva egyeztem bele.
Pár órával később.
- Harry Potter, akarod-e feleségedül Pansy Parkinsont? Kitartasz-e mellette jóban-rosszban, amíg a halál el nem választ?
- Igen.
- Pansy Parkinson, fogadod-e férjedül Harry Pottert? Kitartasz-e mellette jóban rosszban, amíg a halál el nem választ?
- Igen.
Mikor kimondta Pansy az igent, két vékony aranyszál fogta össze a kezüket, és mindegyikük ujjára font egy arany karikagyűrűt. Ezzel megpecsételődött a további életük. Igaz, megígértem Harrynek, hogy jól fogom érezni magam, de önkéntelenül eszembe jutott, hogy a mi kezünket is így fonta körül a mágia. Még soha senki nem hiányzott ennyire, de érzem, hogy nemsokára találkozunk.
Gondolataimból Mrs. Potter zökkentett ki.
- Ne már, Hermione, hiszen megígérted, nem szomorkodsz! Gyere, együnk a tortából, nagyon finom!

Éjfélkor

A zenekar egy lassú számot játszott. Csak tangóharmónika és tárogató zenélt. Régen hallottam, ilyen gyönyörű muzsikát. Megnyugtat. Ismét felráznak a gondolataim tengeréből. Ijedten nézek fel, és egy túlontúl ismerős fekete szempárral találom szembe magam. Majd hallatszik az ismerős, megnyugtató mély hang is:
- Mrs. Malfoy, megtisztelne egy táncra? – Én csak megilletődve bólintok, már suhanunk is a táncparkett felé. Szerencsére, sok pár táncol, így nem vagyunk feltűnőek. Hirtelen rám törnek a rég elásott érzelmek, emlékek. Megint elmélázok, közben a parkett teljesen kiürül. Már csak mi táncoljuk a szenvedélyes tangónkat, ami olyan érzést kelt bennem, hogy ez egy rég történt dolog lezárása, és egy új kezdete.
A zenekar befejezi a táncot, Perselus illedelmesen kezet csókol, majd levezet a táncparkettről, és bevisz a házba. Szabadulni akarok, mikor rájövök, mire készül, de a régi érzelmek, emlékek és Ő túl erősek az akaratomhoz képest. Engedek, bár iszonyú lelkiismeret furdalásom van Draco miatt. Három éve halt meg, lehet, hogy Perselus segít túl lépni a halálán, de mindig fájni fog a seb.
Perselus, segíts! – kérlelem magamban.

Bevisz a szobájába, nem sokat vár. Lefektet az ágyra, és kínzó lassúsággal kezdi el simogatni a testemet. Nem sieti el, tudja, hogy rég voltam férfivel, és ez is egyfajta első alkalom. Szép lassan lesimogatja rólam a ruhát, majd ő is levetkőzik. Fehérneműben vagyunk mindketten, mikor először megcsókol. Én még a történtek és az emlékeim hatása alatt vagyok, csak hagyom magam sodorni az árral. Szeretkezünk, vigyáz rám. Újra feltörnek bennem a régi érzések. Majd mind a ketten belépünk a gyönyör kapuján. Pihegünk, s közben a fülébe súgom:
- Hiányoztál! – Válaszát nem várom meg, elalszom.
Reggel Perselus helyett csak egy levelet találok az ágyban.
„Csak egy tánc volt.” Majd minden elsötétül előttem…

Bejegyzés Hermione naplójába:
Örökre.

Harry Potter
Hasonló történetek
3351
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
3326
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

NevemTeve ·
Hát, nem sok in-character dolog volt benne; például JKR-nél Hermione sose lenne ilyen szentimentális, Harry nem kavarna Pansyval...

Ezt legjobban úgy lehet ellenőrizni, ha a szereplők nevét kicserélnéd másra, és megnézed, hogy úgy is rá lehet-e jönni, kiről is van szó...
hurrikany ·
nem is a JKR es verzióra írtam, hanem a saját, alternatív befejezésem Hermione számára.. egyébként csak olvastam egy történetet a Merengőn amiben Harry Pansyval "kavar" és úgy látszik megélrinttt:)

van egy olyan változata is (az is majd fent lesz), amiben általános nevek vannak és a második világháború után játszódik, csak az egy pályázatra készült, és még nem publikálhatom.. köszi, hogy írtá!:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: