Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az emlékek visszatérnek

Jeremy a televízió adásszünetének a hangjára ébredt fel az álomból. Most is, mint mindig két óra harminckettő percnél állt a mutató, mint az elmúlt 3 évben minden egyes este, mióta lánya tragikus balesete megtörtént. Az utolsó kép, amire emlékezett az álomból az egy fulladásba merült sikoly volt, de vajon kié? Felkelt a magányos kis lakás sötétjében, és az ismerős úton elindult a hűtőszekrény felé, közben egyre komorabb lett. Ez nem jó jel, újabb depresszióhoz vezethet.
- Szedd össze magad ember! Nem fordulhat elő mégegyszer!- A gondolatok szinte szétrobbantották az agyát. Leült a tejjel az asztal mellé, és elővette a jegyzeteit. \\\"Sosem gyógyul meg\\\" ezt a szöveget gépelte az első oldalra, aztán megfordította a lapot, és ránézett a kislány képére. Barna haja, zöld szeme, és az ajkán a mosoly újra felszakította az alig gyógyult sebeket a lelkén, és egy hatalmas könnycsepp gördült végig az arcán. Egy gyors mozdulattal letörölte, majd félretette a papírt. Az elmúlt időszakban a mostani ébredése volt a legfájóbb mind közül, és érezte, hogy lassan elérkezik az idő. Már régen meg kellett volna tennie.

- Apa, nézd, hogy fúj a szél.
- Kérlek ne hajolj annyira ki, mert kieshet valamid és azért nem fogunk megállni.
- De apa! Olyan szépek ma a csillagok. Látom anyát is.-
Ó kicsim, milyen fiatal vagy még, ez a gondolat futott át Jeremy álmos agyán, és a vonat egyenletes hangjára figyelve feküdt az ágyában.
- Mikor érünk oda?
- Nem tudom kicsi. De most aludj, mert a fogtündér nem jön el a fogadért, és nem kapsz ajándékot.


Az utolsó beszélgetése volt a lányával. Ha tudta volna akkor nem alszik el, de hát ez lehetetlen volt. Mégis úgy érezte, hogy az ő hibájából történt minden. Elővette a pisztolyt, és a golyókat hozzá.

A hangos vonatfüttyre szinte felpattant a szeme, és megborzongott. A mozdony megnyugtatóan kattogott alatta, de odakint a sötét teljesen megrémítette. Oldalra fordult, és látta, hogy a lánya takarója a földön hevert. Felállt, odament és betakarta a kislányt, majd visszafeküdt. Két óra harminckettő perc volt.

A fegyvert mindig töltetlenül tartotta a párnája alatt, de már nem tudta, hogy miért nem volt benne lőszer. Belecsúsztatott egy töltényt, és kibiztosította.

- Jézusom!- A kiáltás a saját torkából tört elő, erre ébredt fel. - Mi van velem? - Ez az éjszaka teljesen megrémítette már. Ránézett a lányára, és egy kicsit megnyugodott. De vajon miért lett nyugodtabb, hogy látta? Hiszen mi baja történhetett volna? Ott volt mellette. Mégis szorongást érzett. - Bárcsak itt lenne Kim. - Mióta magára hagyta a felesége, azóta betegesen féltette a lányát mindentől, pedig lehet, hogy örökletes betegség vitte el a nőt. De reménykedett benne, hogy nem ez az igazság. Kimberly a gyógyszertől halt meg túladagolás miatt, nem lehetett rá allergiás! És különben is, a vérzékenysége már elmúlt, pedig ez szinte lehetetlen.
- Miért töröd magad ilyeneken?- Visszafeküdt az ágyába, és megpróbált álomba merülni. Három óra negyven perc volt.

- Miért nem néztem meg őt? MIÉRT NEM NÉZTEM MEG ŐT? - Üvöltötte az üres szobának, és a falhoz vágta a poharat, ami hangos csattanással tört darabokra. Megnézte a pisztolyt közelebbről. Pontosan tudta, hogy el fog jönni ez a pillanat. Erre az alkalomra vette ezt gyilkost. Ahogy belenézett a sötét csőbe, szinte érezte a gúnyos nevetést, és a megvetést. Gyáva vagy! Vagy bátor? Nem tudta eldönteni, hogy melyik. Három óra negyven perc volt.

Az álmok újból ébredésre kényszerítették Jeremyt, és már nem is akart visszaaludni. Kinyitotta a szemét, és furcsa érzés fogta el, mintha egyedül lenne. Felkászálódott, majd odament a lányához, aki mindvégig az ablak felé volt fordulva. Megérintette a hátát, és döbbenten rántotta vissza a kezét. Jéghideg volt, és merev.
- Ne, neeeeeee. Lisa! LISA! - Üvöltötte az agya, de egy szó sem hagyta el a száját. Maga felé fordította a lánykát, és azonnal összetört a gyenge önuralma. Négy óra huszonegy perc volt.

Az érzések teljesen magával ragadták, sírt, és ordítozott magával.
- Még Hogy lenyelte a nyelvét? Egy szart. Hát senki sem látta a nyakán a foltokat? MEGFOJTOTTÁK! És vajon ki tehette? Ki volt rajta kívül a zárt szobában?- Már értette, hogy miért nem volt a lányon a takaró. Mert lerúgta. Mert védekezni próbált. És azt is tudta, hogy miért ébredt fel akkor másodjára. Mit látott álmában. A szájába tette a fegyvert, és az olaj íze rossz volt. De már ez is elmúlt.


Négy óra huszonegy perc volt.
Hasonló történetek
3645
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4678
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Nagyon jól írtad, de engem zavar, a kislány halálának a körülményei. Ha megfojtották, miért tették? Talán nagyobb volna a valószínűsége másféle fulladásnak, de hogy milyennek, nincs rá ötletem.
Lock ·
az igazság az, hogy az apa ölte meg a lányát, mert ha elalszik akkor olyasmi történik vele, mint az alvajárókkal, és nem emlékezett rá, csakhát ez nem nagyon derül ki a történetből

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: