Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Akármi


Csak itt és a most számít, ezt Létai Atom Tibortól tanultam, igaz nem ez az igazi neve, hanem Létai Anton Tibor. Őt is jól elintézte az élet, 47 éves és az anyjával él, melózni pedig nem melózik, mivel ebben a nagy metropoliszban nincsenek komoly cégek.
Sokat gondolkoztam azon, hogy véget kéne vetni ennek second hand színjátéknak, mivel tudom szegényként esélyem sincs egy normális életre. A pofakönyvre gondolok, vagy facebookra, ahol még a volt osztálytársaim legtöbbje már mind családos, és gyerekeik vannak. Belegondolva, ebben a rendszerben, ami csak az egyén eltörlésére törekszik, meg az egyén likvidálására, eléggé utópikus a családalapítás. Mikor valakinek szüksége van tőled valamire, egyből csörög a mobilod, de ha te hívod, nem veszi fel. Ez is egy jelenlegi trend volt egy kollégám, egy biztonsági cégnél, aki senkinek se vette fel, meg is kérdeztem tőle, mi van, ha egy zsíros állásajánlatért hívnak. A válasza pedig az volt, hogy egy gonddal kevesebb. Igaz már én is sokat változtam, rég nem válaszolok agresszívan a provokációkra, nem sok minden érdekel már, nem hiszek semmiben, szóval lehet elértem Létai Atom Tibor szintjét. Ha bekapcsolom nagy ritkán a TV-t itt Romániában, csak horror filmszerű jeleneteket látok, például ma azt adták adásban, hogy van egy állami cég, aki már 7 hónapja nem fizette ki az alkalmazottait, persze megkérdezték az alkalmazottakat is, az egyik nő azt válaszolta, hogy öngyilkos lesz, mivel nincs mit a gyereknek az asztalra tenni.
Éljen a kapitalizmus, meg a szabadpiac, főleg ahogy Kelet Európában van értelmezve, mert az valami fantasztikus.
Emberi kapcsolatokról meg egy keveset. Megfigyeltem a teljes elidegenesedést a mai társadalomban. Még szoktam csetelni Ildiko Brejaval, igaz én is tudom teljesen értelmetlen, mivel találkozni sose fogok vele, és férjhez megy hamarosan egy gazdag tam tam tam, nem éppen meglepő, mivel a nők anyagi stabilitást keresnek, hát én szerintem ő megtalálta. Következik, hogy menjek falura, anyagi gondjaim miatt, és talán hív a Faist Mekatronic cég, ami egy alumínium alkatrészeket gyártó gyár, és mivel ez Románia ott sok a konfliktus, elmész dolgozni, de nem lehet tudni milyen genetikai hulladék, aljas egyén próbál meg kikezdeni veled.
Ám Nagyváradon nem éppen lehet válogatni a melókból, mivel már nem sok cég működik, aztán én egyedül élek, és körülbelül ígyis fogom végezni, szóval fel kell készüljek a falusi akklimatizációra. Én szerintem meg fog szűnni az EU is, és lesz egy szuper állam, a tökéletes centralizáció netovábbja, aztán mindenki rabszolgaként melózhat, adnak majd egy bizonyos racio, aztán mindenki kussba maradhat. Aki dolgozott már multinacionális cégeknél, az talán már észrevehette ezt a jelenséget, ők mar régen implamentáltak, ilyen cégek például a G4S, Rosegur, Celestica, csak hogy egypárat említsek a konzorciumokból. Talán amit a legjobban sajnálok ebben rossz színjátékban, amit életnek neveznének, hogy hoztam rossz döntéseket is, és nem mindig azt az utat választottam, amit kellett volna, és hittem egy rég kihalt eszmében, meg rendszerben,és nem voltam eléggé sociable, sok esélyt elszalaszto ttam, kihagytam, például magánéleti szempontból, pálda rá Tentea Tímea, aki mar Kiss Tímea lett időközben, és Breja Ildikó, aki szinten nevet fog változtatni hamarosan.


Előző részek
2030
Beleolvastam az életem leírásáról szóló történet hozzászólásaiba, van, akinek meg nem esett le a tantusz, én nem valami díjért írom le, amit írok, hanem azért, hogy talán, esetleg valakinek szolgálhat valamilyen szempontból. Nem kidolgozott, jól összecsaptad, meg hasonlók, meg primitív, röhögnöm kell ezeken az amatőr hozzászólásokon, mivel itt most a munkahely keresése sok időmet lefoglalja, és nemrég találtam egyet, ahol rakodni kellett motor alkatrészeket, motorokat és más 200 kg árukat,...
2151
Jó napot mindenkinek!

Bár ez a köszönés forma is csak egy rossz színészi stílus forma, sose szeretem a színészetet, igazan a színészeket sem, mivel egy színész megjátsza azt, ami nem is valójában.
Magamról annyit, elértem a 32 éves életkort egy külvárosi negyedben, ahol az élet annyit sem ér, mint egy elhasznált óvszer.
Azért írom ezt a történetet, lehet, hogy ha elolvassák, talán tanulnak valamit belőle…
Hasonló történetek
3922
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
4241
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: