Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A mesék valóra válnak

Palackba zárt szellem, az üveg nyakán MADE IN CHINA virít. Olcsójancsi kiszerelés, nem kell csodálkozni, ha egy kissé kínai akcentussal nyomja az angolt, magyar is van, de az egy jövőbeli változat, ma még nem érti senki.
Kétfélét dzsint árulnak a Tescoban: udvarias és bunkó. Kinézetben nincs eltérés. Mindkettő kigyúrt testű fasza gyerek. Csak az egyik úgy kérdez, hogy mit parancsolsz édes gazdám, a másik mi a faszt akarsz lúzerkém felütéssel kezd. Ízlések és cottonok.
Legolcsóbb dzsin 10 euro, igaz csak egy kívánságot teljesít:lehet nála házat rendelni. Hitelbe. A törlesztő részletet tessék az OTP-ben leperkálni. Na jó képes az alakváltásra, bármilyen alakra, egyedüli gyengéje a makifélék utánzása. Két év garanciával kapható.

De ne ragadjunk le 1001 éjszaka meséinél, hiszen nemrég a piacra dobták a magyaros hétmérföldes csizmát. Tíz másodperc alatt tesz meg hét magyar mesebeli mérföldet, de egy baja van, kettő után leválik a talpa. És egy új talp árából kijön két pár hétmérföldes csizma. Nagyobb gond az a fránya tíz másodperc. Annyi idő alatt a termék simán kimegy a divatból, helyét átveszi egy vadi új.

Nem is beszélve a varázsszőnyegről, ami repül, de ha nem akarunk lezuhanni két másodpercenként lehet cserélgetni az elemet. A varázsszőnyeget több államban betiltották nemzetbiztonságra hivatkozva. Többen tartanak varázsszőnyeges muszlim terroristák támadásától. De a folytonos elemcsere megnehezíti, hogy közben gránátokat hajigáljanak szerteszét. De semmi probláma, jön a napelemes változat.
Néhány lejárt kacatot Afrikában, meg Indiában próbálnak lepasszolni. De a többség gyűlik a telepeken. Megunt dzsinek, elhasznált hétmérföldes csizmák, elrojtosodott szőnyegek, szenilissé váló tündérkeresztanyák sztoikusan várnak, egyszer csak elrohadnak. Néha annyira zavarják az emberek szemét, hogy beleszórják őket a tengerbe vagy fellövik az űrbe. Egy mindent elsöprő macondoi viharra várnak, addig is szőnyegroncsokon gajrament dzsinek szájharmonikáznak aláfestésként a napnyugtának.
Hasonló történetek
2819
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3836
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Nekem is tetszett, de ne kérdezd miért. Talán a hangulata…

Endana Telares ·
ÁÁÁ! :angry: Nagyon tetszik, amiket írsz! :smile: :smile: :grinning: :grinning: :smile: :grinning: :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: