Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Halál perceiben

Hát eljött a búcsú pillanata. Nemsokára itt hagyja ezt a világot, ahol nem sok jóban volt része. A nyakán tátongó sebből szakadatlan folyt a vér. Ujjaival hiába próbálta volna meg útját állni a piros, sós lének- az csak ömlött és ömlött fekete talárját eláztatva. Nem akart megmenekülni- nem akarta túlélni és tovább folytatni életét. Csupán az bántotta és dühítette, hogy nem sikerült Dumbledore utolsó kérését teljesítenie. 
De ekkor megpillantotta Pottert. Olyan elevennek és szilárdnak látszott, hogy biztos volt benne; nem képzelődhet. Igyekezett szavakat formálni szájával, de érezte , hogy ereje fogytán van. Potter lehajolt hozzá és ő maga hajszálereivel küzdve megragadta a fiút varázsló öltözékénél fogva és közelebb húzta magához. 
A találkozás Lily-vel a játszótéren. A beszélgetések a nyugodt, mások által ritkán látogatott avaron. Amikor Lily kimondta a keresztnevét azon a hangon, amit bármi másnál jobban szeretett hallani. A házba sorolási ceremónia, amikor először külön kellett válnia Lily-től. A roxforti séták , a tanórák, amikor Lily mellett lehetett. 
Az emlékek úgy rohanták meg, mint egy friss, sárga sajtot az egerek. Érezte, amint ezüstös-kékes burokba csomagolva hagyják el testét ezek az emléknyalábok. Már nem csak a fejében és a szeme előtt pergette le élete legeslegszebb perceit, amiket Lily-vel tölthetett, hanem az emlékeiben is rögzítve voltak ezek az élmények. Kézzel ugyan nem lehetett megérinteni őket, de Potter pálcája segítségével belesegítette az emlékképeket egy palackba. 
Már több ideje nem maradt hátra. Abban a biztos tudatban mehet át a másvilágra- ahol talán több boldogság és melegség lesz, mint azon a helyen, amit most örökre otthagyni készül- , hogy Potter megkapta az információkat és valamelyest megfogja érteni miért bánt vele sokáig oly kegyetlenül és szadista módon. 
- Nézz... rám... - még elhalóban ennyit ki tudott mondani, aztán a smaragdzöld szemek engedelmesen az övére szegeződtek. Ezek a szemek még álmában is vele voltak. Bármerre is ment a zöld szempár végig őt kísérte. Lily szemei voltak. Ő nézett vissza rá valahányszor a Potter kölyköt látta. De abban a másodpercben Lily fiát vélte felismerni benne, és az összes ellene elkövetett igazságtalanságot megbánt. Rádöbbent akkor, hogy az éremnek két oldala van. És neki sosem jutott eszébe, hogy a másik feléről is megismerje Pottert. Csak az apja miatt élt benne az engesztelhetetlen gyűlölet, melyet nem bírt elfojtani magában. De talán valahol megbocsátást nyerhet.
Karja lecsúszott a fiú talárjáról és ő már szállt is egy másik világ felé. Vakító fehérség ölelte körül és úgy érezte már nem fáj semmi. Tudta, hogy ahová megy ott Lily is ott lesz és várni fogja őt.
Hasonló történetek
3863
Már több mint háromezer éve vége az Istenek Háborújának. Orudzaburt elpusztították és újra megkezdődhetett a béke kora. Az élet virágzott, a kontinensen áldott béke honolt: felvirágzott ismét a kultúra, a művészetek, s a mindent átható mágia ismét új követőket talált.
Amikor már az élet kezdett visszatérni a mindennapi, megszokott medrébe, s a legöregebbek is csak alig-alig mesélgettek arról a háborúról, amit mindenki igyekezett mihamarabb elfelejteni, hirtelen megkezdődött a Káosz...
3697
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Isabella ·
Kövezzetek meg, de nekem tetszett! :)

Marokfegyver ·
Elmondom, miért nem tetszett, ugyanis az értékelésem nem elsősorban az írásműnek szól:
Nem szeretem az utánérzett dolgokat - amit már valaki kitalált, s azt más továbbgondolja -, illetve előítéleteim vannak. Sajnos a szereplőket sem ismerem - tehát az alapművet sem -, ezért nekem a "folytatás" nem mondott semmit.
Ezek persze az én hibáim, attól még az írás lehet(ne) jó, ha túllépne az előttem megfogalmazott "kurta" és "kisiskolás" szinten.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: