Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Fehér Sárkány

Sötét és sűrű köd volt szinte érezni lehetett a gonoszt, ahogy a kezei megérintenek és kiráz a hideg, amely a halálfélelemmel társulva még hátborzongatóbbá teszi az estét, jól tudta ezt Tyla (tíla) és csapata is, mikor a ködben haladva hallották a démonok vérfagyasztó hangját mely még a legbátrabb ember lelkének legmélyéről is előhozta a félelmet, de Tyla nem félt mert tudta hogy, öccse megmentése fontosabb a félelménél.

A ködben nem látták a démonok seregét csupán néha felbukkanó majd eltűnő árnyakat melyek időnként elragadtak egy-egy embert a csapatból és hiába lőtték őket a különleges lövedékekkel nem értek el semmit azon kívül, hogy néha sikerült egyet leszedniük. A harc a ködben reménytelennek tűnt, mert nem látták a démonok vezérét, akit megölve elpusztulna a pokoli sereg ezen része. A kis csapat hősiesen helyt állt de végül elkapták őket és a gonoszság mely eddig is érezhető volt a ködben most szinte tapinthatóvá vált mikor a Tarrana démonok (melyek izmos testel, rendelkeznek és fejük helyén csak egy koponya, van, valamint kezük helyén két rendkívül éles sarlóra hasonlító kard, amikkel, mesteri ügyességgel darabolják szét áldozataikat). Melléjük léptek, hogy fejüket szegve elpusztítsák az Árny Szövetség legjobb csapatát mikor egy lövés hangja hallatszott és a Tyla mellett álló Tarrana démon holtan esett össze.

A démonok nem tudták honnan jött a lövés ezért 15 „Halálosztónak” nevezett Drajen démont (ezeket, a lényeket leginkább az Alienekhez tudnám hasonlítani, de ezeknek a hatalmas éles fogakkal teli szájuk széles és mindig friss húsra vágynak rendkívül kegyetlenek) küldték szét, hogy megtalálják azt, aki leadta a lövést. Mikor újabb lövések hangját hallották a kis csapat szívében egyszerre csillant meg a remény és a kíváncsiság fénye. A remény, azért mert hitték, hogy élve kijutnak a ködből a kíváncsiság, pedig azért mert nem tudták ki lehet az, aki ilyen sűrű ködben ilyen halálosan pontos lövést ad le. Miután a „Halálosztók” levágott fejét dobták a démon vezér Torak elé feltámadt benne az az ősi érzés mely eddig mélyen elnyomva pihent benne. Torak félt, mert tudta, hogy csak egy valaki képes erre és az a valaki itt van. Azt nem tudta pontosan hol de azt tudta, hogy a közelben van és érezte a szagát, ami semmi mással össze nem téveszthető. Előhúzta kardját a hüvelyéből és ő maga akarta lecsapni Tyla fejét mikor egy kard pengéje egyenesen a szíve közepébe fúródott.

Máskor ezt meg sem érezte volna de, ez a kard más volt ebben a kardban érezte azt a határtalan jóságot, amitől úgy undorodott, miután a kardot kihúzták belőle holtan esett össze. Ezzel egy újabb sereg démon pusztult el. Mikor a köd felszállt és az idő kitisztult Tyla és csapata látta a démonok holttestét szanaszét és látott egy jelet az egyik sziklába karcolva. A jel különös volt hasonlított az Árny Szövetség jelére de nem volt ugyanaz. Tyla kérdésekkel teli állt a démonok holtestei közt és nem tudta ki volt az, aki megmentette őket, de azt tudta, hogy még vissza fog térni.

Ha szeretnétek, megírom a folytatást!
Hasonló történetek
3422
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3814
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Arcsi53 ·
egyébként az igaz hogy karddal harcolnak de azt nem írtam sehol hogy nem a jelenben játszódik!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: