Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vérsértés, avagy Justyna+Gergő 2. Rész

Alig telt el két nap a Gergővel való dugásom óta de már alig birtam magammal. A vérem forrt, egyre csak az unokatesóm ügyes nyelvére és nagy farkára vágytam. Hétfőn az iskola után úgy döntöttem, felhívom őt végre de azért óvatosan tettem, nehogy anya vagy Heni tudomást szerezzenek erről Bár először azt hittem nem veszi fel, de aztán mégiscsak fölvette..
- Szia Gergő! nem lenne kedved találkozni velem holnap? - kérdeztem.
- Persze, jó lenne. Jó lesz a cukrászdában az iskolám mellett?
- Igen. Remélem azért nem felejtetted el ,miben állapodtunk meg nálatok! - mondtam majd elköszöntünk és izgatottam vártam a másnapot.

Mivel Gergő is a legjobbat adta nekem náluk így én is a legjobbat akartam neki nyújtani. Aznapra egy fekete tangát és egy fekete "push-up" melltartót vettem, a fölé pedig egy lenge színes egyberuhát. Sminkeltem kicsit, kiengedtem a hajamat és mivel láttam a tükörben hogy gyönyörűen festek ,nem is törődtem ezzel addig míg a cukrászdába nem értem.
Gergő már ott várt, köszönésképpen szájoncsókolt. Utána vett mindkettőnknek egy sütit és beszélgettünk a suliról. Mondta hogy tegnap egy lány megkörnyékezte őt az osztályából hátha lefekszik vele, de ő elhajtotta. Meghatott, hogy mennyire hűséges fiú s miután végeztünk a cukrászdában rögtön fel is mentünk hozzájuk. Nem volt senki még otthon így a szobájában nyugodtam meglehettünk.

Kezdésnek csókolóztunk, közben pedig vetkőztünk. Levette rólam a dresszemet és pedig az ő pólóját. Utána a nadrágja és a boxera kerültek le - a farka már úgy állt mint az acélrúd. Levette az utolsó ruháimat is majd az ágyra fektetett. Ügyesen ujjazni kezdett és megcsókolt, azt suttogva hogy még senkit sem kívánt úgy mint engem akkor. Persze és sem voltam rest s verni kezdtem a faszát amit nagyon élvezett. Utána megfordult beadta a farkát a számba és közben nyalni kezdte a pinámat, én meg szoptam őt. Alig kellett egy kicsi és belerobbant a számba a gecije pont olyan finom volt mint a múltkor. Kinyalt és meg elélveztem és utána újra felállt a farka. Ő rögtn be akarta tenni de szóltam, szóltam hogy csak akkor dughat meg ha van kotonja.
- Van nálad koton ugye? - kérdeztem mert már vágytam rá, hogy bennem legyen.
- Persze elő is veszem. - felelte és a fiókból kivett egyet és odaadta nekem, én pedig felhúztam a farkára. Utána csókolóztunk, széttártam a lábaimat és Gergő végre tövig belémhatolt.
Nagyon jó volt, először misszionárius pózban kúrt szemből aztán pedig lovagoltam rajta. Ilyenkor gyúrta a melleimet én pedig annyira élveztem hogy mocskos szavakkal biztattam hogy még jobban csinálja. A végén négykézlábra állított, beletúrt a hajamba és vadul megbaszott utána pedig bennem élvezett el de persze a koton kizárt minden balesetet. Éppen mondtam volna hogy zuhanyozzunk le gyorsan, de akkor észrevettük hogy áll valaki az ajtóban: Márk volt az, Gergő öccse. Nem tudtam mennyi ideje nézhet minket, de a gatyája le volt tolva és láthatólag ránk maszturbált.

- Te meg mégis mit csinálsz itt? - förmedt rá Gergő de én leintettem. Odamentem Márkhoz, felsegítettem és megkérdeztem mióta néz minket.
- Már vagy 15 perce... én nagyon sajnálom de olyan izgató volt! - magyarázta én pedig megértettem a dolgot, mert párszor én is kilestem a szüleimet amikor dugtak és az is nagyon jó volt.
- Nem mondod el senkinek ugye? - kérdezte Gergő mire az öccse bólintott.
Én és Gergő lefürödtünk Márk pedig elvonult a szobájába. A fürdés után Gergő mondta hogy el kell mennie még edzésre s azért próbáljak észrevétlenül hazamenni. Elköszöntem tőle, de valami még nem hagyott nyugodni így halkan felmentem Márkhoz a szobájába.

Szegény srác még mindig a székében ült a gépe felé fordulva és a keze hevesen mozgott fel-és-le. Megsajnáltam így odaléptem, s megnéztem mi a helyzet. Bizony neki is jó nagy farka volt 14 éves létére bár azért nem olyan óriási mint Gergőé. Éppen egy pornót nézett aminek "Unokatesók basznak volt a címe. Én megállítottam neki és már meg akart szólalni de a szájára tettem a kezem.
- Most megköszönöm a hallgatásodat - mondtam és átvettem tőle a farkát. Vertem neki egy kicsit, közben pedig a kezébe adtam a melleimet, amiket örömmel gyúrt. Mikor láttam hogy készen áll, rábuktam és szopni kezdtem. Alig telt el öt perc idő, már bele is élvezett a számba, de olyan nagy adagot, hogy a fele ki is fojt a számból. Mivel volt egy tükör a szobájában így láttam hogy úgy folyik a számból a geci mintha banánturmixot ittam volna s az íze is olyan finom volt. Mindet lenyalogattam majd adtam egy csókot Márknak és hazasiettem, még mielőtt bárkinek is feltűnt volna a kis kalandom.

Másnap az iskolában terveztem el, mit fogok tenni legközelebb. Erről még nem árulhatok el mást csak azt hogy szerepel benne Márk és a 17 éves húgom, Heni is!
Folyt. köv.
Hozzászólások
Sayonara ·
Régóta várom a történeted folytatását. :DD Ezúttal ne húzd el évekig a következő részt, rendben? ;)

BURGONYA ·
HOGYNE EMLÉKEZNÉK! BÉBI, AZ VOLT A LEGSZARABB TÖRTÉNET TOPLISTÁS SOKÁIG, MILLIÓSZOR VÉGIGOLVASTAM. EZ MÁR SAJNOS CSAK SIMÁN TRÁGYA, DE NEM HITTEM VOLNA HOGY LESZ FOLYTATÁS!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: