Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vámpírok bálja - 5. rész - Hit, remény, szeretet

Amikor Natasha felébredt, nem tudta mozgatni a karjait. Rémültem pillantott körbe és még rémültebben konstantálta, hogy egy barlangszerű gyéren berendezett helységben van. Kétségbeesetten próbált megszabadulni a kezeit fogvatartó béklyóktól.
- Kár próbálkoznod! - harsant fel a közelében egy erős hang. Meglátta a vámpírt, aki elrabolta és idehozta őt. - Erősebb, fejlettebb vámpírok sem tudták elszakítani!
A lány szemét lassan elborították a könnyek. Bár mindig is szeretett pimaszkodni, ebben a helyzetben egy hang sem jött ki a torkán.
- És… mégis mit akartok velem csinálni? - kérdezte remegve.
- Fiúk.. Elmondjuk neki? - vigyorgott még mindig a férfi. A többi vámpír, akik a koncert óta jóval többen lettek, vigyorogva bólogattak.
- Mi vagyunk a Kitaszítottak. Mind valami megbocsáthatatlan bűnt követtünk el a fajtánk ellen. Büntetésül nem tartozunk sehova. Csak mi vagyunk magunknak, a saját kis klánunk. Te pedig tökéletes anya leszel, hogy még több tagot számlálhassunk, és egy nap legyőzhessük a többi vámpírt!
- De… én nem akarok közétek tartozni... - suttogta a rémült fiatal lány.
- Már megint feleselsz, mikor nem kérdeztünk? - ordított a főnök és egy nagy pofont adott Natashának. - Nincs választásod! Ha ellenszegülsz, úgy fogsz járni, mint az ott! - bökött undorral az egyik sarok felé.
Egy fiú feküdt ott, teste mindenhol összeverve.
- Matthew… - sírt fel Natasha. Ám rövidesen rájött, hogy ez nem vezet eredményre, így taktikát váltott.
- Rendben… Itt maradok veletek, amennyiben elengedtek és nem bántjátok többé őt sem...
- Nézz már rá kicsilány! Lehet, hogy a holnapot sem éli már meg! Ahogy a fiúk elrendezték.. - hallatott ismét velőtrázó kacajt. - Téged viszont elengedünk, mert kiszökni nem tudsz.

A vámpírlány örömmel nyugtázta, hogy ismét tudja mozgatni a kezeit. Félelemmel tekintett a sarokba, ahol társa néha aprókat nyögött. Közelebb hajolt hozzá, mert úgy hangzott, mintha a nyögéseknek értelmük, jelentésük lenne.
- Natasha.. Ne bántsátok Natashát! Engem vigyetek ne őt...
Amint meghallotta ezeket a szavakat, arcán ismét csorogni kezdtek a könnyek és egy új, eddig ismeretlen érzés támadt fel a szívében.

Eljött az este. Hiába engedték el a férfiak, úgy bántak vele, mit egy alantas szolgával. Még ágyat sem kapott, azt mondták neki, hogy ne aludjon, vadászni pedig nem mehetett velük.
- Mi most elmegyünk élelmet szerezni! Ha jól viselkedsz, neked is hozunk valamit! - mennydörögte a vezér. Azzal elmentek megtölteni vérre kiéhezett gyomrukat.
- Na végre, hogy elmentek... - sóhajtott Natasha. Amint látótávolságon kívülre kerültek, gyorsan odafutott a fiúhoz, kioldozta a kezeit, és szólongatni kezdte:
- Matthew! Kérlek, felelj! Csak annyit jelezz, hogy tudjam, élsz! - sírt.
- Natasha? Hát te élsz? Ugye nincs semmi bajod? - nyögte az áldozat miközben megpróbált felülni. Karjait mindenütt horzsolások és ütések nyomai borították, arcán pedig egy hosszanti irányú vágás húzódott.
- Én jól vagyok, és megígérem, nem hagyom, hogy meghalj! - azzal tiszta vizet hozott és egyenként, gyengéden lemosta a sebeket.
- Így. Sajnos nem köthetem be őket, mert feltűnne nekik, hogy mennyire ápolgatlak.
- Ameddig te itt vagy, addig nem lesz semmi bajom… - mondta hálásan Matthew.
- Viszont enned is kéne valamit. Nekem hoznak ételt, de mire elkotródnak innen, az áldozat meghal és a halott vértől te is... - kezdett ismét sírni a lány.
Egy darabig egymás karjaiban pihentek, míg egyszer csak Natasha megszólalt:
- Hát persze! Hogy ez eddig nem jutott eszembe! - azzal már tekerte is le a kezéről a fáslit. A démontól kapott sebe mély volt, így még nem hegedt be.
- Ha vámpírvért iszol, gyorsan felépülsz! - tolta oda karját társának. - Igyál egy kicsit a kedvemért!
- De… mi lesz veled? - nézett rá aggodalmasan.
- Én minden nap kapok utánpótlást, úgyhogy semmi gond! - hunyta le a szemét a lány, félve a közelgő fájdalomtól. Ám Matthew harapása olyan gyengéd volt, mintha csókolta volna a karját.
- Így… Most már sokkal jobban nézel ki! - mondta miközben visszatekerte karjára a gézt.

Ekkor azonban meglátta a közeledő férfiak sziluettjét.
- Tegyél úgy, mintha nem történt volna köztünk semmi! - utasította a fiút, aki engedelmesen visszakuporodott a sarokba, de még előtte egy puszit helyezett Natasha arcára és azt suttogta: Köszönöm!
A Kitaszítottak ledobtak lábai elé egy idős asszonyt, aki remegett a félelemtől. Ám ő most sem érzett szánalmat, bár általában sem szokott és a vérveszteségtől kiéhezetten vetette rá magát a testre.

Ez így ment napokig. A vámpírlány remegve várta, mikor érkezik el az idő hogy "felavassák" és mindenféle trükkel próbálta ezt az időpontot minél későbbre tolni.
Közben Matthewt ápolgatta minden éjjel, aki hála a gondoskodásnak hamar felépült. Már csak a testén lévő sebek emlékeztették arra a szörnyű estére, amikor idekerült.
Natasha szívét valami eddig ismeretlen érzés kerítette hatalmába, főleg mikor a fiú karjaiban nézte esténként a csillagokat, és a szökést tervezgették.
Egyik este azonban történt valami:
- Tudod, én először el sem akartam jönni erre a bálra... Az eddigieken mindig csak idősebbek voltak és nem lehetett mást csinálni, mint táncolni... De mikor idejöttünk és megláttalak téged... És megismertelek… Tetszett az elutasításod, nem szeretem a könnyű prédát - nézett a mellkasán pihenő, félálomban fekvő lányra.
- Tudod, én sem voltam túl lelkes, mikor idén mi kaptuk a szervezés jogát. Lestat folyton a nyakunkra járkált ellenőrizni, meg ugye ott voltak a turisták is akiket ki kellett iktatni.. És főleg ti... Gondoltam megint ránk aggatnak két bájgúnárt... Jártunk már így… A nővérem is teljesen be volt zsongva és az idegeimre ment vele… Ezért voltam veled a szokásosnál is bunkóbb... - mondta szemlesütve.

Pillanatnyi csend állt be, majd mindketten egyszerre szólaltak meg:
- De azért azt tudnod kell, hogy szeretlek!
Egymásra néztek, mosolyogtak, majd Matthew megfogta Natasha állát és elcsattant kettejük első gyengéd, közös csókja.
Hasonló történetek
20926
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
29938
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Disturbed 4ever ·
Szerintem jo lett... :blush: Ugy mint a tobbi masik, megerdemli a 10/10-et!Mekkora az az ido, ami a megiras es a tortenet megjelenese kozott van?
Natasha BloodRose ·
Nos köszönöm szépen a kedves szavakat!
Én úgy vettem észre, hogy 3-4 nap alatt felkerülnek az irományaim..
Kivéve ezt.. Ennek egy hét kellett.. :sleeping:
Viszont most elmegyek egy hétre nyaralni, de nem fogtok hiányolni, mert a 8. részig fentvannak a történetek, már csak a publikálásra várunk. :blush:
És annyit elárulhatok, hogy egyre csak bonyolódni fog az ügy.. :wink:

lianaaa ·
Ez tök jó rész volt!

Nekem csak egy hét elteltével tették fel az első történetemet.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: