Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágyaink

A Nap első sugarai simogatják arcodat, hunyorogva nyitod ki a szemed, mert kezeddel tapogatózva nem találtál magad mellett. Felülsz az ágyban, s tekinteted az ágy mellett álló asztalkára téved. Forró kávé gőzölög rajta, mellette egy flakon tejszínhab meg egy szalámis zsemle kétfelé bontva, mint szemek és egy vajas kifli, mint mosolygó száj.
A te ajkad is mosolyra húzódik, de tekinteted tovább halad, engem keres. Az erkélyen álltam eddig a vöröslő napkeltét nézve, de végre felébredtél, oda ülök melléd, és odanyújtom a művészien elrendezett ételt :)
Beszélgetés közben falatozol, majd mikor végeztél, belekortyolsz a gőzölgő kávédba, de meglepődve tapasztalod, hogy a csészében tea van. Nem érted, hogy ez esetben mire kell a tejszínhab
Rejtélyesen mosolygok, azt hittem már sosem kérdezed meg. Elveszem tőled a tányért meg csészét, a már említett asztalra helyezem őket, majd megállok az ágy előtt. A földre dobom az eddig viselt fürdőköpenyt, s neked tátva marad a szád.
Az a fehérnemű van rajtam, ami abban a kirakatban volt, amit együtt láttunk, s te már-már kigúvadó szemekkel bámultad azon a próbababán :)
Lassan lehúzom rólad a takarót, és óvatosan lehúzom azt a kis gatyót is, amiben aludni szoktál :)

Átvetem rajtad a lábam, feléd térdelek, óvatosan megcsókollak, közben bőrünk összeér, a hátamat, fenekemet simogatod, én pedig a hosszúra nyúlt csók közben elveszem az asztalról a habot. Felülök, a combodon helyezkedek el, férfiasságod már előttem lüktet, s egyre keményebbé válik. Felsóhajtok, mert nagyon kívánlak, de tudom, még odébb van a beteljesülés.
Felrázom a flakont, és kusza csíkokban fújom a habot izgatott testedre, majd érzékien csókolom az ajkad, a nyakad, majd a mellkasodon elkezdődik az első csík. Óvatosan lecsókolom, lenyalogatom mellkasodról az édes finomságot. Nyelvem lassan siklik a testeden, a mellbimbóidat lassan körbejárja. Itt elidőzök egy kicsit, szívogatom, nyalogatom, hisz ez nem csak nekem kellemes. Majd lassan tovább haladok.
Nyelvem köldököd körül táncol, a hasad csókolgatom, majd ugrok egyet, egy kicsit húzlak még :)

A habcsíkok a térdedig érnek, fürge nyelvecském a térded nyalogatja, s lassan, kínzóan lassan halad felfelé. Az apró csókok és a nyalakodás már a combod tövénél tartanak, egyre jobban kívánod az érintésem, de ekkor kegyetlenül áttérek a másik lábadhoz.
Lassan nyalogatom és csókolgatom végig azt is. Már egy kicsit nyöszörögsz, mert szinte már fáj a vágy. Felnézek rád, szemedben a vágy tüze lángol, s te kérlelőn nézel rám. A következő pillanatban megérzed a várva várt érzést, amint lassan elkezdem nyalogatni az édességet ágaskodó férfiasságodról. Ezzel a művelettel hamar végzek, felnézek rád és látom mérhetetlenül kívánod a folytatást. Mélyen nézek a szemedbe, körmeimmel óvatosan végigcirógatom farkadat, kiráz a hideg, férfiasságod, ha lehet, még keményebbé válik az érintéstől, szemeid összeszorítod és mocorogni kezdesz, hogy kicsit megsürgess. Lassan ajkaim közé veszem vágytól lüktető farkadat. Aztán milliméterről - milliméterre csúsztatom egyre mélyebbre a torkom felé, forró nyelvem eközben masszírozza a farkadat, majd lágyabban nyalogatom és óvatosan elkezdem szívni magamba a lüktető testecskét.

Lehúzom a fejem, egy kis nyálat csorgatok férfiasságodra és szemedbe nézve kéjesen nyalogatom azt. A fejemhez nyúlsz, s magadra húzol, de nem engedsz el, egy nem túl gyors ritmusban mozgatod a fejem, s közben mélyeket sóhajtasz, majd elveszed a kezed, s én folytatom a mozgást, de már erősen szívom a farkadat, s vadul nyalogatom, szopogatom, egyre jobban belelovalom magam, de lelassítok. Épp a torkomba engedtem farkadat, mikor leálltam a tempóval. Ebben a pillanatban makkodat a torkom dörzsöli, nyelvem pedig játékosan körbetáncol a farkadon. Egyre erősebben rángatóznak az izmaid, már közel állhatsz a gyönyörhöz, de szeretném, ha még jobb lenne neked, ezért abbahagyom amit eddig csináltam, szenvedélyesen megcsókollak, az arcod simogatom, majd mikor lenyugodtál kicsit, ismét feléd térdelek mint az elején, s megint megcsókollak. Úgy helyezkedem, hogy férfiasságoddal megérezhesd, csurom nedves vagyok odalent…

Szeretnél belém hatolni, de én mosolyogva játszadozom veled. Körzök a csípőmmel, nedves puncimmal simogatom a farkad. Először nem tudod mit tehetnél, de azután te mosolyogsz egyet, hirtelen megmarkolod a fenekem, megemeled a csípőd és belém hatolsz tövig. Mindkettőnkben megakad a lélegzet, s egy pillanatra megmerevedünk, majd halk nyöszörgésben, te pedig nyögésben engeded ki a levegőt. Én elkezdek mozogni rajtad, de nem engedtél el, kezeid hátulról nedves belső combom tövénél kapaszkodnak, s széthúzod a puncim, én pedig mélyen magamba engedlek, a puncim remeg a gyönyörtől, felemelkedek kicsit, te pedig kihúzod kitörni kívánkozó farkadat, majd egy utolsó lökés… tövig bennem vagy… a puncim erősen a férfiasságodra feszül, szinte szívja magába egyre ágaskodóbb farkadat, préseli ki belőle forró, fehér nedvedet. A puncim kicsit enyhébben szorít, ebben a percben még mélyebbre próbálsz hatolni bennem, hirtelen kitör belőlem egy sikoly, a puncim erősebben szorít magába, mint valaha, te pedig hatalmasat nyögve elkezded pumpálni belém a forró nedűt.

A puncim rángatózik, mind a ketten hangosan zihálunk, fejemet a mellkasodra hajtom, te pedig a fejem simogatod. Sok idő elteltével bírok csak felkelni rólad. Bebújok melléd, magunkra húzom a takarót, te pedig megsimogatod az arcom, s szeretőn megcsókolsz, miközben lábaimat a tieid köré fonom, s puncimból a lábadra folydogál kettőnk összekeveredett nedve, s óvatosan megsimogatod babszemnyi méretűvé duzzadt csiklómat.
De ez nem csak egy kis nyugtató simogatás, kitartóan ingerelsz, s ismét sóhajtoznom kell…
egy újabb közös gyönyör vár kettőnkre…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Diamant Puppe ·
oan szerencsétlen vok... ne mbirok eligazodni ... nem lehet valahogy letörölni a történeteimet?....
nem birom leszedni ...
Tűzmadár ·
Írd be baloldalt a felhasználónál a neved, jelszavad. Megjelenik egy adminisztrációs felület. Klikkelj a „történeteim” gombra. Megnyílik egy „írásaid” ablak. Néz meg, hátha ott tudsz változtatni, pl. nem aktívvá tenni őket. Utána klikkelj a mehet gombra.

Ha nem sikerülj, írt az anita@mellesleg.hu címre, hogy vegyék le.
Diamant Puppe ·
köszi

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: