Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

szomoru tortenet

E szomorú történet mit elmesélek neked, egy őrült szerelemre vet szemet. Talán féltékenység volt az oka, melyből kifolyólag lett a nagy a vita.
Szép tavaszi este, csendes a táj, szerelem tüzében égett egy ifjú pár. Halkan suttogtak, némán csókolóztak. Ám az idő multával a tavaszt nyár követte, a nyarat az ősz hűvös szele. Szerelmük mámora tetőpontra hágott, őrjöngtek egymásért, szőttek szép álmot.
Egy nap mégis vitatkozni kezdtek, s a vita hevében sértő szót kerestek. Végül a fiú megütötte a lányt, majd eléje borult, kérte bocsánatát. Könnyes szemmel mondta:
- Kicsi szerelmem, csak most az egyszer bocsáss meg. Imádlak, szeretlek, ne haragudj rám, e könnyű vétkemet szívből bánom már!
- Tűnj a szemem elől, nem kellesz már nekem, tudd meg, nem szeretlek már téged!

Mint villám mikor lesújt a földre, oly erővel hatott a válasz a fiú szívébe. Felállt, szólni sem tudott, elcsuklott hangja, döbbenetes arccal nézett a lányra. Lehajtotta fejét és elindult az úton, szívébe nyílalt a sajgó fájdalom.
Otthonába érve leroskadt az ágyra, merengve gondolt az elmúlt boldogságra. Tudta, hogy vége, nem jön vissza, utolsó levelét eképpen fogalmazta:

„Unom az életem, tovább nem bírom, inkább a csúf halált választom. Utolsó perceimben azért azt kívánom, ne légy te boldog ezen a világon! Jusson eszedbe, ha többe nem leszek, emlékezz vissza, hogy nagyon szeretlek! Ravatalomhoz ne merj közel jönni, utolsó utamat nélküled fogom megtenni. Megszólal a harang a szomorú napon, gondolj majd rám, könnyeid, fájjon. Temessenek engem a temető sarkába, temető sarkának legkisebb zugába. Ne találjon rám senki a világon. Ha később bántana, boldog úgy érzed, nem leszel, gyere ki majd akkor a zug temetőbe, annak is a legzugabb részébe. Alszom én már örök álmot. Borulj síromra, és rám emlékezz, arra, akit te szerettél!”

Eképpen fejezte be a fiú a levelet, melyre neve helyett egy könnycseppet ejtett.
Ezután elhagyta otthonát, magába zárkózott és csak ment tovább. Nem szólt ő senkinek akivel találkozott, a közelgő halálról ábrándozott. Lassan felkapaszkodott egy szikla tetejére, utolsó pillantást vetett a vidékre. Levetette magát és a mélybe zuhant.

Hiába várták nem jött vissza soha. Egyik zsebében egy levelet találtak, mely megvolt címezve egy barna kislánynak. Olvashatatlan volt, hisz a vértől elázott, csak a címzettről értettek meg pár sort. Nagy fájdalom között eltemették, sírtak a szülei, mert ők is szerették. Volt itt még valaki, akit nem vettek észre, temető kapuban állt talpig feketében. Hogy mit érzett ő e rövid idő alatt, gyötrődött a lelke, s a szíve majd megszakadt. Csak állt némán, a távolba merengett, talán vár rá valaki, akit ő nagyon szeretett. Eképp ábrándozott búsan egymagában.

Sötét este volt, amikor hazaért, szülei kérdezték, de ő nem beszélt. Később, mikor minden elcsendesült, lassan, óvatosan elment. Temetőbe érve lassultak léptei, hívta őt valaki. Halk suttogású szavak szűrődtek ki:
- Meghalt a szeretőd temiattad!
Ismét megzörrennek a fák és egy hangrobogás:
- Sirasd kislány, hisz szeretett téged, de elküldted és kinevetted!
A szellő elsuhan és csendben borul a fejfára. Végső bánatában egy tört ránt elő, s teljesen markolatig a szívébe mártja. Felszökik a vér, s a sírra zuhan, megremeg a teste, s a lelke elsuhan.

Másnap a temetőőr a lány szüleihez búsan megy, halk szavakkal mondja:
- A lányuk nem él már, friss sírhalmon fekszik, s a szívében tőr.

Pillanatnyi csendet zokogás követte, idős házaspár sírt egymást ölelve. Közösen behoztak a halottat a házba, fektettek hófehér ágyra. Csodálatos arcán halvány mosoly látszott. Megkondultak a harangok, vitték a hírt messze, temetés lesz, zúgásuk azt jelezte. Fekete koporsót, fekete ruhába, barátai vitték utolsó útjára. Leeresztették a sír fenekére, oda, ahova a levélben kérte.

Szerelme mellé került koporsója, úgy lelt végül örök nyugalomra.
Hasonló történetek
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
5400
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
azt hittem elsirom magam a végén...nagyon gyönyörű...

Bogyó ·
jajjj annyira szép...már vagy 10x elolvastam (LL) persze 10,10 lett a szavazatom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: