Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindennapi titkaink

A nap szokásosan indult. A nő hajnalban elindult, hogy átutazva a várost belebújjon a nővér uniformisba és betegek százait ápolja. 
Túl volt már a negyvenen, a munka és a család töltötte ki az életét, annak szokásos nyűgjeivel. Ezek a terhek, és persze az idő is nyomot hagytak a testén, és persze a lelkén is. Tekintetéből eltűnt a csillogás, csendes szomorúságban ballagott a busz felé.
A megállóban a szokásos hajnali arcok, volt aki egy köszönést oda pöccintett, de jellemzően inkább mindenki magába fordulva, fej lehajtva várta a hajnali járatot.
A nő gondolatban már dolgozott, de tekintete a vele szemben álló fiún pihent. Kézfején egy gyönyörű tigris tetoválás vonzotta a figyelmet.
Szépen kidolgozott rajz volt, a tigrist vadászat közben, az ugrás előtti pillanatban ábrázolta.
Hosszú percekig bámulta a fiú kezét, fel sem tűnt neki, hogy a fiú észrevette és mosolygott felé. Mikor a tekintetük találkozott, a nő zavarában elkapta a fejét. Szerencsére a busz megérkezett, a várakozók szépen sorban dolgukra indultak.
Napközben, párszor eszébe jutott egy-egy pillanatra a tigris, de ahogy jött, úgy tovább is ment.
Haza késve indult, így sietnie kellett, hogy elérje a szokásos járatot. Így is sötét lesz mire ismét a város széli kis településre ér, és bár pár perc az út a házig a busztól, de egy erdő szélén kell elsétálnia.
Az utolsó percben ugrott fel a járműre, szatyrokkal felpakolva a legközelebb szabad helyre le is huppant. Sorra vette az aznap még elvégzendő dolgokat fejben: vacsora készítés, gyors mosás, lecke ellenőrzés..
Ekkor ismét megpillantotta a tigrist. Felnézett és a fiú mosolygott rá a szemben lévő székről. Kedves, nyílt tekintete megmelengette a nő lelkét, vissza mosolygott. Hosszú percekig tartották egymás tekintetét..A nő a hazavezető úton maga sem tudta miért, de azon gondolkodott vajon mennyi idős lehet a fiú. Külsőre magas, meglehetősen izmos, energikus megjelenésű. Az valahogy látszott rajta, hogy kétkezi munkát végez, fiatalos divatos öltözék. Saccra úgy 10 évvel tűnt fiatalabbak a nőnél és mégis a tekintetében olyan erő volt, amit kevesen tudhatnak magukénak.
Másnap reggel ahogy a nő kilépett a házból, arra gondolt, hogy vajon újra látja- e a fiút.
Már messziről ahogy a várakozók felé haladt, meglátta azt a meleg tekintetet ami mosolyt csalt a lelkébe. Felszállás után úgy helyezkedtek, hogy egymással szemben foglaljanak helyet, így folyamatos maradt a szemkontaktus. Volt a fiú tekintetében valami, ami vonzotta a nőt, amibe beleborzongott, ami felébresztette a régen szunnyadó kiváncsiságát. Azon kapta magát, hogy napközben egyre többet gondol a tigrisre, várja a reggeli ártatlan, mégis izgalommal teli pillantásokat.
Hetek teltek el így, egymás szavát még nem hallották, de mindennap még ha percekre is, de vibrált körülöttük a levegő.
Egy őszi este a nő ismét tovább maradt a munkahelyén, éppen az utolsó járatot elérte. Kigurult a busz a megállóból, de hirtelen fékezett is, egy utasnak még kinyitotta az ajtaját. A fiú szállt fel, és lendületes léptekkel elindult a busz hátuljába és leült a nő mellé. A nő érezte ahogy a szíve egyre szaporábban ver és ahogy összeért a testük, megborzongott. Ekkor a fiú a kezét a nő combjára tette, a nő a tigrisre pillantott, és tudta a vadászat megkezdődött és neki esze ágában sincs menekülni......
Hasonló történetek
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
Egyedülváró ·
Folytasd légyszi :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: