Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mikor az igazi harc a felszín alatt folyik...

- Most meg mi bajod?
Egy hang, minden érzelemtől mentes, s egy szikrázó pillantás, melynek szikráit mégis a vágy tüze festi vörhenyesre.
- Nincs semmi bajom. Csak hagyj most… kérlek.
Válaszul érkezik a hang, mely megfáradt, de a bűvös szó enyhít ingerült színén: kérlek.
- Az előbb még olyan készségesnek tűntél.
Feddőn, s bántón támadja a gyengébbik lelket, mire válaszként jeges, rideg íriszek feszülnek a szikrázó-lángolóknak.
- Az előbb. De most hagyj békén!
A test, mely eddig várakozón pihent a puha ágy selyem-fövenyén, most megmoccan.
- Ugyan már. Szeretsz engem. Kívánsz engem. Akkor meg mire vársz?
Akaratos hang. Követelőzés. A gyengédség és finomság legcsekélyebb jele nélkül. A feszültség egyre csak nő… De már késő minden. A lavina megindult. A szavak nyomában láthatatlan tőr csapódik a női szívbe, melybe az megremeg, de kitart. Most még kitart.
- Jaj kérlek! Ne csinálj úgy, mintha tudnád mi játszódik le bennem! Még hogy szeretlek! Tudod mit? Gyűlöllek!

Oh, hazugság! A tőr vadul csavarodik ki helyéből, s visszatámadásként suhan a másikéba. A fájdalom egy pillanatra kiköltözik a szempárba, ám a döbbenet nagyobb úr. Az eddig oly nyugodt test megrándul a váratlan támadás következtében, s pillanatnyi elgyengülését leplezendőn, hirtelen pattan fel.
- Gyűlölsz? Ha gyűlölnél, szomjaznád ezt?
Azok az izmok gyorsan hozzák mozgásba a testet, s pillanatokon belül kalitkaként fonódó karok ölelik a vékony női derekat. Akaratos, követelőző ajkak tapadnak a balzsamtól puha és finom ajkakra, s azon nyomban szenvedélyes tánc veszi kezdetét. A gépezet beindult, nem telik el sok idő, s a kezek máris a másik vonalait cirógatják. Egy forró, és heves pillanatig úgy tűnik, győzedelmeskedik az erősebbik nem akarata, de ha a test minden része hamar felejt is, a szív sokáig vérzik. Vékony, női karok feszülnek most a másik kettőnek, majd egy halk cuppanás, és a szenvedély minden hevével és forróságával elillan.
- Megmondtam, hogy hagyj.
Oh az olykor oly gyöngéd, selymes hang milyen keménynek próbál tűnni! De a remegése elárulja a vágyakat, s ilyenkor kevés a szemek jeges elutasítása..
Minden esetre a harcias gyengeség legyőzi az izmok kötegeit, elérve hogy azok ernyedten hulljanak a test mellé.
- Ne akard behazudni magadnak. Csak el kéne hinned azt, amit mondok. Mert azt érzed.
Az a sok igazság.. a szív szinte kiáltani szeretne, de ezt a jajongást csupán a testhez tartozó fülek hallják.
- Inkább te ne akard elhitetni velem azt, ami nem igaz!
Még hogy nem igaz?! A vágynak gátat szabott, s most talán csak teszteli, meddig képes feltartóztatni azt a vad hömpölygést a sebzett, tépett szív…
A tőr most fordul egyet a kőkeménynek és hidegnek tartott férfi szívben, de a fájdalom ha ki is ül a még mindig forrongó szemekbe, a hang az marad olyan, mint amilyen korábban volt.
- De hiszen ez az igazság! Legszívesebben máris ott vonaglanál a puha matracon, a selyem ölelésében!

Láthatatlan a tenyér, mely csattan a finom arcbőrön, de a kecses kéz mégis odakap. A szemeket áttetsző fátyol homályosítja el, a balzsamos ajkak összeszűkülnek.
- Hogy.. hogy lehetsz ennyire közönséges? Mondtam.. mondtam, hogy hagyj békén!
A fátyol apró cseppecskékre széthullva áztatja az arcot. Az arcot, mely hajdanán mindig boldogságot sugárzott, az ajkak nevettek, a szemek buján villantak, s a szív szerelemre éhezve dobogott a mellkasban. Szaggatott sóhaj, a keblek halma megemelkedik, majd visszasüllyed. A tagok merevek, a kósza tincsek szomorú-széppé varázsolják az egész női lényt. Izmok moccannak ismét, s a kar most vígasztalón kúszik a kecses derékra.
- Sajnálom, ne haragudj.

Őszinteség, mely apró gyógyító csókot lehel a sebektől vérző szívre, s ajkak, melyek simogatón érintik a selymesszálú hajat, a finombőrű homlokot, a könnyáztatta arcot.
A szavak csodára képesek. Az őszinte szavak célt értek, hiszen még időben jött a felismerés, itt bizony az akaratosabb, felhevült félnek kell engednie. De ha egyszer a forróság már szinte auraként villódzik kettejük alakja körül? Az egyik támadásokkal és közönségességgel leplezte a vágyat, míg a másik visszatámadásokkal. Ám most a két test egybeolvadt egyetlen öleléssel, a határvonalak elmosódtak, nem tudni, hol van az a bizonyos. S bizony már a szenvedély is a normalitáson túlra csapong…
Most a puha, balzsamos ajkak keresik a másikét, kívánják azt a táncot, s a test is az érzéki simogatásokat. A hirtelen jött pálfordulás nem marad következményektől mentes, a kapocs ismét létrejön ajak és ajak között, összeforrtak, folytatódik a tánc, mely hevesebb, szerelmesebb a korábbinál. Oh igen! Régóta szomjazta ő ezt! Már a legelején is.. de hát ilyen a női lény. Szereti kéretni, győzködtetni magát, szeret játszadozni és váratni egy kicsit..
A szokásos izmok mozdulnak, kellemes vonalakon siklatják végig a férfi-kezeket, itt a várva-várt gyengédség… A kényeztetésre jön a válasz, érzéki kezek rontanak az anyagnak vadul, halk recsegés, gombok pattanása, s az érintés a csupasz bőrön immár kevés a felhevültség enyhítéséhez. A felesleges anyag hanyagul omlik kettejük köré, két vágytól lüktető test feszül egymásnak, szinte már fáj, szinte már éget, milyen jó, hogy a puha matrac felett ott a hűs selyem-föveny…
Hasonló történetek
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
4670
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: