Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Miért cserebogár? Mondd miért ?

Nos egész bár igen rövid kis életemet Budapest kertvárosi részén töltöttem és a legtöbbször valószínűleg pont a békés természettel gyűlt meg a bajom, jobban mondva inkább az élőlényeivel. Azon belül is inkább az állatokkal, bár akad kivétel is, pl. amikor belefordultam biciklivel a csalánba, mikor rozsát akartam szedni anyukámnak nőnapra… Mit nem mondjak ö megkapta a virágokat én a tüskéket. Félre értés ne essék, szeretem az állatokat és a természetet is jó úgy reggel iskolába menni, hogy az út másik oldalán egy mókus fut... De most viszontagságairól szeretnék nem túl unalmasan mesélni.

Valahol egész kicsi koromba kezdődött a gyíkok iránti szenvedélyem, egyfajta olimpiának vettem elfogásukat és meg kell mondanom sose jártam sikerrel. Bár miután megvettük a macskát a gyíkok jobban jártak volna velem. De térjünk vissza gyíkokhoz, amikor túlestem úgy 5 évesen azon a megrázkódtatáson, hogy a gyík elhagyja a farkát és az még mozog is. Miután megbarátkoztam ezzel, életem egyetlen céljának kiáltottam ki, hogy egyiküket megfogjam, amiben barátnőm lelkesen támogatott is. A legfőbb vadászterepünk 6 szikla volt egy szomszédos kert előtt, amin előszeretettel sütkéreztek ellenségeink. Amilyen az én formám barátnőm már rögtön az első próbálkozásra megfogott egyet közülük, amit meg kell jegyeznem sose tudott megismételni, de akkor számomra mégis csak elvi kérdéssé vált, hogy megkaparintsak egyet. Az iskola nem volt messze házunktól így egyedül járhattunk és minden egyes délután legalább két héten keresztül a gyíkokat hajkurásztuk. Nem volt kellemes feladat, mert a legtöbb kő tele volt hangyákkal és kis piros gusztustalan bogarakkal. Próbálkozásainknak végül az vetett véget hogy ránk szolt a háztulajdonos és többé oda se mertük dugni a képünk.

Ennél jobban már csak akkor tudtam megutálni gyíkokat, amikor macskám szanaszét hagyta véres tetemeiket. Amikor azt hittem ennél rosszabb már nem jöhet, eljött a május, a kertvárosi hosszú hajú lányok legfélelmetesebb honapja. A májusi cserebogarak rajzása, itt megemlíteném, hogy nem értem miért hívják őket májusinak, amikor áprilisban is látni egy csomót. De ez végülis mindegy, lényeg mi lényeg, undorító állatok. Hál istennek kiskoromba anyukám mindig gondoskodott rövid hajról, amit szívből utáltam, de az legalább megvédett attól a sikongatástól, amit nővéremtől hallottam, amikor az ö gyönyörű hosszú dús hajába belerepült vagy kettő. Na és azt se felejtsük el, hogy minden tavasszal a parkban beszélgető tinik szedd ki a hajamból kiáltása közepette hajtottam álomra fejemet.(hiába sose tanultak belőle…) Tehát így lett az én utált gyíkomból utált cserebogár. De aztán jöttek az én megmentőim az én szép kismadaraim, akik jóízűen fogyasztották őket, hogy biológiailag pontosak legyünk azért nem is voltak annyira kicsik. Ennek megfelelően nagy volt a hangjuk és minden egyes reggel az ö flörtölésükre ébredtem, azonkívül a buta fácánokat se szerettem, mert mindig megijesztették lovamat.

De mi emberek általában madarakat eszünk. Sajnos ezek után rá kellett jönnöm, hogy egyes emberismerőseimnél még a gyíkokat is jobban szeretem. Hisz, hagyják, hogy megfogjam őket, mégis kisiklanak, beleszállnak gondolataimba, rám telepszenek, bogarasak, s „csőrükkel” hamis bókokat csiperegnek. Így hát a barátaimat jobban megválogattam ,s tisztelem a gyíkokat madarakat , de nem nem a cserebogarakat még mindig nem értem.
Hasonló történetek
3111
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Nos a cserebogarak apró páncélos lovagok, akik nem akarnak rosszat, csupán megsimogatni szívük hölgyének a haját, érezni annak illatát. Aztán mikor bódultan belegabalyodnak, egy fésű formájában eléri őket a végzetük, s földre hullva vergődnek, mint a plátói szerelmesek.

Boqi ·
Tűzmadár nos nem hinném ,hogy ez lenne a válasz , de ez a pár sor gyönyörü lett , hm pedig én nem szoktam ilyen nagy szavakkal dobálozni :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: