Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lift

Amikor befejezték a megbeszélést, már hét óra is elmúlott. Eléggé sokáig tartott, de hát minden részletre oda kell figyelni egy ilyen akciónál. Fülön csípni és letartóztatni egy maffiavezért nem éppen a legkönnyebb feladatok közé tartozik. Főleg azért, mert a „megfigyelt személyt” - így nevezték maguk közt - több mint ötven fegyveres rossz fiú védte. Nem akarják lerohanni a környéket. Inkább Maldoy ügynököt küldik oda, mint beépített személyt. Több információval tud szolgálni a látottakról.
Maldoy első útja az egyik kedvenc bárjába vezetett, ahol egy kisebb „búcsúbulit„ rendezett magának. Elvégre, holnap indulnia kell, és már csak ez az egy éjszakája maradt. Kezdetnek megivott három pohár whiskyt.
Ez volt a kedvence. De őt sajnos még a többszörös 50%-os pia sem tudja elbódítani. Pedig egész életében próbálkozott berúgni, de egyszerűen nem sikerült. Emiatt is nyúlt 16 éves korában valami sokkal erősebb után, és szokott rá a kokainra. Próbálta a füvet, lsd-t, marihuánát, lengyel kompótot, ópiumot, de a kokó volt a legütősebb. De ha az ember árulja, akkor tudnia is kell, hogy mit ad el, nem? - mondogatta mindig, magát védve.  
Fejében az emlékeit még mindig nem sikerült csitítania, ezért megduplázta az eddig megivott poharai számát. Végre a tizedik pohara után, kezdett érezni valamit a nadrágjában, ezért felhívta a kedvenc nőjét, hogy menjen érte. Nem azért, mert nem tudott volna járni, hanem mert megkívánta.
Natalienak akkor éppen nem volt senkije, így érte is ment. Miután Zack fizetett a bárban, belé karolt, és felvitte a saját lakására. A sarkon lakott az egyik közeli épület negyedik emeletén. Általában nem szokott oda kuncsaftokat hordani, de Zack mindig is kivétel volt. Már az első találkozásukkor megtetszett neki. A feltűnő az volt, hogy az együttléteik alatt ő is teljesen kielégült. Ami egy picit fura, mert a férfiak azért keresik meg őt, hogy nekik legyen jó, nem a kurvának.
Natalie lépett előbb a liftbe, Zack szorosan mögötte. Az ajtó becsukódott. A férfi szembe áll a nővel, fölé magasodott, arca kifürkészhetetlen. Nem bírta már tovább, magához húzta a nőt, és hevesen, sürgetően megcsókolta. Azonnal akarta, amit majd ki is fog fizetni.
Érezte, hogy Natalie is vágyott rá, nagyon jól el tudja játszani bárkinek, hogy izgalomba jött. Nyelvével szájában kutatott, keze a meztelen hátát simogatta. Ujjaival a hajába túrt. Megszakította a csókot, és hátrafeszítette a nő fejét, a nyakát, fülét kóstolgatta. A nő nyögései csak fokozták vágyát. Kezei gátlástalanul bejárták a nő minden porcikáját, aki teljesen átengedte magát neki. Élvezte, hogy ennyire felizgatta a férfit. Elvégre, miért is kereste volna meg pont őt, amikor annyi „barátnője” végzi ugyanazt a fajta munkát?  
Kezével a lift gombja felé tapogatózott, megnyomta, mire az egy finom zökkenéssel meg is állt. Zack szeme sarkából nézte a nő tevékenykedését, magában gúnyosan mosolygott, majd mohó csókkal jutalmazta az ötletet. Liftben még egyikük sem csinálta.
Megfogta Natalie csuklóit, feje fölött összetartotta őket, úgy csókolta végig a karját. Még a prosti is lúdbőrzött az izgalomtól és a vágytól. A férfi szájába nyögött, amikor megérezte az ujjait a csiklóján, és egy pillanat múlva pedig nedves hüvelyében. Sóhajaik egyre hangosabbak. Sürgető vágyuk nem engedélyezett hosszabb előjátékot.
Azonnal akarták egymást. Érezte Zack keményedő férfiasságát, ahogy szorosan nekinyomja medencéjének. Szeretné megérinteni, de az nem engedi el a kezét, ezért a lábait fonja a férfi dereka köré. Ölét merevedéséhez nyomja.
Zack már nem bírja tovább, kihúzza a nőből ujjait, kezeit elengedi. Néhány mozdulattal kiszabadítja mereven lüktető farkát, félrehúzza a nő tangáját, majd tövig belé hatol. Az felnyög a feszítő érzéstől, és mozdulatlanná merevedik a férfi nyers, vad mozgásától. Testével a lift falához préseli, farka hevesen, gyorsan mozog, a nő nem kis élvezetére. Nyelvük őrült táncot jár a másikéval. Minden lökéssel egyre közelebb kerülnek a beteljesedéshez. Érzik a közelgő gyönyört! Zack a fülébe liheg, szemét szorosan lehunyja. Érzi, hogy a nő hüvelye lüktetve rászorul hímtagjára, ahogy hangosan nyögve elélvez. De egy percre sem lassít.
Pár pillanat múlva ő is elér a csúcsra, és a nő ölébe pumpálja forró magját. Szorosan egymáshoz simulnak, a másik heves szívdobogását hallgatva, míg lassan elcsitul szenvedélyük. A nő a szájával keresi a férfi vékony ajkait, gyengéden megcsókolja.
A férfi szakítja meg a csókot, finoman lábra állítja a nőt, kihúzódik belőle. Elkezdi rendbe szedni magát. A nő is elég ziláltan fest: szoknyája derekáig feltűrve, tangája félrehúzva. Arca kipirult, ajkai duzzadtak és vörösek. Lassan megigazítja ruháját, ujjaival végigsimít combján, megállítja a lefelé csordogáló spermát, hogy lenyalogathassa. Zack le sem tudja venni a  szemét a nőről, tetszik neki a látvány. Tudja, hogy még nem ért véget az este. Magához húzza a nőt egy rövid csókra, mielőtt újraindítaná a liftet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Vágyálom ez, érdekes, de kidolgozatlan. Legyen hosszabb és szövevényesebb a sztori!

Judit88 ·
Minden rész,amit eddig feltettem az egy regénynek a részei. Sajna címe még nincs, de majd csak fejbe rúg az ihlet!
Köszi mindenkinek a kritikát! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: