Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kívánság - harmadik rész

- Szia, Drágám. Tina Steve nyakába ugrott. Te vagy az én ajándékom. Téged vártalak. Imádlak - hatalmas puszit kapott Steve a sápadt arcára. Szégyellte magát, de nem szólt. Szüksége volt Tinára.
- Ugye milyen csinos Tina? – kérdezte David, Tina bátyja.
- Nincs nála csinosabb – nevetett Steve.
Tina elpirult és hozzábújt. A srác érezte a lány melegségét, érezte, ahogy mellei hozzásimulnak az ő testéhez. Teljesen elfelejtette, hogy ki fogja használni kedvesét. A szoknya alatt megfogta Tina fenekét.
- Hé - nevetett Tina, de nem ellenkezett. Megcsókolta Steve-t majd beinvitálta a szobájába.
- Még van legalább másfél óra a vendégek érkezéséig - mondta Tina.
- Akkor miért kellett nekem idejönnöm ilyen időre?
- Valamivel el kellene baszni az időt - kacsintott felé Tina.
Steve megedződött Tina csípős nyelvéhez, nem vonta fel a szemöldökét, nem szörnyülködött.
- Akár, azt is csinálhatunk - vette át a kezdeményezést Steve.
- Először megmutatom a fürdőruha gyűjteményemet. Nem baj?
- Dehogy baj, jobban feltüzel csak - nevetett Steve.
- Akkor jó - Tina kinyitotta a szekrénye ajtaját és elkezdte kidobálni a több tucat bikinit. Steve amikor nem látta őt Tina a kis bárszekrényhez lépett és becsúsztatta a mini kamerát a képek közé. Megnézte messziről is. Nem lehetett észrevenni. A többi az már csak Tina dolga. Sóhajtott egy nagyot ész visszaült az ágyra.
- Ja, úgyis azt terveztem, hogy csinálok neked egy sztriptíz show-t, úgyhogy nem húztam bugyit se - nevetett kotorászás közben a lány.
- Észrevettem, amikor a szoknyád alatt matattam - nevetett a srác. Ez olyan „ki bírja tovább, hogy rá ne ugorjon a másikra” játék volt, amit most elkezdtek. Elkezdték egymást tüzelni.
Tina kilógatta a szekrény mögül a toppot, ami rajta volt, ezzel is mutatva, hogy már félmeztelen. Majd ugyanúgy a szoknya is lekerült róla, majd kijött egy rózsaszín bikiniben. Joggal lehetett rámondani, hogy falatnyi, mert tényleg csak a legeslegszükségesebb részleteket takarta el.
- Na hogy tetszik? – kérdezte az elképedt srácot.
- Gyönyörű tested van - válaszolta Steve.
- Nem is igaz. Tiszta kövér vagyok…
- Te vagy a legszebb a földön.

Tina még három vagy négy fajtát mutatott meg, amikor Steve nem bírta tovább és odament. Szép lassan átölelte az épp meztelen lányt.
- Hé - nem engedtelek ide. Disznó - nevetett Tina. Steve szépen az ölébe kapta és ráfektette az ágyra, szeme sarkából figyelve a kamerát hogy látja-e?
Tina nem ellenkezett, hagyta, hogy a srác felfedezze teste minden kis zugát. Steve szépen lassan végigcsókolta a nyakát, majd a melleit, és haladt egyre lejjebb. Már a csípőjét simogatta, amikor Tina megszólalt.
- Én is most csinálom először, ne várj sokat.
- Pszt - tette az ujját Steve a lány szájára. Visszafektette a lányt és folytatta a játékát.
- Tina! Akkor most elmentünk! Hallották a földszintről.
- Rendben. Reggelig haza ne gyertek - kiáltott vissza a lány és újra átadta magát a gyönyöröknek. Steve eltalált a combjáig, amit simogatni kezdett, miközben haladt egyre beljebb. Szép illatos rózsaszín, borotvált szeméremajak volt előtte, ami már szinte hívogatta az első férfi szerszámot, hogy avassa fel a nőnek az egyik legelrejtettebb, mégis legfontosabb és legszebb részét. Steve kinyújtotta a nyelvét, és lassan elkezdte nyalogatni, ahogy azt a filmekben látta. Hallotta Tina sóhajait is, egyre beljebb merészkedett. Eszét vesztette a drog, amit a hónapok alatt a szervezetébe pumpált. Mindent elfelejtett, csak az lebegett a szeme előtt, hogy ő pasi és meg fogja baszni ezt a lányt.

Egyre nagyobb és kéjesebb sóhajok hagyták el Tina száját. Steve, mintha utasítást kapott volna, benyálazta pár ujját és bedugta a szűk, nedves résbe. A lány, már teljesen az extázis hatalma alatt volt, csak élvezte, azt az örömöt, amit párja ez a pár perc alatt idáig adott neki. Steve, közben szépen húzkodta az ujjait, nem akart durva lenni. A lány teste egy-két perc múlva megvonaglott és az első hullám után sokkal felszabadultabb lett az élvezkedés. Tina felült és Segített Steve-nek kibújni a ruháiból. Már a nadrágon érezte, hogy Steve szerszáma már harcra kész. Ki akart minden újdonságot próbálni. Ezért mielőtt Steve bármit is mondhatott volna szájába vette a hímtagot, és szopogatni kezdte. A srác sóhajtozva tűrte, ahogy kedvese ott térdel előtte, és orálisan próbálja kielégíteni. Közben matató kezei megtalálták Tina feszesen előre meredő mellbimbóit, amiket simogatni kezdett.

Nem telt bele öt perc már érezte a gyönyör hullámokat. Tina és érezhette, mert ki akarta venni a szájából, de Steve megfogta a hajánál fogva és tövig nyomta a szájába a nemi szervét. Beleélvezett Tina szájába. A lány nem tiltakozott utána tudta, hogy mit kell csinálni. Lenyelte a krémes anyagot, és lefektette Steve-t az ágyra. Újra szopogatni kezdte a hímtagot, de Steve magához húzta, és a térdére ültette. Majd felemelte a térdét és lassan Tina belecsúszott Steve hímvesszőjébe. Kicsit felszisszent, nem hitte volna, hogy az első alkalom ennyire fog fájni. Ütemesen elkezdett mozogni, Steve nemsokára felvette a ritmust és együtt haladtak a kielégülés felé. Tina közelebb hajolt, hogy Steve elérhesse formás melleit, hogy csókokkal hintse be a két dombot. Nemsokára Egy újabb, talán az eddiginél nagyobb kéjhullám söpört végig a két tini testén, majd mindketten elélveztek. Percekig, csak feküdtek egymás mellett, és hallgatták egymás egyenletesen lassuló szívverését. Steve az éjjeliszekrényen lévő órára nézett. Pár perc múlva megjönnek az első vendégek. Eszébe jutott a videó. Nem maradhat itt. Elmegy, és odaadja a videót Victornak, hogy örüljön. Hogy őt ne verjék, agyon. A többi nem érdekelte.

- Mit csinálsz drágám? – kérdezte Tina, amikor látta, hogy Steve a szekrénynél matat.
- Semmit - válaszolta, majd a kamerát megpróbálta elsüllyeszteni a nadrágja zsebében.
- Mi volt az? – kérdezte a lány.
- Semmi.
- Ne nézz hülyének, mi volt az?
Mielőtt Steve válaszolhatott volna, Tina már kikapta a kezéből.
- Ez egy… kamera?
- Igen - sütötte le a szemét, a fiú.
- De… miért?
- Ez egy hosszú történet. Add vissza!
- Eszem ágába sincs.
- Add vissza - Steve érezte, hogy kezdi elveszteni a türelmét. Hiányzott neki az anyag.
- Miért kell ez neked? Ezzel akartál… kereskedni?
- Nem. Csak kell valakinek.
- Mit csináltál? Tina teljesen elsápadt. Érezte, hogy valami nincs rendben.
- Victornál van cigi, és tartozok, neki egy kis pénzel és ezt a videót kérte cserébe. Ha nem engedelmeskedek, akkor agyonvertek volna.
- És a saját bőrödet mentve, megalázol engem? Ezt komolyan gondoltad? Eddig voltál férfi? Amíg megdughattál? Én megbíztam benned. Szerettelek. Te meg… - Tina sírva fakadt - Nem adom oda a videót, belőlem nem csinálsz kurvát.
- De ide kell adnod - Steve kezdett öltözködni - szükségem van rá.
- Nekem is. Nem csinálsz belőlem kurvát mondtam. Akkor verjenek agyon.
- Ne akard, hogy üvöltsek - mordult rá Steve.
- Üvöltsél - vonta meg a vállát a lány.
- Add ide azt a kibaszott kamerát! – a fiú már tényleg üvöltött és kétségbeesve próbálta megszerezni. Kicsavarta a meglepett lány kezéből a videokamerát és a lányt az ágyra lökte.
Hozzászólások
További hozzászólások »
peter toong ·
köszönöm a kommenteket.. és köszönöm a pontokat de én arra szeretnék mindenkit megkérni hogy ne nézze az írót... csak a történetet és annyira értékelje amennyit szerinte ér. köszönöm a pontokat még egyszer

VictoriaNadiaWorth ·
Ritka 16 éves fiút írni látni. Szerintem, ha valaki szűz, az nem szégyen. Van olyan fiú, aki 14 évesen veszti el a barátnőjétől, aki van olyan hülye, hogy ilyenkorba feküdjön le valakivel.
A történeted nem rossz, sőt, nekem tetszik, bár van rajta mit csiszolni, de minden történeten van, nemde? Egyik sem tökéletes, akári akármit mondd. A lány kicsit másképp éli át az első aktust, mint a fiú, de legalább figyelembe vetted, hogy ez nem a legkellemesebb érzés a világon- olvastam már olyat is, ahol csak pillanatig említik a fájdalmat, utánna kész, élvez mindenki mindent-.
Szerintem remek író leszel!

Nadia]
peter toong ·
köszönöm igazán :hushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: