Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első swinger

Jó pár éve összeismerkedtem egy régi ismerős nővel Zsófival. Kezdetben csak beszélgettünk, mondanom sem kell, hogy dugás lett a vége. Szingli anyuka, kicsit molett, nem az a nagyon vészes, barna haj, hatalmas boci szemek, kerek markolni és dugnivaló fenék, nem túl nagy inkább átlagos formás cicik. Beszélgetésből dugás, dugásból pedig egy rövidebb kapcsolat sikeredett.
Minden hétvégén jóformán elmentünk szórakozni. Jó párszor érkezett a barátnője Ivett is. Ivett magas, hatalmas mellekkel. Ivettnek volt egy külföldi szexpartnere, Josep. Pont aznap érkezett haza mikor mi hárman a helyi szórakozóban szórakoztunk, így hát csatlakozott hozzánk ő is. Nyelvünket nem tudta, csak a két csaj. Késő estére már mind a négyünknél hatott az ital. Muszáj volt kicsit kimennem a friss levegőre egy cigire. Ahogy elszívtam, mentem mosdóba. Ott pillantottam meg az akkori barátnőm és az ő barátnőjét, hogy csókoloznak. Csak álltam és néztem, nagyon felizgatott a dolog, farkam rögtön bekeményedett. Észrevették, hogy nézem őket majd meg is riadtak és odajöttek hozzám.
-Mit szólnál hozzá, ha elmennék Josephez mi hárman és szét elveznénk a lepedőt, amolyan meglepetésként neki.
Mit sem, azt sem tudtam, hogy isszák e ezt vagy eszik, hisz soha nem volt benne részem, de rávágtam
-Oké, menjünk.
Odafelé kérdeztem a barátnőm, hogy párcsere is lesz stb. Annyit mondott majd úgy hozza a dolog ahogy.
Odaértünk Josephez, elkezdtünk még Whiskeyzni, majd kis idő múlva a csajok betessékeltek minket a szobába. Ott a két lány egymásnak esett, Ivetten Zsófi volt. Csókolták egymást, vetkőztették. Nagyon izgató volt. Nem bírtam tovább, meg fogtam Zsófit és a már csupasz testét kezdtem csókolni, egyre lejjebb a már a tocsogo puncijához. Pont a farkamhoz közel volt Ivett, őt Josef nyalta. Vártam, hogy Ivett elkezdjen szopni, de semmi. Fogtam a kezét, fejét miközben vadul nyaltam a párom és ujjaztam. Ők egy kicsit visszafogott tempóba dugtak, de mi Zsófival, csak úgy csattogott a formás segge. Meg is kérdezték, hogy mi mindig így dugunk. Rá vágtam, hogy igen hisz Zsófi szereti ha keményen megvan dugva.
Kis idő múlva Josef az ágy alól egy nem túl nagy vibrátorral kenyeztette Ivettet, ezt mi közben néztük. Megkérdeztem Zsófit, hogy szeretné e ő is. Igent mondott, de meglepetésemre Josef dugta fel neki ezt a vicces kis tárgyat. Fel is nevetett a párom, hogy csak ennyi. Josef beakarta tenni az ő szerszámát is, de Zsófi rögtön megálljt parancsolt neki, hogy csak én dughatom meg. Pedig vártam, hogy benyomja neki és én közben szopassam keményen, akár a formás seggébe is raktam volna. De nem, Josef visszament Ivetthez, vele folytatta. Zsófi élvezett el elsőnek. Nekem nem sikerült. Kiszálltunk a buliból, kimentünk a nappaliba és néztük őket, ahogy dugnak. Megkérdezte Zsófi, hogy kiakarom e próbálni Ivettet. Kiszerettem volna, valakit végre szét dugni ketten, de valami azt súgta, hogy ne, ő sem kezdeményezett a párcserére így én miért. Majd elköszöntünk és hazamentünk. Otthon mondta, hogy csak miattam nem ment bele a cserébe, amit bánok. Elsőnek kicsit visszataszító volt, hogy más férfi nyúl az én barátnőmhöz, de azért megjött az ember kedve ahhoz, hogy valakivel szét dugja az összes lyukát. 

Hozzászólások
golyó56 ·
Kár volt megírni.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: