Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kávémesék: Piperetükör

Az asszony titkos szobája mélyén, ahová más nem léphetett be, elővette piperetükrét és belenézett. Elégedetten mosolyodott el: sikerrel szállt harcba az idővel. Egy évtized alatt egy napot sem öregedett. Egy napot sem azóta, hogy a kedvesét utoljára látta...
Szórakozottan nézegette a piperetükröt: szép míves darab volt, ezüst, az egyetlen ajándék, amit kedvesétől kapott ajándékok közül megtartott. Azon a napon, amikor eltaszította magától a szeretőjét, mindent kidobott, a szeme láttára. Tudta, ezzel bünteti legjobban. Széttépte a könyveket, a szerelmes leveleket elégette, a rózsákat a szemétdombra vetette. A férfi csak ott állt és meg sem szólalt.
Az asszony büszkén nézett a tükörbe: dús haj, sehol egy ránc, erős áll... Ezt veszítette el a férfi, mert nem szerette őt eléggé. Mert őt csak teljes szívvel szabad szeretni, ha valaki nem áldozza fel mindenét a szerelméért, nem érdemli meg őt. Ha csak egy darabka is hiányzik, ha a lelkének csak egy zuga van, ami a másé, vagy akárcsak saját magáé, már nem teljes a szerelem. A férfi nem áldozott fel mindent... Amikor erre rájött, kiadta az útját.
Mintha a szívét tépte volna ki, hiszen ezzel nem csak a férfit fosztotta meg a szerelemtől, hanem saját magát is. De túl szép volt a szerelmük ahhoz, hogy félszívvel éljék meg. Az a szerelem volt, ami egyszerre emelt az égbe és perzselt mindent hamuvá a pokol tüzével. Aki csak látta őket, azt mondta, nem hitte volna, hogy létezik ilyen boldogság.
A saját szívét is kitépte, amikor szakított a férfival. Néha elbizonytalanodott, de akkor a férfi fájdalmára gondolt, s arra a gonosz örömre, ami akkor betöltötte a szívét: a szerelem öröme talán elmúlt, de a magára maradottság érzése örökre el fogja kísérni a kedvesét, kiirthatatlanul.


Mindennek már tíz éve. Tíz éve nézi meg magát minden reggel ebben a tükörben, ez előtt sminkel, ez előtt fésülködik... Talán csak buta babona, de a férfi azzal adta neki, hogy ez a tükör mindig olyan szépnek mutatja, amilyennek ő látja.


A mai reggel azonban más: megtudta, hogy a férfi újra visszatér a városba. Egy napra csak, de újra láthatja. Tíz év óta először neki szépítkezik, neki fésüli haját. Kiül majd a ház elé, mert tudta, hogy a férfi, ha a városba jön, el kell, hogy jöjjön a ház elé, aminek zöld kapujában utoljára megcsókolhatta. A szemébe néz és akkor látni fogja saját magát. Látni fogja, hogy a férfi már tudja-e szeretni teljes szívvel, képes lesz-e mindent eldobni érte. És ha igen, akkor megbocsát neki, véget ér a tízéves büntetés.
Újra együtt lesznek, újra boldogok, örökre...


Ott ült a ház előtti padon, behunyta szemét, úgy élvezte, ahogy a napfény cirógatja a bőrét. Nem félt: tudta, ha Ő a közelben lesz, megérzi. Meg kell, hogy érezze.


És a férfi ott állt előtte. A napszemüvege mögül az asszonyra nézett. Az asszony nem tudott a szemében nézni, csak a saját tükörképét látta a színezett üvegen. De ez a kép mégsem az övé volt: egy ráncos, elhízott, ritkás hajú öregasszonyt látott. Egy percig néztek egymásra, mire a férfi meg tudott szólalni:
- Elnézést... Itt lakik az asszony, akit Königin der Nacht-nak szólítottak valamikor?
A szó fájóan ismerős volt: „Éjkirálynő” – szerelmes pillanatiban szólította így.
Az asszony szeme kicsit meghomályosult, csak azt látta, ahogy a férfi kezén megcsillan a jegygyűrű.
- Már nem. Már nem lakik itt.
- Ha visszajönne, mondja meg neki, kérem...
- Nem fog visszajönni.
- Köszönöm. Viszontlátásra.
- Isten áldja.
Amikor a férfi eltűnt az utcasarkon, az asszony visszament a titkos szobájába, s a fiókból elővette a piperetükröt. Az üveg pókhálószerűen megrepedt, száz szilánkon látta saját megöregedett arcát.
Aznap este ezt is kidobta. És soha többet nem nézett tükörbe.


2012. június 1.

Hasonló történetek
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kissemmiseg ·
Picit hiteltelen ez a stílus egy lány szájából. Férfi szemszögből sokkal jobban eltudtam volna hinni.

Lylyana ·
Elég jó.
Rozványi Dávid ·
Köszönöm! Kicsit talán túl romantikus, de azt hiszem, elmegy

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: