Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Játék

… Mit tennél, ha tudnád, hogy csak perceid vannak hátra? Kik lennének azok az emberek, akiket felhívnál, hogy még utoljára elringasson hangjuk zenéje? Mi lenne az, amit a legjobban bánnál, hogy megtettél, avagy nem?...
Néha eljátszom a gondolattal, hogy meghalok. Megrémít. Arra gondolni, hogy nem látom többé a fiamat. Nem nézhetek gyönyörű, ártatlan szemébe, nem szoríthatom magamhoz, nem érezhetem az illatát, nem borzolhatom össze a haját és nem súghatom neki, hogy a világon mindennél jobban szeretem.. és ezt sosem felejtheti el. Ilyenkor olyan bénító félelem tör rám, amit nem lát senki, de bennem tombol. Szívet tépő fantom- fájdalom, hogy az élet, amit magamban hordoztam örökké félember lesz nélkülem.
Mindenkinek különleges az édesanyja. Jó vagy rossz, de ott van a mindennapokban letagadhatatlanul. A lépésben, amit megteszel, a szóban, ami elhagyja a szádat, ahogy öltözöl és felhúzod a cipőd. A masniban egy ajándékcsomagon.
Hát megrémít a gondolat, hogy ki szerethetné a fiamat nálam jobban, ha csak perceim lennének hátra. Ki fogná a kezét és vezetné az élet rögös útján a jó és a rossz között…
Játék ez vagy a valóság?
Sosem tudhatom. De a pillanatban, amelyben a levegő bent reked, a szívverésem kihagy, lepereg az egész életem. Amikor ez megtörténik, tudatosul bennem, hogy mindez lehet akár a holnapom. És ha elhiszem, hogy csak a ma az enyém, akkor megteszek mindent, amire csak képes vagyok, mert lehet, hogy nem szoríthatom többé magamhoz, aki a szívemnek kedves.
Minden nap egy lehetőség és minden óra ajándék, ami elmúlik veled, vagy nélküled.
Hol a te perced, ami elkísér, amikor felöltözve kilépsz az ajtón? Elmaradt a csók, a simogatás, kimondatlanul a szó, amit sosem hozhatsz vissza. 
Hát eljátszom a gondolattal, hogy meghalok. És amikor eljön az utolsó pillanat, nem érzek gyűlöletet, haragot, csak a szívet tépő fantom- fájdalmat, hogy nem tudok többé szeretni…
2012.10.22
Hasonló történetek
3111
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
2680
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
artemyss ·
Köszönöm a kritikákat! :heart: :kissing_heart:

artemyss ·
Hát Marokfegyver.. Mindenki játszhatna ilyet egyszer.. sokak hozzáállását megváltoztatná az életről, vagy arról, hogy mi az, ami fontos és mi, ami nem :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: