Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Holtomiglan....

Eltelt talán 4 év is már. Lehet 5…ki számolja?! 5 éve beszéltek utoljára. 5 éve tette meg vele azt, és így visszagondolva, megverné saját magát ha tehetné. Újra magába bolondította a lányt, majd eldobta magától egy másikért. Akibe szerelmes lett ugyan, és együtt vannak a mai napig, mégis…valami még mindig nem olyan. Valami már 5 éve nem olyan. Csak leugrott meginni egy sört…meleg nyári este volt, ez érthető. Tíz perce volt, utána be kellett mennie a barátnőjéért a városba. Közben megérkeztek a haverok is, szépen kezdődik a sztorizás, kivel mi van, csajok, kocsik, már megint „az a köcsög főnök, hogy sosem képes annyit fizetni, mint kellene”…Háttal ült az ajtónak, csak annyit látott, hogy a haverja megáll a története közepén, és mereven bámulja a bejáratot. Hátranézett, és benne is leállt egy kicsit minden.
Ott állt az ajtóban. A lány. Gyönyörűbb volt, mint amilyennek emlékezett rá. A barna, hullámos haja a háta közepénél is tovább ért már, egy feszes farmer volt rajta, és egy laza, aranyszínű felső. Amikor hátrafordult, látni lehetett, hogy a felső a hátán teljesen kivágott, és kis aranyláncok tartják össze. Az enyhén barna bőrén istenien mutatott. Összetalálkozott a tekintetük, a lány elmosolyogta magát.
- Szia… - mondta, és látszott a szemén, hogy tényleg örül annak, hogy láthatja a fiút. Adott neki két puszit.
- Csáó…- válaszolta a fiú, de ennél többet nem tudott mondani.
- Mi a helyzet? Jól vagy?- a fiú csak bólogatott. – Boldog vagy?- közben végig mosolygott. A fiú vállat vont.
- Meg vagyok.- a lány mégegyszer rámosolygott, megszorította a kezét, és a barátnőihez ment. A fiú a szeme sarkából követte őt. Látta, amint megörülnek egymásnak a régi barátnők, mert régen találkoztak. Látta, ahogy a lány kis ajándékot ad mindkettőjüknek. Látta, ahogy a lány büszkén mutatja
a gyűrűt a jobb kezén. Hallotta, ahogy az egyik barátnője meglepetten szinte kiabált:
- Eljegyzett? KOMOLYAN ELJEGYZETT? ÚRISTEN! – megölelték egymást. A fiú arcáról lehervadt a mosoly. Ekkor belépett a lány vőlegénye: az az ember, aki miatt annak idején szakítottak.
- Hé, na mi van, dicsekszünk, dicsekszünk?- megcsókolta, és megölelte a lányt. Lerítt róluk, hogy boldogok. A fiú úgy érezte (4 év „csend” után is), hogy összetört benne valami. Két perc múlva már indultak is. A lány tekintetével a volt barátját kereste, de az már nem volt ott- benn ült a kocsijában, és a város felé hajtott, százharminccal.

Aznap este megkérte a barátnője kezét. Másnap a munkahelyén elfogadta a németországi állást. Tudta, hogy soha többet az életben nem lesz igazán boldog.
Hasonló történetek
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3824
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ati g ·
Ismerős cipő...

Tudom,kicsit szoros először,de később idomul.

Elmondom a történet végét saját verzióban:
Ahogy múlnak az évek, úgy von jóságos fehér fátylat az idő és az új élmények, a múlt sötét emlékei köré,melyen magányos pillanatokban átsejlik az elmúlt boldogság árnya. Néhány év távlatából pedig teljesen háttérbe szorul, ami egy új \\\"jövevénynek\\\" köszönhető, aki mind a négy és fél kilójával kisimítja a múlt ezernyi ráncát, új értelmet adva a boldogság kifejezésének és átalakítja az egykor csalódott fiatalember gondolatait, aki feleségének nap, mint nap odafigyeléssel, és törődéssel köszöni meg kitartását.

Az ifjú hölgy, pedig, miután házasságot kötött azzal a másikkal, három éven át nem hallatott magáról.

A srác eufórikus lelkiállapotát egy nap ismeretlen telefonszám zavarta meg.-Megcsalt többször, és nem tudom, mit tegyek.-így a lány.
Az ifjú családapa, karján gyermekével, kezében telefonjával, rájött, hogy lassan arcot sem tud kötni egykori fájdalmához.-Sajnálom-mondta.-Kezdj egy újat, ahogy szoktad,megy ez neked!
No0oB ·
Ez a hozzászólás sokkal jobb, mint a történet.

Átélés, emberiesség, dráma, irónia, irodalmiasság.

10;10

_______________


Maga a történet nem nagy durranás.
Szebben is meg lehetett volna írni, de a témaválasztást jónak mondanám.

Hétköznapi nő ·
Valamit nem értek. Az elején még arról van szó, hogy a férfi hagyta el a nőt ("Újra magába bolondította a lányt, majd eldobta magától egy másikért."), a végén meg, hogy a vőlegény miatt szakítottak. Most hogy van ez?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: