Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ha a sors megérint (1. fejezet) 7. rész

Na szép. Addig merengett magában, amíg kihűlt a kávéja. Utálta így, ezért fintorogva otthagyta. Kinyitotta a hűtőt, hogy panaszosan nyávogó, lábánál dörgölőző szürkeségének reggelit készítsen... A sajátjára már nem lesz idő- gondolta beletörődve, főleg, ha időben be akar érni... Már csak azon imádkozott, nehogy dugóba kerüljön. Megkövetelte a pontosságot az alkalmazottaitól, azon kívül ő sem volt késős típus.
Egy gyors zuhany után magára kapkodta a tegnap este már kikészített zöld kosztümöt, elegáns fekete körömcipőbe bújtatta formás lábát, végigsimított kusza, derékig érő vörösaranyban játszó tincsein. Végezetül leheletnyi parfümöt fújt magára és kilibbent az ajtón.
Majd visszafordult. - A fenébe!- füstölgött magában. Itt hagyta a cetlit, amire felírta a.., hogy is hívják?.. Nor.., Norton. Igen! Erre a cetlire írta a címét. Majdnem kiment a fejéből a találka. - Mi lehet vele? Ez élete egyik legfontosabb megbízása! Úristen! Hiszen egy egész szállodát kell berendeznie! El sem hiszi igazán. Még nem. Vett egy mély lélegzetet és eldöntötte: ha törik, ha szakad, megszerzi a cége számára az üzletet.

Hirtelen ötlettől vezérelve kinyitotta a páncélszekrényt, elővette belőle a féltve őrzött családi ékszereket rejtő ládikát. Végigsimított díszes fafaragásán, és átérezte, átélte, amit az elődök is, amikor a kezükben tartották.
Lassan, tisztelettudóan kinyitotta a fedelét és áhítattal csodálta a drágakövek időtálló, titokzatos fényét. Kiemelte a számára legkedvesebbet, a gyűrűt. Vékony, finom míves fehéraranyból készült, benne apró smaragdkövek ragyogtak szívet alkotva. A gyűrűvel harmonizáló nyakéket, karkötőt és fülbevalót érintetlenül hagyva visszatette a páncélszekrénybe, a gyűrűt pedig zsebébe csúsztatta.
Előbb ér haza- gondolta- meglepi a lányt. Igen meglepte. A lány őt. Majdnem olyan volt, mint egy rossz szappanopera. Benyitott a legfelső szinten levő lakosztályukba - gyanús csend fogadta.
Hasonló történetek
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4725
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

gyémánt ·
Szépen fűzöd egymásba a részeket, kart-karba öltve tárul elém a történet. Tetszik ahogy fogalmazol, a képeid nagyon szépek

Jobb lenne szerintem ha több részt adnál ki egyszerre, már csak azért is hogy ne szakadjon meg a fejünkben a cselekmény. Ez tudod milyen, iszol egy finom italt, s ha izlik és szomjas vagy nem mindig csak kortyolgatod. Gratula...és várom a folytatást....
artemyss ·
Köszönöm! Azt hiszem most egy másik oldalamról mutatkozom be éppen, így viszont elhanyagolom az Ezer könny-et. Van egy másik regényem is, Boszorkánytűz, de azt a barátnőmmel (rhes) írom, így engedélyt kell kérnem hozzá, ráadásul még kezdetleges.(Ez a regény természetfeletti képességekkel rendelkező emberek történetét tárja fel) Visszakanyarodva kérésedhez, ezeket a részeket régebben megírtam, de a második fejezet már hosszabb lesz.. :smile: Rendben?
gyémánt ·
naná... lesni foglak:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: