Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forró leszbi kalandom

Az ágyon ültem, és telefonoztam, azt vártam, hogy ő is jöjjön, és végre aludjunk. Fáradt voltam, és az este folyamán megivott felesek is megtették a hatásukat. Nem voltam részeg, csak kicsit álmosított a pia. Ő leült az ágy szélére,és levette a pólóját, hogy átöltözzön. Azután megpróbálta kikapcsolni a melltartóját, de túlzottan remegett a keze, úgyhogy pár perc küszködés után feladta. Megkért, hogy segítsek. Már arra a gondolatra, hogy kikapcsolom a melltartóját, és forró melléhez érek, megremegtem, és benedvesedtem. Kioldottam a csatját, majd ahogy levettem, akaratlanul is hozzáértem a melléhez, ami egyébként igen hevesen emelkedett és süllyedt. Igen-gondoltam-ő is felizgult, majd a következő pillanatban be is bizonyította feltevésem, amikor azt mondta, hogy "akarlak". Megfordult, és smárolni kezdtünk, először csak finoman, és lassan, aztán egyre hevesebben. Izgatóbb érzés volt, mint akármelyik fiúval, akivel eddig smároltam. Gyorsan lekaptam a pólómat és a melltartómat. Ahogy az ágyon térdeltünk, meztelen testünk egymásnak feszült, majd megragadott, és eldőltünk az ágyon. Mellei az enyéimhez préselődtek, és iszonyúan jó érzés volt.  Ahogy a keze ide-oda járt a testemen, a lihegésem is erősödött, és gyorsult. A kezem formás fenekén vándorolt, majd bekúszott a bugyijába. Átfordítottam, hogy én legyek felül, közben középső és mutató ujjammal a hüvelyébe nyúltam, és belülről simogattam, fel-le. Annyira nedves volt, hogy kifolyt a combjára. Lenyaltam róla a nedvet, majd a csiklóját kezdtem nyalogatni. Egész testében remegett, és nagyon izgató, kéjes hangokat hallatott. Miután vége volt az orgazmusának, ő ugyanezt megcsinálta nálam. Ahogy a puncimhoz ért, éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Az ajkamat kellett harapdálnom, hogy ne sikítsak fel az élvezettől. Már nyúltam magamhoz többször is, de soha nem tudtam annyira kielégíteni magam, amennyire most ő kielégített. Az univezum legfelső csillagainál jártam. Ezután felvettük a pizsamát, és összebújva aludtunk el, de előtte pár percig csak feküdtünk egymás mellett, és ziláltunk.


Fantasztikus élmény volt, azóta egy pár vagyunk, és mivel korábban a legjobb barátnőm volt, nagyon jó a párkapcsolatunk.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: