Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első szabály

Első szabály: Mindig a középső ajtónál állj meg. Lehető legközelebb a lyukasztóhoz, vagy érvényesítő berendezéshez, attól függően, melyikkel van felszerelve a busz.
Vagy villamos.
Idézet a bliccelés kézikönyvéből, nem sokan olvasták, igaz, csak az én fejemben létezik, így senkinek sincs mit szégyenkeznie miatta.
Fúj a szél, lóg a vihar lába, jó lenne minél hamarabb hazaérni. Zsebemben egy vonaljeggyel várom a villamost, azt a hosszú százlábú forma járművet, mely csak előre kijelölt útvonalán képes közlekedni. Hangos sikítás minden kanyarban, szikrák halk pattogása a vezetékek felől, csuda jó.
Az utak üresek, sehol egy ember, és ennek valahol furcsának kellene lennie, de ezt most valahogy nem érzem. Egy Ferrari húz el a hátam mögött, hangosan dudál, benne egy fekete kecskeszakállas ürge, vigyorogva bámul, én pedig intek neki, menj a picsába – gondolom.
Állok és várok, de a sárga giliszta nem akar befutni, kimegyek a sínekre, és figyelmesen körbenézek. Valahol a messzeségben síncsikorgást hallok, éljen, valami jön, talán az én járatom, biztosan az én járatom, erre csak az jár. Vigyorogva megyek vissza az állomás barátságos járdaszigetre, már nincs sok hátra, hamarosan hazaérek, és legyőzöm az időjárást. Nem kapok esőt a nyakamba, nem kapok villámot a koponyámba, csuda jó.
Hirtelen egy emberre leszek figyelmes, meglepően hat, bár nem kellene neki, amitől valami fura hideget érzek a gerincemben. Csak egy ember, nyugi, nem lehet kaller, emlékezz csak a harmadik szabályra: Mindig csapatban vadásznak, legalább ketten vannak, ósdi kék ballonkabátban.
De mindez nem képes megnyugtatni, most valahogy nem, pedig egyáltalán nem hasonlít ellenőrre, túl idős hozzá, és táska sincs nála, pedig a hetedik paragrafus értelmében az alaptartozék – ott tartják a karszalagot, meg a tollat, meg a bírságcsekkeket.
Végül ideér, és amint lábát ráteszi a megálló vidám kövére, az időjárás kifordul önmagából, hirtelen felfénylik a nap, de csak egy pillanatra, mert aztán viharos szél támad, pár szem eső, egy halott galamb csapódik a mellettem lévő kukába, a távolban villám csattan, dörgése pedig csak akkor ér ide, amikor az öreg megáll velem szemben, és egy szem aszpirint kér tőlem.
- Bocsánat, nem értem. A villám… - kérdezek vissza, mire az két lihegés közt megismétli:
- Volna egy szem aszpirinje?
Próbálom kerülni a tekintetét, de ő folyton a szemembe néz. Megfordulok, de megint ott van, próbálom a villamost figyelni, de az öreg folyton belekontárkodik a látómezőmbe. Hatalmas, bajszos bulldog arcáról csak úgy virít, hogy semmi baja, csak tesztel, vagy ez a perverziója, mocskos kis játékok egy szem aszpirinnel, egy levél C-vitaminnal.
-Bocs, de nincs nálam semmilyen gyógyszer – mondom, s reménykedek, hogy békén hagy végre. Villámdörgés hallik, egész testemben megremegek tőle, mert nem láttam a fényeket, a szikrázó villám becsapódását a házak mögött. A felhők egyre feketébbek, a nyelvem kezdem rágcsálni mert félek, hogy mi lesz, ha az egyetlen villamos ami megjön, tele lesz kallerral, kis piros karszalaggal, dagadt, vörös alkoholista pofával, és mind véres szemmel felém ugrik majd, és mind a bérletemet akarja látni majd, mert a vonaljegyem nem fog nekik tetszeni. És akkor majd a tizenhetes szabály sem fog segíteni, miszerint:
Szabó János, Budapest, József Attila út tizenkettő.
Az öreg szemei átszúrják a fejem, mögém fókuszál, és nem értem miért, de amikor hirtelen a szívéhez kap, és az ördög nevét rikoltozva kiterül a földön, megértem. Szívroham. Megvakarom a fejem, jobbra-balra tekintgetek, és azon gondolkozom, mit csináljak. Ha hívom a mentőket, akkor biztosan lekésem a villamost, akár jön, akár nem, mert meg kell várnom őket. Ha itthagyom, valaki tuti rám uszítja a zsarukat, valami szenilis barom azt fogja mondani, hogy kést fogtam rá, és a pénzét követeltem, de én nem adtam, úgyhogy virtuálisan kettészeltem a szívét, merthogy seb nem lesz az ürge testén. Egyik sem szép kilátás.
Úgyhogy az egyszerűbb változat mellett döntök, előveszem a telefonom, és beütöm az univerzális segélyszámot, és már kicsöng, de akkor a Ferrari hangos robajjal begurul a megállóba, az öreg nagy nehezen feltápászkodik, a kecskeszakállas fószer pedig csak vigyorog, és a Highway to hell dübörög a kocsijában, amint a bácsi szívét markolászva beül a hátsó ülésre, és azt mondja „mehetünk”, és a pilóta rátapos a gázra, és csak egyet pislantok, de azok már sehol sincsenek.
- Haló! Van ott valaki? – hallom a furcsa kérdést, és hirtelen nem tudom ki az, paranoiásan kapkodom magam körül tekintetem, keresem a hang gazdáját, és csak akkor jövök rá, hogy a mobilomból jön, amikor egy újabb villámtalan villámdörgéstől összerezzenek, és majdnem kiejtem a kezemből.
- Igen… Itt vagyok – mondom kissé túl rémült hangon. Nem folytatom, pillanatnyilag azt sem tudom hol vagyok, hogy miért vagyok ott, hogy ki vagyok, meg még egy csomó kérdésre nem tudnék megfelelően válaszolni, de legfőképp arra nem, hogy hova lett az öreg.
- Miben segíthetek? – kérdi a mindig nyugodt kedves női hang, én pedig szórakozottan felnevetek, és mint egy őrült telefonbetyár, megkérem, hogy küldjön egy „kibaszott” villamost, de kaller nélkül ám, mire a nő bontja a vonalat, én pedig, mint egy halott szobor, csak hallgatom az ütemes búgást, és amikor megjön a sárga hernyó, megfeledkezve a hatos szabály kiegészítő cikkelyéről felszállok, és nem lyukasztok: Soha ne látsszon rajtad, hogy nyugtalan vagy, mert azzal magadra vonod az összes ellenőr figyelmét.

Hasonló történetek
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
5556
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lylyana ·
Sajnálom, piroska.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: