Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy vágy. (Álom?)

Egy középkorú pár vagyunk, 53 éves vagyok a párom 46. 18 éve élünk együtt, de az első évek után az motoszkál bennem, hogy elég vagyok-e számára? Sajnos engem a természet nem áldott meg olyan igazi férfi mérettel, de ellensúlyozom a szeretettel, illetve az odafigyeléssel. Mostanra odáig jutottam, hogy egyre sűrűbben fantáziálok arról, hogy valami ismerős vagy ismeretlennel együtt ketten elégítjük ki a páromat.


Nem vagyunk kicsik, inkább nagy macik vagyunk, ezért a gondolataimban is ilyen fickók kerülnek előtérbe. Egy régi kolléga szállt be harmadiknak. Nevezzük Sanyinak. Párom egy telefonszolgáltatónál dolgozik, így elég sokszor találkozik az illetővel, akinek nincs állandó partnere, és ezért gondoltam rá. Mivel egy cégnél dolgoztunk egy darabig, így könnyebb volt a kapcsolatteremtés.


Egyik alkalommal a számláját már csak üzletzárás után tudta volna befizetni, ezért kérte, hogy szeretné elhozni házhoz a pénzt, amit majd másnap befizet a párom, ezentúl legyen Gitta. Meg is jött este hét körül, bejött és a párkapcsolata irányában kezdtem puhatolózni. Mintha csak megérezte volna, mire gondolok, elmondta, hogy nem sok tartós sikere van, mert nem kicsivel áldotta meg az élet. Gitta arcára sandítva azt láttam, hogy elönti a pír és elhomályosul a tekintete. Láttam, hogy lélekben már nincs itt velünk. Mivel Sanyi autóval jött, nem ihatott, de mi igen. Szóltam Gittának hogy vegye ki a hűtőből a pálinkát meg a sört.


Mikor a hűtőhöz ment úgy tett, mintha véletlen lenne, neki dörgölődzött Sanyi hátának. Erre Sanyi úgy megrázkódott, mintha áramütés érte volna. Ekkor jöttem rá, hogy már vannak valamilyen kapcsolatban egymással, de nem akartam elrontani most már az én örömömet sem. Érdekes módon, miután visszaült a székre, Sanyival szemben ült le, és szinte észrevétlenül lassan szétnyitotta húsos vastag combjait, mintegy jelezvén nyitottságát Sanyi felé. Én úgy tetem, mint aki el van foglalva a piával, de éreztem a vibrálást kettőjük között. Mintegy véletlenül megjegyeztem, hogy mivel elég kicsi a konyhánk, menjünk be a szobába, ott nem leszünk ilyen szűkösen.


Miután bementünk, kis idő múlva kijöttem, hogy a folyó ügyeimet elrendezzem. Legalábbis ez volt az indok. Kis időt hagyva nekik óvatosan visszalopózva leskelődtem be a szobába, és azt láttam, hogy Gitta kipirosodott arccal pihegve élvezi Sanyi nyelvének ténykedését a nagy telt mellein, amiket én is imádok. Sanyi beindulva, lihegve markolászta, nyalogatta, szívta azokat a gyönyörű melleket, de Gitta keze sem volt tétlen, ahogy láttam.
Élvezettel markolta a nadrágon keresztül is igen méretesnek látszó szerszámot. Gondoltam várok, hogy lássam, meddig mennek el a dolgok, és hogy meg tette-e a hatását az ital? Úgy láttam, hogy igen, mert Gitta nem bírta tovább, és lehúzva Sanyi sliccét elővette Sanyi farkát, és rutinosan szopni kezdte. Meg sem lepődött a méretén, (de én igen) legalább 22-25 centi volt, és nagyon vastag, olyannyira, hogy csak a makkot tudta a szájába venni. Ebből rögtön rájöttem, hogy nem először vannak együtt. Na mindegy, különösebben nem érdekelt, mert ezt akartam én is, hogy végre egy nagy farkú férfi legyen a partnere, és itt van, tessék.


Gondoltam, ha tovább várok, akkor nem mernek tovább lépni, és udvariasan hangoskodni kezdtem a konyhában, amiből tudhatták, hogy be fogok jönni. Mikor beértem, már mindent a legnagyobb rendben találtam, csak Gitta volt pirosabb arcú és Sanyi lihegett egy kicsit jobban a kelleténél, de úgy tettem, mintha nem venném észre. Megkérdeztem, jól érzik-e magukat, és odalépve Gitta mögé, átnyúlva a válla felett masszírozni kezdtem a melleit, amin egy kicsit meglepődött, de hagyta. A feje fölött állva némán eltátogtam Sanyinak, hogy mindent láttam, és hogy szálljon be ő is, és ott folytassa, ahol abbahagyta. Nehezen megértette mit akarok, és mivel Gitta szemei csukva voltak, óvatosan felállt, és elővéve újra a hatalmas farkát a párom szája felé lépett.


Gitta megérezve a farok illatát, kinyitotta száját és hangos cuppogások közepette szopni kezdte, mintha ez volna a legtermészetesebb dolga. Erre a látványra én is beindultam rendesen, és kis idő múlva abba nem hagyva az eddigi ténykedésünket, beljebb mentünk a hálóba, ahol aztán ledöntöttük az ágyra, és óvatosan állandó kényeztetés mellett levetkőztettük a páromat.


Amikor már ott feküdt teljes nőies valójában, nos, akkor elszabadult bennünk a férfi, és csókoltuk, nyaltuk, simogattuk, dörzsöltük ahol értük. Örömmel vettem észre, hogy Sanyi is olyan fajta, aki inkább először adni akar, utána kapni.
Míg Sanyi a párom szájával és melleivel volt elfoglalva, addig én a hasát, csípőjét , combját simogattam, puszilgattam, nyaltam, míg odaértem a csupa nedv pinájához. Megérezve az illatát és ízét (ami nála szokatlan módon édes volt), most is beleborzongva nyalni, szopni kezdtem.


Addigra Sanyi már kellemesen elmerült Gitta szájában, és a ténykedésem hatására párom elindult az orgazmus csúcsa felé, aminek hatására egyre hangosabban és egyre mélyebben szívta magába a farkat.
Bármilyen furcsa, de hihetetlen nagy nyugalom szállt meg, hogy végre teljesült az álmom, hogy ketten okozunk örömöt és kéjt az imádott nőmnek. Teljesen felajzva figyeltem nőm ténykedését Sanyi farkán, miközben ujjaimmal már Gitta nedvtől úszó pinájában voltam két ujjal.


Kis idő múlva helyet cseréltünk Sanyival, és végre láthattam azt, amire régóta vágytam, hogy egy "idegen"férfi keféli a szemem láttára a párom a hatalmas farkával. Hát mit ne mondjak, gyönyörű látvány volt, ahogy lassan nyomja bele, és a párom arcát nézve, aki teljesen átszellemülve élvezte a faszt magában.
Felmásztam a fejéhez és oldalról kínáltam szopásra a faszom, amit nagy hévvel be is kapott, majd hevesen szopni kezdte. Közben odasúgtam Sanyinak, hogy mialatt dugja, aközben izgassa a csiklóját, mert azt nagyon szereti. Na, ettől kezdve elszakadt a cérna a páromnál, és óriási nyögések közepette olyan mélyen szívta magába a faszomat, amilyet még nem láttam, és Sanyi is elszólva magát, súgta, hogy ilyennek még ő se látta. Ezen elmosolyodtam és megnyugtattam, hogy sejtésem volt erről a kapcsolatról, és most azzal foglalkozzunk, hogy páromnak jobb legyen.


Eközben gyurmáztam, gyúrtam, rázogattam a párom melleit és élvezettel figyeltem, hogyan hintázik Sanyi minden lökésétől a nem éppen törékeny teste. Intettem Sanyinak, hogy abba ne hagyja a csikló izgatását, de elengedheti magát, és egyre keményebben kezdheti baszni most már.
Úgy látszik csak erre várt, mert lassan kihúzta, hogy csak éppen a makkja maradt benn, és utána gyors mozdulattal tövig nyomta. Gitta szemei azt hittem kiugranak annyira élvezte a hatalmas fasz minden lökését, és a szája szívó erejéből éreztem, hogy nem sokára el fog élvezni, ami be is következett, óriási sikoly közepette. Sanyi azt mondta azt hitte, hogy a pinája összeroppantja, úgy szorította.


Párom elalélva, szinte az öntudatlanság határán pihegett, ezalatt mi elhelyezkedtünk mindketten a szájánál és cirógatni kezdtük a farkunkkal a száját. Lassan magához tért, és szinte állatias indulattal szopni kezdte Sanyi faszát, míg az enyémet markolászta, amit elunva lemásztam a pinájához, és négykézlábra állítva hátulról beraktam az irtózatosan kitágult, amúgy sem kicsi pinájába a faszomat. Közben párom szájában egyre mélyebben tűnt el Sanyi farka, és a látványtól az én farkam is (úgy éreztem) sokkal nagyobbra nőtt. Nagyon élvezetem ezt a helyzetet, de tényleg. Ilyen gyönyörű látványra vágytam mindig, hogy Gitta szájában, pinájában egy nagy fasz van és én végignézhetem nőm őrjöngő orgazmusait. A látvány hogy Gitta mennyire élvezi Sanyi faszát, engem is a fellegekbe repített és mivel nem akartam beleélvezni a pinájába, újra a hátára fordítottuk és felkínáltuk mind a kélt faszt szopásra, amit boldogan elfogadott. Végre közelről láthattam, amikor a szájába élveznek és nyeli a spermát (mert nekem mindig lenyeli).


Miközben Sanyi csiklóját izgatta az ujjaival addig én a nagy melleivel voltam elfoglalva, és a párom egyre jobban átadva magát ennek mennyei helyzetnek hangos nyögdécselések és cuppogások közepette újra orgazmus közeli állapotba került. Én nem hittem, hogy a párom lehet ilyen gyönyörű két fasszal a szájában, de tényleg. Amikor azt láttam, hogy Sanyi eddigi nem kicsi fasza kezd még nagyobbra dagadni mondtam neki, hogy csak a felét engedje a szájába, a többit az arcára spriccelje, amit nemsokára meg is tett, hangos nyögés és torokhangok kíséretében. Egy kis ideig hagytam a párom még szopogassa ezt a hatalmas faszt, de én is behatoltam a szájába és a fejét hátul megfogva el kezdtem baszni a száját. Közben intettem Sanyinak hogy addig nyalja a pináját meg a segge lyukát, mert azt is élvezi nagyon. E kettősség hatására párom újra elélvezett, de most oly annyira hogy majdnem torokra szívta a faszomat, és nem sok kellett, hogy megfulladjon. Eközben Sanyi cuppogó nyögdécselő hangját hallottam a pina felől és feléledve újra szopásba kezdett az én drága párom. Nem tudom elmondani milyen érzések járták át a lelkemet, de az eddigi szeretetem és imádatom a párom felé még magasabb régiókba ért, és ennek örömére óriásit élveztem a szájába és az arcára.


Mire én elélveztem, addigra Sanyi nyalásának hatására és az egyik ujjának a seggbe való hatolásának hatására Gitta egy hatalmas sikoly kíséretében elélvezve elájult. Miután láttuk, hogy lélegzik, megnyugodtunk, és simogatni kezdtük az egész testét, kitüntető figyelembe részesítve a melleit és a pináját, és az érdekesség kedvéért a spermás arca mindkét oldalát. Érdekes és izgató volt, de ennyit megérdemelt tőlünk, ha már így alakult.


Ezek után nekem még inkább szükségem lesz az ilyen alkalmakra, de nem fogom erőltetni, mert nekem többet jelent a párom, mint holmi vágyálmok beteljesülése, de ahogy elnéztem kéjtől, spermától lucskos arcát és az átélt izgalmaktól még mindig lüktető pináját, amire rögtön egy cuppanós csókot is adtam, nem fog többet ágálni az ilyetén való élvezkedésektől, de csak úgy hogy az ő öröme az első. Ebből nem engedek.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Azt hittem, megint egy hibás cím, szerencsére nem. Viszont nagyon sok írásjel (,) hiányzik!
Bementem... kijöttünk... a sok feleslegesnek tűnő jövés-menés, úgymint lényegtelen, a történet menetét legkevésbé sem befolyásoló részletek megjelenítése zavaró. A gyurmázást nem ilyen értelemzésben ismertem eddig, de érdekes.
Összességében is érdekes, azaz tetszik.

szerenella ·
Jó lenne a cím, pont nélkül. Az írás is jó, tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: