Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy igazi éjszaka

Ezt a történetet a legutóbbi, eddig legeseménydúsabb éjszakám ihlette.
Házibuliba voltam hivatalos, ahol mint kiderült elég kevés lánynak jutott hely. Rajtam kívül még 2 lány volt, akik a pasijukkal jöttek. 14 fiú volt, köztük a házigazda srác, akiről tudtam, hogy teljesen belém van zúgva, noha barátnője van. Én is így éreztem iránta, ezért flörtöltem is vele rendesen. Szesz volt rendesen azon a bulin, tehát elég korán be voltam már csiccsentve. Az egyik srác feldobta, hogy üvegezzünk. Az elején ártalmatlannak bizonyuló kérdések és feladatok voltak, senki nem aggódott. Aztán ahogy a szesz gyűlt az emberek szervezetében durvult a játék. Egyre keményebb kérdések következtek, természetesen szex témában. Mikor rám került a sok, mernem kellett, de nem vállaltam be, ezért minden pasi kérdezhetett tőlem valamit, amire nyíltan kellett válaszolnom. Pontosan le kellett írnom, hogy milyen pózban képzelem el az első szexuális együttlétemet /mivel még szűz vagyok/ továbbá, hogy vonzanak-e a segédeszközök, és az orális szex.

Mivel bennem is halmozódott a szex tabuk nélkül kitálaltam mindent, amit a kiszemeltem csillogó szemekkel hallgatott. Ő volt az utolsó kérdező. Ő azt kérdezte, hogy kivel szeretném mindezeket átélni. Közel hajoltam hozzá, és a fülébe sugtam, hogy vele. Elpirult és visszasúgta, hogy fél óra múlva találkozzunk a bátyja szobájában. Izgatottan vártam. Úgy fél óra múlva kijelentettem, hogy pisilnem kell, felvonultam az emeletre és beslisszoltam a bátyja szobájába. Még az ajtót sem érkeztem becsukni, a kiszemeltem már mögöttem állt, és a nyakamat csókolgatta. Felsóhajtottam és szembefordultam vele. Óriási smárcsatát vívtunk a nyitott ajtóban. A dereka köré fontam az egyik lábam, majd ugyanazzal a mozdulattal az ajtót is bevágtam. Ő felhúzta a másik lábamat is és az ágyhoz vitt.
- Ha tudnád, milyen régen vágytam már erre...! - mondta.
- Akkor mért vagy még mindig azzal a nyomorék r*bancal? - lihegtem a fülébe.
- Azt hittem én nem érdeklek egy ilyen gyönyörűséget, mint te... - nézett rám bűnbánóan.
- Ne mondj hülyeséget. Láthatod, nagyon is érdek... Ahhh... - nem tudtam befejezni, mert határozott mozdulattal megfogott a mellem alatt, és a mellemet kezdte csókolgatni. Nagyokat nyögtem, miközben kioldotta a felsőmet a nyakamnál, majd egy határozott mozdulattal feltépte a patentokat az oldalán, és a sarokba dobta a felsőmet.

Megfordított, hogy háttal legyek neki, hiszen emlékezett még, hogy én így szeretném. Lassan megszabadított a szoknyámtól és a combfixemtől is már csak 1 tanga volt rajtam. Hirtelen megfordultam és a fülébe suttogtam...:
- Én akarom kezdeni... Állj fel, térdelni akarok előtted... Ő szó nélkül engedelmeskedett. Letéptem róla az ingét, mit sem törődve a gombokkal, majd a nadrágját is lehúztam róla. Hirtelen elakadt a szavam a férfiassága láttán. Már teljesen állt és hatalmas volt. Nem sokat késlekedtem egyből rávetettem magam. Tudtam, hogy szereti, hogy csináljam neki. Nagyon gyengéden és érzékien végighúztam rajta a nyelvem hegyét a tövétől egészen a tetejéig, majd vissza, és a golyóit is végignyaltam ugyanígy. Hörgött, nyögött, vonaglott előttem a gyönyörtől. Még kétszer megcsináltam vele ezt majd határozott mozdulattal hátrahúztam a bőrt rajta és benyeltem addig, amíg tudtam. Fel-le mozgattam a fejem, közben a nyelvemmel ficánkoltam a férfiasságán. Majd ezeket váltogatva - hol nyalogatva, hol mélyre eresztve - izgattam, míg végül felhördült, hogy azonnal elélvez. Bekaptam megint, közben a golyóit kézzel izgattam. Hatalmasat élvezett a számba. Egy részét lenyeltem a többit szétkentem rajta és élvezettel lenyaltam.

Amint végeztem felkapott és az asztalra ültetett, majd a nyakamat kezdte csókolgatni, közben meg a mellemet simogatta. Majd egyre lejjebb csúszott, és a melleimet nyalta, szívta simogatta. Nagyon élveztem már ezt is. Aztán kúszott egyre lejjebb, végül ő térdelt előttem. Először körbecsókolt a szemérmemen, majd a combjaimon. Már majd megőrültem mikor hirtelen belenyalt a puncimba. Felnyögtem az élvezettől. Ő meg nyalta a csiklómat, közben ujjazott, majd váltott. Tövig dugta belém a nyelvét, és kezével a csiklómat izgatta. Nagyon nedves voltam, amitől ő még jobban beindult, egyre vadabban nyalt, és most már a kezével a fenekemet markolászta. Hirtelen olyan erőteljesen, ahogy tudott végignyalt. Hatalmasat élveztem sikítások közepette. / Szerencsére odalent ordított a zene ezért nem hallottak meg minket./Aztán megfogott és az ágyhoz vitt. Úgy helyezkedtünk el, ahogy én odalent részleteztem. Én térdeltem elöl ő szorosan mögöttem. Mikor odahúztam magamhoz, már éreztem, hogy ő készen áll. Megemelkedtem ő pedig belém hatolt. Mindketten felnyögtünk az élvezettől. Ő egyik kezével előrenyúlt és a melleimet izgatta, a másikkal pedig a csiklómat. Egyre gyorsabban mozogtunk. Nagyon közel jártam már a csúcshoz de nem akartam elélvezni, mivel azt akartam, hogy ez a hihetetlen gyönyör minél tovább tartson, amit az ütemes dugásommal és a csiklóm izgatásával okozott nekem. Egyre nagyobbakat nyögtem, amik nemsokkal később ütemes sikongatásokba mentek át. Ő is egyre nagyobbakat nyögött mögöttem a fülembe. Aztán hirtelen a hörgések közepette a fülembe nyögte...:
- Azonnal elmegyek... De most a melleidre akarok élvezni!

Kiszállt belőlem, én megfordultam és végigfeküdtem az ágyon, közben fél kézzel izgattam az eldurranni készülő férfiasságát. Alig értem hozzá, szinte máris elélvezett. Szétkente a melleimen a ragacsos ondóját, majd lenyalta rólam. Nagyokat nyögtem, ennek hatására egyik kezén 2ijját tövig dugta nekem, hüvelyk ujjával pedig a csiklómat izgatta. Megint elélveztem. Mellém feküdt, így pihegtünk egy ideig. Magamhoz húztam és átöleltem. - Maradj itt velem mindig, így, ilyen közel! Válaszul megcsókolt, majd így szólt:
- Szakítani fogok a barátnőmmel. Nekem te kellesz! Most én csókoltam meg. Így maradtunk egy darabig, majd felöltöztünk és lementünk, nehogy keresni kezdjenek.
Azon az estén még egyszer felmentünk a szobába, de akkor mindent úgy csináltunk, ahogy ő képzelte el. De az már másik történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
jazmin*.* ·
Asszem jelentkeznem kell itt nekem is.:D
17 elmúltam, szűz voltam, de nem az volt az 1ső estém pasival. Annyi, hogy nem adtam oda magam olyannak akiben bizonytalan vagyok. Lehet ennek a srácnak sem kellett volna, de ezt nem bántam meg. Van már tapasztalatom 1-2 dologban, a srácnak meg még inkább.
De köszi a szavazatokat, kommenteket, "tanácsokat" ilyeneket.:D Amúgy meg nemvolt olyan vérprofi este mert ideges voltam az elején ami később oldódott, csak azt nem írtam bele.
De mindent összeverve, köszönöm a "vérprofi csaj" megnevezést.xD
Tökrendik vagytok.xD
No0oB ·
Figyi kiscsillag, szerintem nagyon jó ez a történet, és külön romantikája van, hogy igaz. Hoppá, mondanám, de inkább nem. A srác viszont a tizenhét éves önmagamra emlékeztet:


- Ha tudnád, milyen régen vágytam már erre...! - mondta.
- Akkor mért vagy még mindig azzal a nyomorék r*bancal? - lihegtem a fülébe.
- Azt hittem én nem érdeklek egy ilyen gyönyörűséget, mint te... - nézett rám bűnbánóan.

Ez egyszerűen csodálatos; nagy, dús szirmú sárga rózsák nyílnak a szívemben, ha csak arra gondolok, hogy a srác mit gondolhatott eközben. Inkább magáról, mint rólad. Az ilyen majdnem vérprofi esték másik oldalról való elmesélése után szoktak az itteni lányok kiközösíteni.

A vérprofit majd tőlem akkor kapod meg, ha ezt a srácot nem táncba viszed (az kétoldalú), hanem még néhány év aktív nőzés után úgy meg tudod taposni, hogy egy hétig ne egyen, kaparja a falat utánad, és szívbaj nélkül ölne azért, hogy tíz percet visszaálmodja magát melléd.
Sztrájk ·
Olyan, hogy profi, kéremszépen, nincs. Vannak összeillő emberek és kezek, amik a húrokon jól játszanak. Hiába szopok úgy, mint az álom, ha szembejön valaki, aki nem úgy szereti vagy nem olyan/akkora, mint amihez szoktam vagy nem, akkor sajnos megintcsak nem leszek profi. Hogyan is mondjam? Aki a kéket szereti annak nem jó a zöld.
No0oB ·
Kb. ezt próbáltam én is írni neki. :-)

Felkeltél?
msn?

jazmin*.* ·
NoOoB.:D Köszi a kommentet, asszem értem.:D
Előző kommentelőnek, meg üzenem h toom h cinikusan írták.:D De szoktam volt mondani, hogy cinikusra cinikusan.:D
Amúgy majd egyszer lehet kifaggatom drága /ezekután már/ barátomat, hogy hogy élte meg.:D
És majd leírom nektek:D
NoOob, azt az "msn?" közlést nekem írtad ki?:D
Ha akarsz írj 1 emailt, és ott megadom, ha nekem szólt.:]
janka8888@freemail.hu
;);]
Mirrmurrka ·
helyes, nyugodtan lehet cinikusnak lenni meg pikírtnek, inkább te lovagolj másokon, mint mások rajtad- előzd meg a bajt.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
örülök, hogy nem sértődtél le a sárga földig meg Kínáig.
más. kérdezd meg, és írd le az őszemszögéből.
Vagy írasd le vele, és tedd fel azt is.
:DDD
Pasi szemszögből úgyis ritkábban tapasztal az ember gyereklánya.
:D
Még az is kiderülhet, hogybármi.....
:PPP
No0oB ·
Alapvetően Sztrájknak válaszoltam, mint az látszik is. De nyugodtan msnezhetünk, ha akarsz, elküldtem emilben a címemet.

masssmile :stuck_out_tongue:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: