Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

CRY FOR HELP

...eljátszom a gondolattal milyen lehet sírni a simogatásért. Fáradt agyam szabályos négyzetrácsán rendetlenül cikáznak át a furcsa gondolatok, majd úgy érzem a gyomrom fog felszállni a helyükben egy hirtelen görcstől.

Éhes vagyok... igen, fizikailag is, hiszen ma nem ettem falatnyit sem, kávé tart egyenesen a végtelen munkanapban és koromsötét mire hazakeveredek. Rohanásnyiak a napok, végtelenítettek a feladatok, rámrivall a csörgőóra kérlelhetetlen szaggatása és 14-15 óra múlva örömtelenül veszem kézbe megint. Rövidek a napok. Túl vagyok a main, ennyi kézfogás, ennyi arc, ennyi szó... mentális betegségekről, a reménytelenségről mint depresszió prediktorról képek peregnek egy projectoron. Én készítettem beszélni másoknak arról, hogy mások mit élnek meg és most a kockák itt pattognak kifáradt szemeim előtt és a bemutató önálló életre kel. Eltorzulva bukkan fel a monitor széléről, figyelmeztet, ha az üres falra pillantok. Nekem játszanak a gondolatok gonosz, szúrós, végkimerülésig tartó fogócskát.

Döbbenetes csend vesz körül, a konvektor pattan egyet hirtelen, hogy erővel kényszerítsen az óra egyenletes, idegesítően precíz, lélegzetvételnyi nyugtot nem hagyó hangcsepegéseire... savat loccsantanak kis szerkezetből a fejedre és várod a következő másodperc maró koppanását, fájdalmat érezni sincs erőd; itt belül az agyad üregében csak visszhangzik és visszhangzik. Játszhat velem, mint a gondolatok... meggyőzhet arról, hogy pontos, biztos és kiszámítható.... miért rohan ha a feladatokkal kergetem és miért mar lassan ha lenyugodni fájnám?

Úgy élek, mint egy pici üregi állat... előmászom a vackomból hajnalban, hogy feladjam a félszemmel álmodott álom sohapihentető lidérceit és elhiszem, hogy a futás pénzért, karrierért, iskoláért, sikerért több mint a pofazacskóban erjedő gabonaszemek, összeszűkült torkon akadó korty víz. Loholok a mezőmön keresztbe-kasul küzdök a figurákkal mint Alice országában a sakkemberek... fekete-fehér fekete-fehér az egynemű színek celláiban gondolathangyák vívják a csatámat. Sohavége küzdelem.

Mikroban főzött ételek hazug ízei, fagyos falatdarabok és az edény széle forró... vajon a jég tartja össze a meleget? A külsőségek látványos tökéletessége, mindig sminkben, mosolyogva, főnökként, parancsokat pattogva... és megkeményedik a szívem mint a gyorsfagyasztott főzelék közepe. Süt a forróság, ég a külső réteg és idebenn mi van? Hideg. Ácsingózom a kellemes simogatásmelegségért mint bokáig érő hóban, átázott körömcipőben a kocsi felé araszolva... a jég is süt, még fájdalmas meleg is lehet.

Csöpögő csapok vízvesztése az élet elpárolgása... mégis elnézed ahogy a tócsa gyülekezik és bambán bámulod a víztükörben karikás szemű arcodat. Könnyebb lenne tavat folyatni magadból mert mutathatnád: eltört a kristályhegy odabenn és szomorúságpihéi keményre fagyott lavinaként elindulnának kifelé... olvadva könnyláva szánthatná forrón az arcodat.

Mutatni vagy eltakarni apró tűszúrásoktól felfekélyesedett lelkedet? Ha előrántod még szánhatnak is, ahogyan százast ejtesz a szomorúarcú koldus mocskos tenyerébe és rozzant kis háláját elviselni képtelen, gázt adsz és el.

..ha rejtegeted? a kristályhegy délibábja sosem látott magasságokba tör a nem létező külső pompában.. és belül csak marad egy: cry for help...
Hasonló történetek
4232
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
5400
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

moon-sun ·
Nagyon jó lett.Teljesen a mai embereket és érzéseket irod le benne....Szép!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: