Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az összeomlás (Burgonya búcsúja)

Minden kedves olvasómtól búcsút kívánok venni, szerfelett méltatlanul, alatta maradva minden elvárásnak, és könnyezve. Jön még nyár, minden zöldségek évada, addig is másfajta közösség hívó szava.


1

Háborúban nem alszik az ember – hallom álmomban a hangot, s felriadok. A szívem vadul ver, és szokatlanul ernyedt péniszem elrekeszti a világok közti kommunikációt. A mennyezetről Molly Bloom freskója méreget barátságtalanul. A homály felmetszett erei ajkamra folynak. Tudom, fel kell kelnem. És még szerencsém van, hogy nem féregként ébredtem.
Fáradtan kezdek bele az újabb kalandba.
Tea vagy kávé? – a kérdést döntsék el az illetékesek. Öltözködés. Sms. Kábán pötyögöm a telefont, képembe ordít az üzenet:
MOST MÁR NAGYON ROSSZUL VAGYOK, NEMSOKÁRA EL FOGOK PUSZTULNI.
Jeges dermedtség markol szívembe. Ki hal meg? És miért? Manderly? Ő nem halhat meg. Hiszen szeretem.
Aztán rájövök. Csak a Tamagocsi. Panagotchi. Csibe, beedog vagy UFO? Nem adtam gyógyszert szerencsétlennek. Negyven napot élt, s negyven éjszakát.
A gyásztól kábán söpröm a havat, s hátamat gyengéden melengeti a pirkadat. Aztán táska vállra, jöjjenek az olvadó utak, gyémántos tócsák. Szél leng, kutyák ugatnak. Halkan énekelek, hegedű vagyok, gitár és furulya. Látom magam frakkban egy autó ablaküvegén. Arcom elmosódott, mint a Kör-ben az előjegyzett halottaké. A buszmegálló üres. Tompán bambulom az utat, amelyen naivan kacsáz egy béka. Kivasalják. A bele a száján ömlik ki, zöld. A kedvenc színem a zöld.
Az esőmosta
fényben
aranylón csillogott
az 5-ös szám
a vörös tűzoltó-
kocsin:
elszáguldott
mellettem
sivalkodva,
szinte ott se volt:
sziréna vijjog,
négy kerék csattog
a sötét városon át.
Williams ezt megmondhatta nekem, de azt már nem, elég lesz e négy zsömle erre a napra: ha nem, már mindegy. Szikkadt tészta, némi margarin, szelet párizsik. Sosem tudtam, mi az a zsíros, kocsonyás szarság a szélén. Talán valami zsíros, kocsonyás szarság. Az embernek gondoskodnia kell a táplálékáról. Az emberiség örök igazsága amellett, hogy háborúban nem alszik az ember.
A hegedű hangját elnyomja a fékező busz csikorgása. Ikarusz, Taurus gumiszárnyain. A sofőr egy idegbeteg földönkívüli. Terelőúton akar haladni, mert állítólag kitört errefele a madárinfluenza. Vállam közömböst rándul. Leülök. Fűtés semmi, arcomba húzom a sapkát, és elbóbiskolok. Nyugtalanító fantomhangok törik át az álom falát: motorzúgás, sziréna, a sofőr rádiójának recsegése.
(Péntek estétől… az érkező hidegfront hatására északnyugat felől hideg levegő érkezik…)
és a kérdés
csüngve csüng
[fogtömésekbe kúszó kellemetlen frontok]
Hogy mondom meg a hölgynek, nem akarom tovább folytatni?
(…az eső havazásba vált át. Az erős változások nagyon megterhelik szervezetünket…)
Negyvenes. Seszínű haj. Ötvenhét kiló. Forró húsa van. Két gyereke. Impotens férje. Öblitőszagú fürdőszobája.
(…Vasárnap további kiadós csapadékra, lehűlésre, északon, nyugaton hóra, erős északkeleti szélre….
[_________________zzzzzzzzzzzzzzzzzz________________]
komoly hófúvásokra kell készülnünk… lassan délkeletre is átterjed. Tartós lesz a kialakuló hideghullám, késik a tavasz……………………………..)
Ma talán még elmegyek. El kellene mennem. Beteljesíteni a jövendőlést.

2
ÁLOMFÖLDÖN
Bemutatja: Ikarosz és társa színtársulat
Az előadás időpontja elalvás után néhány perc, helyszíne a mostoha és rejtélyes Örökkévalóság. Esőnap esetén a jegyek önök ellen fordíthatók.
500 ml összefüggéstelenség megszorozva a tünékeny felleggel ami vonalkódokat ell a függönyök üstökére reflektorok összekennek ezres kéne nekem is rendelhetsz pizzát tölgyfaasztallapra na ne mit akarsz tökszar amúgy na mindegy furcsa ez a rendületlen
olyan fájó a csönd töltsétek meg nem szeretem a nevetésed de jók azok a meleg bociszemek méltatlan volna ha szeretnétek kuci kuci pizzásfiú bokszerébe bújt kabátgombokon túl kurtafarkú óraketyegés ó igen ez az szóval amikor táncoltunk puha volt a tested hogy szorítottam törékeny ujjaid de ez tegnap volt vagyis ezelőtt vagyis régen az idő rostjai közé szorult piszok csupán de szépek ezek az új ajtók zsíros kulcslyukokba fészkelt poloskák totális költészet öregem ha láttad volna piros bugyi volt a lányon vagyis bőre barnállott ó cigány hercegnő szerettem volna megmarkolni üde szempilláid csavargatni ahogyan címke lecsusszan üvegről úgy a bugyi rólad vagyis a tanga de aztán hovatovább
erekciót produkálni lenyűgöző küklopszi csoda
jaj táncolnék én veled, amíg az éjszaka mozdulatai kibomlanak, elhullajtja szirmait kockák és margók dohányfüstben párolgó magányhabját nézzük az utca felszarvazta a telet tocsogó áradás reménytelen árulás mosolyogtál add vissza a hangszert érdekes ez a képlet amelyben állandó tényező egy pingponglabda
gondolkozzunk a disznóvelőről mármint veséről, hogy lehet megenni tényleg azt írta ínycsiklandozó húgyillatok, na végre pengetni kezdte ezt rakd össze a lyukhoz húr kell a testhez húr de szőrős nyakú dominák pengetik cserfes kis virágváza foskóma szindróma na ma egész nap szartam bemeneti csatlakozókról álmodtam akusztikus pénztelenség diley pedálból nem nő nemi élet csavargasd a fülét ez az

Dörmögés durmogás brummogás
Goethe bitte oh yeah furulya a kézbe
mozog az asztal
Jim Morrisonnak furulyázott
A vicomte a heroinkereskedő
pampog a basszus dübörög az ár na nézzük gyorsan
szabadság szerelem sört vedelő kreatúra a sarokban
homályos zöld lassan mélán
in flagranti in masse andante és hasonlók
borsodi világos üvegburát feszít a hangok kötelei közé
legyen d-moll amit a basszus játszik
pezsegő napfény nem tör be ide
dobverőt a kézbe játszátok hangok gyönyörű
ez a futam a lábcin kocogása
cipőtalp siklik a felépítménye női test
h-ban van ám tojáslikőr lássuk a másikat
lássuk lassul a kéz gőzölög a tempó
BAZILIKUSZ CSENGETTYŰJE

3
A város olyan reggel, mint egy kurva összegecizett melltartója. E gondolat a semmiből jön, és nincs is folytatása, amint kábán letámolygok a buszról. A tudat mocskos áramán felülemelkedik az intellektualitás. Így inkább arra jutok: ez egy kísérleti színház, amelyben paródiát szül a kreativitás. Mű a műben, város a városban, vicc egy viccben. A rossz utak felrázta erekció szomorkodva vonul vissza.
Szórólaposztogató akadályok, elég sokan. Arcuk is van, amikre nem vagyok kíváncsi. Egyáltalán, semmire nem vagyok kíváncsi, csak rontok előre, kávét, cigit akarok. Megveszem s a poharat egy kukára teszem, míg kibontom a cigit, és rágyújtok. Decibeloffenzíva. Szívom a bagót, és arra gondolok, nincs pénzem kotonra. Sebaj. Manderlynek biztos lesz.

____________________________________________________________
AZ ÉJSZAKA ÁLMOMBAN ISMÉT MANDERLY-BEN JÁRTAM

Író: Daphne Du Maurier
Fordító: Dömötör Hanna, Makk Károly
Rendező: Makk Károly

Rátóti Zoltán Balázsovits Edit Básti Juli Sára Bernadett Kállai Ferenc ki tudja? Hét éve néztem meg. Balázsovits Edit miatt. Szerelmes voltam belé. És a végén többet kaptam, mint vártam. A szomorúszemű nőtől, aki mellettem ült.

AZ ÉJSZAKA ÁLMOMBAN ISMÉT MANDERLY-BEN JÁRTAM

A darab végén már fogtam a kezét. Magamaradtság kielégületlenség hervadás: nem kellett szavakba öntenie. A férje kamionsofőr, haha. Mindenesetre nem volt otthon. A gyerekek a húgánál, azt mondta. Elmentem hát hozzá. És lefektettem.
Tűnődve cigarettázom, a kávém ellopja egy csöves a kukáról, észre sem veszem. Az idő súlyát méricskélem. Tanulságot vonok le. Nem könnyű. Mondjuk ki: lehetetlen. A tanulságok csatornábasepert papírpengők. Érdektelenebbek, mint Andy Warhol öröksége.

AZ ÉJSZAKA ÁLMOMBAN ISMÉT MANDERLY-BEN JÁRTAM

/Forró éjszaka volt nyár a premiert követő éjszaka találkozásunk éjszakája öregedő húsom és a te fiatal tizenéves húsod hogy örült egymásnak mint régen látott barát odaadó szerető a gyertyák elmaradtak de volt tompa lámpafény volt lehajtott ágynemű
Vetkőzz bátran érted égek nem érzed szükségem van rád ölelj bátran csókolj nincs lyukas fogam
Ami van, az bevan tömve a gyomron is rendben ne félj semmi szájszag
Ez az teperj le jaj csodálatos ez csodálatos kicsit lóg a mellem ugye nem zavar nagyon
Merev vagy istenem a férjem már soha
Soha nem áll fel neki és amikor telnek az órák az éjszakai órái a párnába harapok csendben masztizok ráhenteredek a kutyák ugatására táncolok meztelenül a holdban de kevés az ujjam ujjaim igen nem szégyellem farokra vágytam KEMÉNY farokra kicsi a te farkadra
Remélem, tetszik az illatom a tiéd nagyon mi ez hhmmm demarco ugye
Mást nem érezhetsz talán a férjem beszáradt spermáját a sarokban néha odaveri inkább minthogy hozzámérjen már ha feláll neki
Ami nem sűrűn van
Jójó befogom bekapom ha akarod nem gond
Igen finom vagy kezem jár le föl le föl le föl
Ajkam szívogat úh de finom vagy
De rég szoptam mmmmmm
Gyereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


4

nick M.A.N.D.E.R.L.Y.
jelszó ******
A s z e r v e r f o g l a l t k é r j ü k p r ó b á l j a ú j r a
A PICSÁBA
Gyerünk már ez az
M.A.N.D.E.R.L.Y. belépett

csok drága:) akkor jössz ma?

Vakarom a fejem, mit válaszoljak. Körülnézek. Mindenhol számítógépek. Jól érzem magam közöttük, de ma fáj a fejem, és hamar el akarok húzni innét a francba. Kopogni kezdek a billentyűzeten.

Mikor jöjjek?
A férjem ma reggel utazott el a gyerekek suliban johetsz barmikor:))
Del korul felugrom
Nem tudsz előbb jönni?:( nagyon hianyzol
Delelott dolgom van
Hat jo. Akkor fozok finom ebedet. Te is eszel majd?
nem koszi bekapok majd par szendvicset. Kivansz mar ugye? Jo Regen dugtunk:D
ne mond ezt
mit
hogy dugtunk. En szeretkezni szeretek veled:)
mind ezt mondjatok
mind?
mindegy.
nem akarok veszekedni:)) szeretsz?
aham
aham?
igen szeretlek. És nagyon kivanlak.
en is teged:) az uj barna tangam lesz rajtam… semmi mas:)))
már most ott lennék veled felizgatsz
Gyere! Nagyon hiányoztál!
Te is nekem bújj hozzám
Vadul csókollak!
én is édes ajkaid és a nyakad finom vagy
Egy re kovetelőzőbben! Kívánlak!
én is. Mi van rajtad?
Bugyi, melltartó! Zsibbad már a szád!
keményedek mered a farkam
A kezem a boxszeredben! Mmm alakul!
imádom az érintésedet
Kicsit megharaptam a szád! Megőrjítesz!
csak óvatosan:) érzed a vágyam mennyire forró?
Érzem szívem! Leveszem a boxered! Szép a látvány!
ah igen
Bele markolok abba a jó popsidba! Eléd térdelek!
térdelj kicsi gyere szopjál
Számba veszem lüktető büszkeséged! Mmm!
ah nagyon jó
Finoman, mégis erősen ízlellek, közben a popsid a kezeimé!
ezt imádom
Mmm! Nagyon finom vagy!
Jól csinálod drága el fogok élvezni
Kérlek hatolj belém! Nagyon kívánlak!
Térdelj elém megragadom a csípőd nedves makkommal izgatóm kitárulkozó lüktető puncid
Feneked összekenem előnedvemmel aztán hasad alatt érzed feszülő makkom ujjazlak igen
nem bírom! Magamba akarlak fogadni!
nem hatolok be kínozlak:)
Nyöszörgöm! Ne kínozz!
Ennyire ne… ennyire ne kínozz!
ha akarod hát… tövig belédvágom
Dugjál! Erősen!
igen duglak baszlak ah hátad csókolom forró vagy isteni a pinád
Nem bírom! Elélvezek! Nyöszörgöm és remegek!
élvezz édes sikolts bele az éjszakába
Csodálatos vagy!
ah jövök én is
Élvezz szívem! Oda ahova óhajtasz!
telepumpálom reszkető hüvelyed ahhhhhhh
Érzem forróságod bennem!
igen… hátadra roskadok lecsókolom arcodról a gyönyör páráját
mmm csodálatos csókolj!
csokollak
átölellek, simogatlak! Szoríts erősen!
igen
nagyon jó vagy…
mmmmm
ezt csak veled élem át! Ilyet nem csinált velem, és nem is fog senki! Egyedül te!
tényleg?
úgy hozzád bújok, hogy szorosabban nem lehet! Simogatlak! Nem bírok betelni veled!
te is jó vagy
Láttad az a filmet, hogy 40 nap 40 éjszaka?
nem
megfogadják a fiúk, hogy ennyi ideig nem szexelnek, de magukhoz sem nyúlnak
hüha
A végén a srác eljuttatja a barátnőjét a csúcsra, úgy hogy nem nyúlnak egymáshoz de magukhoz sem
tyű
te is ezt teszed velem! Nem nyúlok magamhoz, mert anélkül is eljuttatsz a csúcsra!
nem semmi
nem bizony! Erre csak te vagy képes! Köszi!
szivesen…
gyere bújj hozzám! Simogatom az arcodat! Apró leheletnyi millió puszit adok!
mmmm… mennem kell
akkor delutan… siess ahogy tudsz
igyekszem
fontos vagy nekem, tudod?
mennem kell. Akkor delutan
jo…
D e M a r c o k i l é p e t t a c h a t b ő l


5

Első dugás után kötelező a beszélgetés. Emlékszem, milyen mélyen szívtam be Manderly hajának illatát, mennyire el voltam varázsolva tőle. Azelőtt sosem voltam idősebb nővel, de mindig is izgatott, milyen lehet. Azt mondták, az érett asszonyok befűtött, robogó mozdonyok, akiket nehéz leállítani, vagy elterelni a pályájukról. Nagy igazság van ebben, bár a vezető felelősségét nem illik emlegetni.
- Nézd – Manderly feláll, és meztelenül az ablakhoz sétál: nyolcadik emeleti panellakás, Újpest. Figyelem széles, asszonyos csípőjét, pucér fenekét, mely szokatlanul sima és bársonyos. Arra gondolok, mekkora őrültség ez az egész. A szomszéd kisszobában – több szoba nincs is – két gyerek alszik, két és három évesek, fiú és lány (mért szült ilyen későn?), mi pedig itt dugtunk, és most jön a levezetés, vagy a ráadás. Ingatom a fejem, mint egy bróker a kedvezőtlen tőzsdeindex láttán, aki ezzel is csupán a riválisokat próbálja megtéveszteni.
Manderly megfordul és rámmosolyog.
- Gyere már.
Utána sétálok, tizennyolc évesen, meztelenül, faszom csüggedten himbálódzik. Azért átkarolom hátulról Manderlyt és megcsókolom a nyakát, s már is összerándulok, ahogyan ágyékom fenekéhez simul.
- Mmmmm… - sóhajtja.
Kinézek az ablakon. Sötét város, bűnös város.
- Mit látsz? – kérdezi Manderly. Hátranyúl, és tenyerébe zárja a golyóimat.
- Semmit – felelem.
- Nem szép?
- De szép.
- Párszor ki akartam itt ugrani.
- Tényleg?
- Repülni szerettem volna. Egy másik világba.
- Fejjel a betonba.
Az asszony kuncogni kezd, és cigivel kínál. – Ne légy már ilyen. Mondd el, mit látsz.
Rágyújtok. – Semmit.
- Nem kell, hogy pózolj nekem.
- Ha pózolnék is, nem neked tenném.
- Miért nem? Végtére is egy színházban ismertél meg.
- Igaz. De te nem a mű kedvéért mentél oda.
Manderly szeme összeszűkül, már barátságtalanul markolja a herémet.
- Hát miért, nagyokos?
- A nők mindent ugyanazért tesznek. Művészet? Ugyan. A művészetet a férfiak találták ki. A művészet természetidegen. A nő közelebb áll a természethez, mintsem hogy az ilyesmi eredendően érdekelné.
- Akkor?
- Tudod jól.
- Nem.
Elröhögöm magam. – Akkor legjobb, ha ugrasz.
Ágyékomban robban a kín, ahogy körme zacskómba vág. Hatalmas pofont keverek le az asszonynak, aki a földre zuhan.
- Strici – kiáltja.
- Halkabban.
Fojtott hangon vihogni kezd.
- Mint egy filmben. Mint egy kibaszott filmben.
Én is nevetek, erekciómat simogatom.
- Akkor most jön a szenvedélyes baszás.
- Igen. Az jön – sóhajtja, és széttárja combjait. – Gyere, kúrd meg éhes puncikámat.
Hajnalig tartó széttartás szétomlás testeskedés a lerágott csontok buja illatú erdejében


6

STOP==============================
Villamos mcdonalds a körút nyakán dagadó erek
Vérétől nem látok
TÉRJ MAGADHOZ
TÉRJ MAGADHOZ
TÉRJ MAGAHOZ
És megtörténik, és látom őt, aki beszél.
-… Ha elakadnak – mondja épp a Bölcs Irodalmár, és megigazítja a szemüvegét. A foglalkozásnak lassan vége. – Ha elakadnak, ne legyenek restek, léptessenek be egy új szereplőt. Egy új szereplő kihúzza magukat a sárból, meglátják.
Ajkamba harapok, és bólogatok. A Körben vagyok, ahol kísérleti regényírással gyógyítják az alkoholizmust. Képtelen ötlet, de eltelik vele a délelőtt. Ráadásul a Professzor (aki nem is professzor, de mi itt mindannyian így hívjuk) ma nagyon lelkes. Harmincvalahány éves, de galambősz, és több a ránca, mint egy láncdohányos buldognak.
- Ne törődjenek azzal, ha a hőseik sztereotipek, vagy a cselekmény során azzá válnak. Teljesen lényegtelen, amit a szereplők művelnek, amit éreznek, amire gondolnak. Ha közhelyeket hajtogatnak, ha céltalanul tengődnek, ha üresebbek Eliot szalmakobakjainál – sebaj. A lélekábrázolás éppoly mellékes, mint a cselekmény. Emlékezzenek, milyen érzés volt inni – számított akkor bármi ilyesmi? Nem! A dolgok körbe-körbe forogtak, és önök nem azért tették le a poharat, hogy képesek legyenek újból gondolkodni, érezni, emberi életet élni! Ne is álmodjanak erről! Aki egyszer alkoholista volt, annak az agya mindig is inni fog. Ezért önöknek az a dolga, hogy úgy írjanak, ahogyan annak idején ittak. Felejtsék el a morális tanulságokat! Nem fogunk mi itten fejlődésregényt írni. A célunk, hogy olyan művet alkossunk, ami hűen tükrözi az Alkesz tudatot. Ital nélkül! Mily nagyszerű cél! Micsoda kihívás!
Rágózom, úgy nézem átszellemült arcát. Érzem a kihívást. Érzem a nagyszerű indulatot, mellyel felégethetem a hidakat, melyek a halott múltba vezetnek. Meg tudom tenni. Megteszem.
megteszem


7

Régi film dehogyis rossz a kép be van havazva meg ez a parabola UPC egyes kettes viszlát Sanyi majd még beszélünk
ez az aláfestő zene mint, mint minden a természetben a kutyák egészséges szőre repedt körmök az első korty alkohol húszezer kilométer a hamutartó füstje az első korty néhány alátét rezes íz a díjcsomag
nem hagylak egyedül ezzel a pszichopatával más lapokkal játszunk mért rakod be ezt az ócska rockendrollt na miért
egyre mélyül az este kék minden kijelzőkék minek felmosni mit keresek itt már a harmadik korty haló nem tudom követni idősebb szemüveges a vacsoránál a fagyizóban voltunk nagyon csinos lány volt óbudán vagy mi a lófasz nem jártál volna rosszul azzal a lánnyal terhes volt a Gizi bazmeg
nem is kapcsoltad fel a villanyt bazmeg
csettint az ujjával na nem ez tapsgép na mindegy nagy lány annak volt egy barátja a kisebb duci volt erdei ház körülötte virágok biztos van terve ma estére hoztad a húst mindig szoktam hound igen még a hound dog szürkére cserélte a lányoknak adtam hat hét vodkát és jöttek a turisták és leborítottam az árlapot a te dolgod
mi van Józsi mellényúlt nincs nyitva a WC
jó ez a bor ehhez nem kell ész emlékszel a főportásra a székeken apró kockák terítsetek meg Dreher az nem jó fröccsöt adjatok igen kortyolom
nők férfiak hello szia
mondom a Bandinak remélem nem baj hogy megkérdeztem beépített ember volt alkoholmentes hogyhívják Tölgyesi volt a kukán olvad a hó kekszet hoz a csapos még ilyet nem a nagyi a szőke kispolszkija volt jó ez a keksz a bor mégjobb
kerek arcú nő a virgáccsal le ne állj mért ment ki a bajusz a divatból itt mindenki be van rúgva ez jó hideg régmúltról beszéltünk és pörögtünk mint a
LÓFASZ
éjszaka berúgott mindenki tévé az ablakban arcok az ablakok ablakán
no jó akkor hármat egyszerre bolgár csajokkal Budakalászon azok az izék voltak azok a kubaiak a cérnagyárból a volt mennyasszonyom
csukd be azt a kibaszott ajtót
kubai lányok zárva minden sokadik korty lassan egy pohár ha nem lépek a hét végéig megöl a hideg elvagyok mint a befőtt a tartalék két forint annyit iszik amennyi van nincs tovább besétálsz körbenézel mi a pálya
adósságba nem vered magad nem vettél hitelre gépkocsit minden hónapban befizetsz havonta üt autó első hónapban még kifizeti utána csőd Moszkvától Bécsig
jó azt mondta a barátnője volt te is ezt iszol neked van születésnapod nincs lóvéd na hozd a poharad mielőtt meggondolom magam
köszönöm gratulálok hányadik ha megkérdezhetem hagyjuk ezt majd megbeszéljük tudtam hogy ide kell jönnöm itt ingyen ihatok Mariska néni a hatodik emeleten lakott na cigi még ez is hitelre vette ezt a lófasz autót
ELÉG LEGYEN MÁR
Elmaradt a Fradi Honvéd focimeccs hiányzol te is nekem üzenet elküldve <élvezzünk telón>
a taxist leszúrta az utas – sokallta a viteldíjat.
Na hello ki vagy ismerem apádat na nem mondja mostanában kurva sok emberrel találkozom aki ismeri apámat
Még egy korty még egy pohár még még még
Hasonló történetek
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
10198
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manila ·
Amúgy James Joyce, és látod én nem is tudtam végigolvasni, túl hosszú... lehet, hogy volna valami, amit a fenti párbeszédben? Ha lenne sem ismernénk be soha:).

Node, lecsúsztam a búcsúdról, úgyhogy távolból üzenem, hogy szia:), örökre mész vagy csak átöltözöl?
Sokban csak pár, ebben igen sok vakító csillanás volt, megérte hanyagolnom az ebédet érted... érted. Nem is tudtam, hogy csak két évvel vagy idősebb nálam, meglepett és boldog szülinapot!


BURGONYA ·
:angry: :angry: IGEN IGEN IGEN IGEN!!!!




ITT VAGYOK, AHOGY ÍGÉRTEM, A FORRÓ NYÁR KINÖVESZTI A BURGONYÁKAT!! :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: