Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az önzetlen férfi

Felhívtam Attillát, hogy jöjjön át hozzánk, mert szereztem egy tök új filmet, és ha volna kedve, akkor megnézhetnénk. A hangja elég fáradt volt, de tudtam, hogy rám mindig szakítana időt, úgyhogy ezzel most nem foglalkoztam. A tévézés jó ürügynek bizonyult, ugyanis kettesben akartam lenni vele (na vajon miért?:). Megbeszéltük, hogy egy fél óra múlva átjön. Ez így pont jó is jött össze, mert volt időm felkészülni az estére. Amikor kinyitottam az ajtót, örömmel figyeltem a reakcióját, a szája csak úgy tátva maradt. Pedig ő egy rendkívül visszafogott és konzervatív nézeteket valló ember. Megdicsérte a ruhámat és az alakomat, de ezt is csak úgy tette, hogy beleolvasztotta a mondatba. Pont ezt szeretem benne, hogy ilyen kedves és aranyos. Plusz ez a megfontolt óvatosság, amivel mindenhez hozzááll. Elkezdtük nézni a filmet, majd igyekeztem a lényegre térni, de nem nagyon sikerült, mivel mindig óvatosan hárított. Nem baj. Hozzábújtam és elkezdtem cirógatni a hasát tudtam, ezt nagyon szereti. Piciket leheltem a fülébe és puszikat nyomtam a nyakára. Ezzel csak tovább borzoltam a kedélyeit arra várva, hogy végre ő lépjen.

Lassan hozzám hajolt és megcsókolt, de ebbe már a szenvedély is ott volt, nem csak egy érzéketlen kis puszi. Úgy láttam, hogy végre eljött az én időm. Kezemet rávezettem a lényegre, és kezembe véve elkezdtem simogatni. Most már nem volt ellenvetése, már én irányítottam. Szenvedélyes csókváltásaink után kibújtatott a pólómból. Én pedig leszedtem, szinte cibáltam róla az inget. Keze felfedezőútra indult a testemen. Éreztem, ahogy a fenekem majd a mellemen áthaladt a keze, s közben a mellbimbómat is megcsipkedte, amit egy halk sóhajjal jutalmaztam. A nyakamba csókolt és szép lassan elkezdett lefelé csúszni. Végig puszilgatta a hasam, még a köldökömbe is belenyalt.

Keze sem tétlenkedett, folyamatosan a combomat simogatta. Apró csókokat nyomott a combom belső oldalára, majd a puncim feletti részt kezdte el puszilgatni. Most átvette felettem az uralmat, alig vártam hogy végre a kelyhembe kóstoljon, de ő egyre csak kínzott és kínzott. Megértette a vágyamat, így lassan belenyalt mintha egy finom fagyi lenne és elkezdte az ajkaimat nyaldosni. Időnként a nyelvét belém dugta, és ott mozgatta, amivel hatalmas élvezethez jutottam. Fantasztikusan csinálta. A nyögéseimtől nem is lehetett volna mást meghallani. Csak élveztem játékos nyelvét, és nem tudtam betelni vele. Szinte sikoltva mondtam, hogy végre hatoljon belém és lenyúltam a szerszámához, de ő eltolta a kezem és azt mondta, hogy még nem fejezte be, még a java hátra van. Meglepetésemre belém dugta az egyik ujját (ezt előtte még sohasem csinálta), és a belső falamat kezdte el izgatni vele. A nyelve és az ujja együttes hatására egy nagy nyögés mellett elélveztem. Nyomott egy csókot az arcomra, majd mondta, hogy sietnie kell haza.

A hercegem így elment, de soha nem felejtem neki ezt az estét, és megfogadtam, hogy ezt egyszer visszakapja tőlem. Tanulságként írom, hogy nem minden férfi durva, és nem feltétlen a saját érdekét veszi figyelembe, hanem képes csak a partnerére is figyelni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
gollam12 ·
szerintem annyira nem rossz mint amennyire a pontok mutatják. a tanulság a végén kicsit irritált, meg a történet hosszával is vannak problémáim (túl rövid). De ez csak az én véleményem...
4-4-4

ordogXL ·
Hogy ne tunjek rossznak sem epp :innocent: , nekem tetszik a tanulsag... :flushed: Nekem is vannak ilyen kedves "barataim" :yum: . Nekem a helyzet nagyon ismeros, kesz deja vu-m van tole! :grinning: De kerlek fordits tobb idot az ilyen "pozitiv esemenyek" :smile: megirasanal a kidolgozasra is!

Tovabbi sok sikert neked!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: