Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az emlékeket sosem lehet megölni

Egy szép későfebruári reggel volt. A hó, jég birodalma már feloszlott. A nap kellemesen simogatta az emberek arcát lágy sugaraival. Kivéve A lányét nem.
A lány, ki egykor szerette az életet, vállai közé temetett fejjel ücsörgött sötét szobájában. Csak ült és töprengett, és egyre csak azt kérdezte válaszra várva: „Miért?”, majd zokogott. Így ment ez napfelkeltétől a halálosan hosszú napon keresztül napnyugatig. Volt, hogy az éj leple alatt öntözte a csillagokat. Így teltek napjai, hónapjai, évei…

Gyakran kiment a hozzá közeli meredek partoldalra, amely a hömpölygő Dunára, és Felvidékre nézett. Gyönyörű volt onnan a naplemente. Úgy meg tudta nyugtatni, mint semmi más, viszont ha forgatagban ült ki a hegytetőre, az emberek jelenléte megzavarta asszimilációjában, még ha csak a hegy alatt mentek el, autóval.
Az út mellet siklott a vasút. Ha vonatot látott elmenni, olyankor öngyilkos gondolatai támadtak. Elképzelte, miként végezne Vele az esés a mélybe, ahogy teste élettelenül zuhan, majd a halálos kimenetelű gázolás…
Mivel ott lakott pár percre, nagyon is jól ismerte a vonatjáratot, de megtenni sosem volt képes. Pedig a vágásnyomok még jól láthatóak a csuklóján…

Egyik nap különös dolgot észlelt. Mintha figyelnék; de nem volt ott senki. A napok teltek-múltak, és úgy megszokta a furcsa érzést, ezt a jelenlétet, hogy néha már azon kapta magát, hogy magában beszélt. Szülei, társai azt hitték, megtébolyult, de Ő nem foglalkozott velük. Egyre inkább kereste ennek a valaminek a társaságát. Vele nem érezte magát egyedül. Nem tudta mi (ki) ez, de azt igen, hogy csak jó lehet. Elképzelése azért volt: egy igazi angyalnak képzelte, de volt, hogy egy jó szellemmel, vagy éppen istennel azonosította őt, de ő nem árulta el kilétét.
Ezzel a valamivel (valakivel) órákat tudott beszélni a problémáiról, a világ nagy dolgairól. Ráébresztette, hogyha magába zárkózik a bajaival, akkor csak felemészti magát. Így az embernek nincs élete.

Sokszor kihasználták A lány jó szándékát. Átverték és kegyetlenül bántak Vele. Megalázták, de ezek után képes volt felállni a sárból. A múltban történteket sosem tudta feledni, de emelt fővel tudott tovább küzdeni. Ez az a dolog, amivel Ő mindig is több lesz az embereknél.
Szép élete lett, mondhatni tökéletes. Újra megszerette létét. Az összes ember mosolygott rá. A nap is csak neki sütött. Mindenki jót akart neki, és Ő sem nézte senkiben a rossz szándékot. Ilyen eszébe sem jutott egy ilyen tökéletes világban.
Most puha ágyában fekszik, fehér ruhában. Körötte ismerősei figyelik, amint pihen. Teste mélyen alszik, de a lelke éber. Értetlenül figyeli, mi történik odalent: „Ne! Várjatok! Hova visztek?!”, de kérdése hiábavaló, feleslegesen kiált a pusztaságba.
Megjött a társa, ki oly sokáig mellette állt:
- Hát itt vagy.
- Hol? Mi történt velem?!
- Ne félj, a vonat már elment. Mellettem leszel, biztonságban.
Majd így szólott a pap: „Nyugodj békében.”
Hasonló történetek
5556
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Marokfegyver ·
Érdekesen leírtad, végig kitartottál a titokzatosan-keményen tárgyilagos stílus mellett.
nagyúrnéni ·
Köszönöm a véleményt!
Várok építő-jellegű kritikát is.:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: