Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Apoptosis

A smegmás plajbászommal halacskáztam a hajnaltájt felszedett csaj szája előtt. A csúnya kis fejét húzogattam a pajszeren, de ügyetlen volt és fogazott. Igazi szűz - mondanám jó kedvvel - de most semmi izgalmasat nem találok ebben: amilyen kezdő meg ahogy kinéz, jobban jártam volna ha rárántok két keményet. Mielőtt meszeltem volna az arcát, befogtam a kíváncsian és csendben nézelődő kis kék szemeit, hogy ne ez a kép égjen bele az Elsőről.

Aztán kicsit pihegtem, végül kimentem a reggeli fejfájásommal együtt megsiratni a kobrát. Nyúltam valami folyékony meg egy fájdalomcsillapító után. Dacára hogy megint átpiáltam az éjszakát, nem is rossz a gyomrom. Ekkor jutott csak eszembe, hogy a lányt a szobában hagytam. Az éjjel szétdobált ruháit magára szedegette, és szarul nézett ki határozottan. A joghurtot már letörölte a szája körül, és most tanácstalanul álldogált a nevetséges kis gönceiben a szoba közepén. Egy pillanatig talán ő is érezte, hogy nem így képzelte a szája szüzességének elvesztését. Nem mondom, hogy sajnáltam.

De most már rendes vagyok a lányokkal, próbálok az lenni. Öltözz, megyünk – közöltem vele. Az önbecsüléséből annyi sem maradt, hogy tiltakozzon az ellen, hogy megint ki akarom dobni reggel, csöndben kereste a holmijait, nehogy itt hagyjon valamit. Általában véve sem beszélt szinte soha. Legfeljebb ha kérdeztem. Az utcán eszében sem volt a kezemért nyúlni vagy hasonló. Nagyon helyes, engem itt ismernek.

Még a fürdőben sem volt, valószínűleg egy pézsébe törölte a tejszínes mártást. Tényleg először csinálta – nem tudja, hogy a szaga attól még megmarad? Vagy lehetett az is, hogy büszke volt rá? Próbáltam hozzá beszélni, de nem érdekeltek az amúgy sem hosszú válaszai. Vettünk kiflit a péknél, egy pillanatig jó fej akartam lenni, és egy édes kiflit is vettem negyven forintért. Nem magamnak, nyilván. Hova fajulhatok még?

Csendben eszünk. Nem zavaró csend ez, nincs mit mondanunk egymásnak. Tudom, hogy csúnya vagyok, mondaná ő. Tudom, hogy olcsó vagy, mondanám én. Egyébként semmi közünk egymáshoz. De akkor miért szerelmes?

Azért kitűztem neki a távozása - közeli - időpontját, az én türelmem sem végtelen. Szóba sem került, hogy esetleg kikísérem a buszhoz. Mondtam volna, hogy alig várom hogy találkozzunk? Azért kíváncsi voltam vajon mennyire tiszteli még magát. Vakargasd a talpam – közöltem vele szinte kedélyesen. Egy picit megütközött rajta, de semmi több. Bátortalanul vakargatta kis ujjaival a 30 órája egy cipőben büdösödő talpamat, közben mellé még megengedtem, hogy simogassa az izmos, szőrös lábszáramat. Azért én sem vagyok hálátlan.
Hasonló történetek
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
10196
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dionsyia ·
Amúgy az írásra.
Hímsoviniszta? Talán. De hasonlót akár egy nő is megírhatna (jó ő nem lengetne semmilyen plajbászt a másik orra előtt). Én inkább egoistának írnám. Egosita és naturalista.
De valahol azért azt érzem, ehhez két ember kell.
Az olyan nő, aki hagyja hogy így viselkedjenek vele ahelyett hogy esetleg jól képen törölné a delikvenst... na az meg is érdemli.

(És a férfi aki így viselkedik biztos hogy titkon arra vágyik hogy ezt egyszer jóóóóóóól visszakapja. :smile: )

De ez csak személyes magánvéleményem.
Szivacs ·
Azon, hogy “.....na az meg is érdemli.” , el lehetne vitatkozni. (melyiknek a morálja alacsonyabb?)
És igen, az úgy szokott történni, joooooool visszakapja :)) egyszer majd szopni fog, mint a jamaikai torkos-borz

No0oB ·
Hát... ami azt illeti, nem nagyon jött át senkinek a remekművem mondanivalója. Biztos szarul írtam meg, de saját magamnak nagyon hatásos, nagyon tetszik. Egyben adom Dio véleményét is - az ilyen típusú viselkedéshez két ember kell: a szegényes erkölcsi kereslet megteremti a hasonló kínálatot.
Szivacs ·
Egen. Ha látsz egy nagy kupac bikaszart, akkor belelépsz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: