Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

álom (1)

Újabb éjszakákat éltem át, többnyire nem olyanokat álmodom, hogy reggel felkelve elpiruljak, de most megint megtörtént...

Ülök az irodámban és szokásom szerint, azon bosszankodom, hogy miért olyan lassú ez a fránya gép. Ekkor egy határozott kopogás, és az ajtóban megjelenik az „Álom-szeretőm”, mostanság egyre jobban kezd hasonlítani vágyaim tárgyára, aki egy 188 cm magas sötét hajú, kék szemű, férfi, aki sokat dolgozik és mindig csak a „lényegre” van ideje.
Szóval már bent is van, míg én a gondolataim fonalát szövögetem. Leül az asztalom szélére, és olyan vesébe látós nézéssel figyelget.
- Mit csinálsz kiscsillag? – kérdi, én meg csak valami kis apró butaságot tudok kinyögni, mert a testem már előre tudja, most mi fog történni.
Szeretem, ahogy néz, ettől mindig kívánatosnak és szépnek érzem magam, nem mintha nem lenne meg mindenem, csak az önbizalom, az nálam nagyon csekélyke valami.
Néz, s egyszer csak elindul a keze felém, de nem engem érint meg, hanem a billentyűzetemet, és beírja a keresőbe a kedvenc honlapjának a címét.
- Most mutatok neked valamit, mert szeretnék veled elvégezni egy kísérletet.
- Jó. – nekem csak ennyi válaszra telik, mert tekintetem már nem a képernyőn, elmém meg nem ebben az univerzumszegletben van.

Bejön az ismerős honlap, és kattintgat ide, meg oda és elindul egy kisfilm, ami nagyon-nagyon igényelné a +18-as jelzést. A filmben egy lány (olyan 16-20 éves lehet) egy idősebb (kb. 35-40 éves) férfival csókolózik, egy osztályteremben, majd váltás és a férfi már elég erőteljesen, hmm… hogy is mondjam, toszogatja a lányt, aki a film szerint ezt nagyon élvezi.
Végig kell néznem az egészet, és mikor leáll, kedves lovagom szétteszi a lábaim és benyúl a bugyimba. Kicsit fölényeskedve megjegyzi:
-Sejtettem teljesen benedvesedtél ennyitől. – Majd feláll, és elindul az ajtó felé. – Nem jössz? - kérdi, én meg:
- Hova?
- Hát megvalósítani, az álmod. – néznék rá nagy őzikeszemekkel, ha barna lenne a szemem, de mivel kék, csak bambulok értetlenül.

Elindulok utána, közben rágyújtok, mert ilyenkor már senki nincs az isiben, megyünk a folyosó végére, de most valahogy hosszabbnak tűnik. Int, hogy üljek le az első padba, és engedelmesen beülök, ekkor elkezdi…
- Kedves kisasszony! Azt hallottam, hogy ön szeret alternatív módszerekkel vizsgázni.
Kezdem sejteni, mit akar, ezért belemegyek a játékba.
- Persze tanár úr. Talán önnek van javaslata, amit esetleg egy ilyen esendő hallgató elsajátíthatna?
Válasz helyett, csak egy sejtelmes mosolyt kapok, és odalép hozzám. Felhúz a padból, és szenvedélyesen megcsókol, de sajnos csak csókol. Aztán visszalép a katedrára, és elkezd valamit magyarázni, a mechanika tudományából, de nem nagyon értem, ezért dühösen ráncolja a homlokát, és kihív a katedrára, mondván a figyelmetlen diák büntetést érdemel.

Ráhajlok az asztalra, és lehúzza rólam a nadrágot, kb. a térdemig, és valahonnan előkerül egy nádpálca, ettől kicsit megriadok, mivel a szado-mazó, soha nem volt a kedvencem, de ha ő a főnök, akkor ő a főnök. Egy diák, mégsem vitatkozhat a tanárával. Először egy hatalmasat üt a hátsómra, s mivel felsikoltok, többet nem is kapok. Viszont érzem, ahogy az „alsó” ajkaim közé furakszik, és ott kezd el simogatni. Érzem, hogy a vége a csiklómnak ütközik, majd újra és újra oda – vissza mozog. Kezdem magam nagyon jól érezni, és bizsergek, nagyon bizsergek.
- Látom a kisasszony, nagyon élvezi a helyzetet, talán dolgozhatna is valamit, a jobb jegyért.
Tétován tekintek rá, és látom, hogy egy kézzel lehúzza cipzárt a nadrágján. S én tudom mit vár tőlem. Letérdelek elé, kiveszem a már rendesen ágaskodó botját, és elkezdem kényeztetni.

Először lentről fel, majd vissza körbe nyalakodom, simogatom a kezemmel, a nyelvemmel, és néhányszor bekapom, nem nehéz az egészet bekapni, pedig nem kis példány, csak gyakorlat kérdése az egész. Ez nagyon tetszik neki, és közben a pálcával lent tovább simogat. Mikor már nagyon-nagyon kemény, felállít, leveszi rólam a nadrágot teljesen, felültet az asztal szélére, és szétnyitja a lábam. Majd egy határozott mozdulattal belém hatol. Folyamatosan mozog ki- és be, aminek hatására, lassan elkezdek élvezni, ezt ő is érzi, és még gyorsabb ütemre kapcsol, közben az asztal csúszik egyre arrább, mert olyan hevesek már a lökései. Én elélvezek, és érzem hogy lassan neki is vége, s belém ereszti az összes magját.
Lihegve borul rám, és a fülembe súgja:
- Átment a vizsgán kisasszony. – én meg csak mosolyogni tudok.
Mikor kiszáll belőlem, felébredek, és mintha a mechanika szigorlatom lett volna ötös, annyira boldog képpel indultam el az iskolába…

Persze a kísérletes dologra hamar rájöttem, mi is akart lenni, de ez már egy másik álom...
Hasonló történetek
18048
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
29483
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
HÁT EZ FULL FOS BAZMEG! :rage: :angry:
lahada ·
köszönöm a kritikát, de ez nem pornó sztori, hanem erotikus, és csak olyan amit én álmomban éltem meg, kicsit átírtam, mert az álmom túl bonyolúlt volt, tudom kezdő vagyok, és nem ilyen sztorikat írok amúgy, de gondoltam kipróbálom, hátha. Várom továbbra is az építő kritikát. Nyugodtan mondjátok meg a véleményeteket, engem nem zavar, és feldühíteni sem lehet. :innocent:
Tűzmadár ·
Azt mondod, nem ilyen sztorikat írsz amúgy… küldj be azok közül amiket szoksz.

Elementhale ·
Hmmm ... Burgonya ez gyógyítható ám...
szerintem egész aranyos, bár csiszolhat rajta még a szerző, de ígéretes. csak így tovább :blush:

faithless ·
Hát sztem kezdetnek nagyon jó,írogass még és hosszabb kerekebb storykat tegyél fel.ez így még gyenge de ígértetes!!:)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: