Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szomszéd...,©

A szomszéd...,©


…, a legelején kell kezdenem, mert nem egy egyszerű eset. Kis faluban élek, ahol egy magamfajta harminchoz közel lány...,vénlánynak számít. A helyi iskolában tanítok, s lekötnek a lurkók. Évekkel ezelőtt volt egy fiatal kolléga aki nem volt közömbös számomra s először vele volt testi kapcsolatom, de ő eltávozott a városba és azóta senkim nincs. Általában napközben majdhogynem kiürül falu , mert a közeli városkában van némi munkalehetőség a helyi tsz. megszűnése miatt.
Nyári szünet lévén otthon voltam és a pár kis jószágot gyorsan elláttam, s aztán unatkoztam. No nem mindig, mert a szomszéd kutyája mindig adott munkát...,valahol rendszeresen átbujt és kecelte a baromfit. A szomszéd egy negyvenhét éves ember volt...,Bandi bácsi..., aki korán elvesztette a feleségét s egyedül ,mogorván élt.
Történt egy nap a sokadik kutyalátogatás alkalmával, hogy úgy gondoltam akármilyen mogorva szót lehet vele érteni, hogy a kerítését javítsa ki. Hátul a kertek alatt, ahogy voltam otthon öltözve átmentem, egy kis nyári kartonruha és alatta a tangám...,csak ennyi..., a nyári konyha ajtaja volt nyitva résnyire gondoltam a gazdát ott találom...,benyitottam …,

Jó napot Bandi...,bá és itt megakadt a lélegzetem..., a priccsen ült egy szál ingben az is nyitva s kezében ott feszült dorongja amelynek húzogatásával volt elfoglalva...,a szívem azt hiszem a torkomban volt mert szólni nem tudtam a látványtól...,amit én eddig láttam az játékszer volt ehhez képest. Ahogy ott állok kővé dermedten...,feltekintett, de abba nem hagyva a műveletet...,no mi lesz beljebb jössz vagy ott tátod szád...,önkéntelenül elindultam felé valami magamtól független erő hatására. A szemem nem vettem le a hatalmas dorongról...,teljesen megbabonázott. Közelebb lépve óvatosan megérintettem, de ő odahúzta a kezem és amit eddig ő csinált fojtatnom kellett...,ami nem volt ellenemre...,beindult nálam is a bizsergés, mert kidolgozott keze a ruhám alá nyúlt s nagy bütykös ujját a puncim vágatába dugva elkezdte dörzsölni...,még szerencse, hogy a nedvességem beindul, mert másként fájdalmas lett volna, ahogy vastag ujja betévedt hüvelyembe. Méreteihez képest meglepően gyengéd volt. Nagyon rég nem szeretkezhetett, mint én is, mert az ujja úgy remegett, mint egy extra vibrátor.

Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy teljesen ruhátlan vagyok, mert míg a doronggal voltam elfoglalva ő lekapta a kis nyári ruhám tangástól együtt..., szörnyen zihált, hörgött ilyen hangokat még nem hallottam...,a közeli szék karfáját fogva álltam bedőlve s ő a nagy nyelvével úgy istenigazából dolgozta a csiklómat, meg időnként a hüvelyembe is belátogatott. Lábaim remegtek az izgalomtól önkéntelenül toltam a fenekem a nyelvére...,extázisban voltam.
A bajusza külön izgi volt ahogy a combom csiklandozta. Hanyatt dőlt, s magával húzott, úgy hogy a szám közvetlen közel került a doronghoz..., nyald..., adta ki a parancsot s én nyelvemmel a makkján levő kis nyílást tágítottam ami nagyon jó lehetett neki, mert belerázkódott..., egy kis nedv jelent meg amit lenyaltam, s számat nagyra tátva az egészet bekaptam és szopni kezdtem..., vonaglott alattam nyüszített..., nekem is elhomályosult a tekintetem, aztán valami belülről nagyon lüktetni kezdett az egész lágyékomban erős feszülést éreztem...,még egy erős lüktetés és hatalmas sugárban spricceltem Bandi arcára mellkasára..., ekkor megfordított s lassan a méretes dorongjára siklottam..., úgy éreztem először, hogy a gyomrom költözésbe kezdett, de elhelyezkedve rajta nedves puncimmal le és föl mozogva …., csodás élvezethez jutottam...

Bandi bá egy szót se szólt azóta, hogy mondta, gyere..., csak nyögött s folytak a könnyei..., lehajoltam hozzá és szájába adtam melleim..., amelyeket oly gyengéden szopogatta és simogatta, hogy újból a csúcson éreztem magam..., oly kemények voltak a bimbóim, hogy féltem letöri a simogatással.
Vad iramba kezdtem, mert éreztem itt a következő élvezeti járat, s alattam a dorong is remegett, úgy lüktetett, hogy a hüvelyem falán érezni lehetett az ereket, ahogy vitték a vért...., egyszer csak alám nyúlt és egy mozdulattal lekapott a dorongjáról, mint a helyi tűzoltó fecskendő úgy spriccelte a spermát hasamra, melleimre beterítve engem. Tajtékozott úgy élvezett, majd elcsendesedett...,a könny patakokban folyt a szeméből..., kézfejemmel letörölgettem és kérdem..., valami bánt ?
-, nem csak még életemben ekkora élvezetben nem volt részem, szeretném nagyon megköszönni neked..., most rajtam volt a sor, hogy színt valljak, mert nekem se vagy közömbös ezután Bandi...,

A mosdótálba öntött nekem vizet, hogy lemossam magam, de aztán gondolt egyet és kérte had mossa le rólam ő, mert addig is élvezi gyönyörű testem. Igaz volt rajtam minden, ami szemnek kedves, gömbölyű popsim, előre álló nagy bimbókkal ellátott mellek, szép ívű csípő..., nem utolsó sorban egy másodszorra használt punci..., alig bejáratott.
Ahogy mosdatott a lelkem...,hát nem beindult a dorongja s mögém kerülve combjaim közé helyezte..., tudomásomra hozva, hogy új csata indul. Nagy makkjával dörzsölte ajkaimat, akik mintha erre vártak volna kitárultak s dörzsöléstől a csiklóm akkora lett mint egy kis fütyi...,megfogta csípőm s ráhúzott irdatlan dorongjára s szép lassan hol tövig, hol kihúzva mozgatta..., a kéjtől vonaglott a popom...,mikor kihúzta akkorát cuppant mint a vajköpülő.
Két mellem kedvesen simogatta , masszírozta...,megint úgy éreztem, hogy nem kapok levegőt a belsőmből elindult az előbbi lüktető érzés s a nagy dorongra élveztem, amely nagy cuppanással hagyta el a barlangot s beterítve a combom ,popom, lábszáram spermával...,le kellett ülnöm, mert az összeesés határán voltam.
Most már megmosdom, mondtam, mert mennem kell. Máskor is átjössz ?...,-kérdezte majdnem esdeklőn...,egy nagy csókot nyomtam az ajkára, megnyugtatásként s az ajtóból még visszaszóltam...,Bandikám nehogy megunjál...,ekkor neki kerekedett ki a szeme...,hogy-hogy?
Azt gondoltam, hogy apródonként átszokom hozzád, hogy a falu ne vegyen a nyelvére s leszek az élettársad...,az a tizenhét év nem kor különbség.


2005.
samvay©
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
Aphrodithe írásait idézi a szerző fel bennem, annak minden következményével - igaz, kettőn túl és átfutón mondtam Eleget, nem betűzök többet, mert minek...

Fumie ·
Hát.....nem tudom miért modtad rá, hogy selejt. Nem rossz ez....bár ez a Bandi bácsi....az idős rajztanárom ugrik be róla....na úgy elképzelve kissé ijesztő :smile: Amúgy tényleg vannak sokkal rosszabbak is...nekem akkor is tetszik...
Mizantróf ·
Szerintem semmi baj nincs abban, ha valakinek tetszik, a másiknak meg nem!
Sokszor mondtam már, hogy az itt lévő történeteket azért olvassuk, hogy megpiszkálja a fabtáziánkat. Helyesebben: ha megpiszkálja a fantáziánkat, jónak ítéljük a történetet. És ami engem hidegen hagy, az esetleg Neked tetszik, és viszont. Különbözőek vagyunk, üdv Freud-nak, így van jól. Nekem akkor sem tetszik e történet :).
Amúgy tényleg vannak itt sokkal rosszabbak is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: