Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fumie adatai

Neve:
Fumie
E-mail címe:
Nem publikus
Fumie összes beküldött történetének megtekintése »
Fumie
Bemutatkozása
Hmm...hát ilyen is van. Eddig nem figyeltem. Hát azért ugye illene írnom valamit.



1. Szeretek írni, mégha le is húzzák amit írok.Szeretem és kész. Fogok is mindig.

2. Hangulatember vagyok. Pár másodperc elég a teljes hangulatvátásokhoz.

3. Nem tolerám a tahó bunkóságot. Aki bunkón szól, vagy ír, azzal én ugyanúgy bánok és utánnan ekem ne rinyáljon.

4. Depressziós és magamba fordulós vagyok, ezért az írásaim is ilyen hangulatúak. Akinek nem tetszik nem olvassa el.

5. Könnyen dühbe gurulok (ez részben talán a depresszió miatt van) és nekem ne jöjjön senki azzal hogy alkalmazzam a nagymama elvet (csak olyat írj, amit a nagymamádnak is szemtől szembe mondanál) Ha a nagymamám felidegesít elküldöm őt is melegebb éghaljatra.

6. A kritikát szívesen fogadom, (bár lehet, hogy néha szándékos támadásnak érzem, szintén depresszióra vezethető vissza) de a szándékos lehúzást annál kevésbé. Ha valaki csak fújogni, meg undorítózni tud, az készüljön fel, hogy nagyon leoltom.

7. Ha épp jókedvem van. ...azért szokott lenni és nem is túl ritkán...bár mostanság egyre kevésbé. Na szóval ha jókedvem van, akkor igenis tudok kedves lenni és igenis vannak barátaim, a hangulat ugrásaim ellenére. Bár tudnám hogy viselnek el néha.

8. Szívesen és nagy előszeretettel istápolom mások lelkivilágát. Szeretek segíteni...akkor legalább egy kis időre nem a saját bajommal foglalkozom.

9. Utólagos reklamáció nincs. azt hiszem mindent említettem amit jó ha figyelembe vesznek nálam. Ha nem akkor szóltok és pótolom.
Írásai 4 26
1905
Nem. Nem szabad. Azonnal gyere be. Nem hallod? Most. -Kiabál. Persze még nem kelt fel, úgyhogy gyorsan megpróbálom kinyitni, akkor talán még kiosonhatok. Nem, mégsem. Ma sem volt szerencsém. Hallom, ahogy belebújik a papucsába, és csoszogva megindul kifelé. Na most jött el az ideje annak, hogy nagyon gyorsan visszaszaladjak a szobába. Próbál elkapni, de én vagyok a gyorsabb, és elbújok. Nem jön utánam, csak kiabál...
1513
Egymásba fonódó napok, hideg éjszakák
Hűvös ágy, magányos órák.
Nem vagy itt és nem ölelsz át
Nélküled tengődök az éjeken át...
2381
egijedtem, hogy valami komoly baja lett az illetőnek, de amikor láttam felállni, kicsit megnyugodtam. Persze segítettem neki sűrű bocsánatkérések közepette.
- Jaj, ne haragudjon. Késében vagyok a munkahelyemről már az első nap és azt hit...tem... -elakadt a szavam. Egy fiatal és gyönyörű nő volt az. Nagyjából olyan magas, mint én. Világosbarna göndör haj, kékes szem, márványszobor szerű arc. Hófehér és tökéletes minden ízében... a formája, semmi bőrhiba. Egy cseppet sem haragudott......
5399
Ahányszor csak megláttam, éreztem, ahogy a testem elönti a forróság. Tudtam, hogy tudja rólam, hisz mindig is ügyetlenül titkoltam, ha valaki tetszett nekem. Mégis, Ő más volt. Valami mást éreztem iránta. Nem egyszerűen annyit, hogy tetszik. A közelében úgy éreztem, hogy megveszek. Szinte forrt a vérem és szó szerint szét tudtam volna tépni...