Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A múlt fájdalma

A buszon ült. Hétvégére a szüleihez utazott. Férje csak két nap múlva jön utánuk, még elintéz egy-két dolgot a munkahelyén.
Lassan, komótosan szelte a kilométereket a busz, pilledni, álomba merülni, kezdett, már majdnem aludt, mikor arra eszmélt, hogy repül, a busz az oldalára fordult s kirepült az ablakán. Első gondolata: Jézus, a fiam! Hat hónapos terhes volt, a második, hogy mi történhetett. Hallotta, ahogy az emberek, az utastársak kiabálnak, vagy nyöszörögnek csak, majd az autók csikorogva megállnak s segíteni próbálnak. Többet már nem hallott, elvesztette az eszméletét.

A kórházban ébredt, első mozdulatként, a hasára tette a kezét. Nem mozgott, nem érezte. Hol van?! Mi történt vele?! Kezével kereste a hívógombot, hátha a nővér tudja kérdéseire a választ. A kérdéseit nem válaszolhatja meg, hangzott a felelet, azonban a doktor úr azonnal itt lesz és mindent elmond. A férje, pedig úton van már.
Gondolatok száguldoztak a fejében, amire válaszokat sehol nem talált. Kis idő múlva bejött szobájába az orvos, a nő volt az egyetlen lakója volt a szobának, becsukta az ajtót s leült az ágya szélére.

Sajnálattal és részvéttel közölte, hogy a fia nem élte túl a balesetet, az ütéstől rögtön meghalt. Azonban nem hiába halt meg gyermeke, próbálta kissé vigasztalni, megmentette az ő életét. Jó vicc, nem élne, ha nem várt volna gyermeket, de most hogyan éljen tovább a gyermeke nélkül! Inkább halt volna meg, vagy mentette volna meg a fiát a saját élete árán. A nő már élt, érezte az életet, az örömöt, a bánatot, a szenvedést, a szerelmet, a szenvedélyt, mindent mit az élet adhat, de az ő ártatlan gyermeke, még a levegővételt sem ismerhette meg. Óhhhh, miért nem haltam meg én, kívánta a halált a nő.
Adtak nyugtatókat, tudjon aludni, pihenni, valamennyire feldolgozni, de egy kismama, egy anya fájdalmát semmilyen gyógyszer nem csillapíthatja. Férje mellette töltötte ideje nagy részét, próbálta vigasztalni, elvonni a figyelmét. Érthető, hogy néha nem sikerült.
Kis lábadozása után hazaengedték, testileg helyrejött, a lelki út nehezebb lesz, sokkal nehezebb. Haza mehetett, haza, ahol várták az emlékek, a kis szoba, a kiságy, minden fiára emlékeztetett. Próbálták ugyan eltűntetni az emlékeztető dolgokat férje az anyósával, de így még rosszabbul érezte magát, még jobban emlékezett és most még jobban haragudott az életre. Ezt a lehetőséget is elveszi tőle, az emlékezés lehetőségét, kipakolták a gyerekszobát, ne emlékezhessen a mackókra, a színes kis csengőkre, nem akart, nem emlékezni. Nem is tudott volna, a hasán a vágás mindig emlékeztetni fogja valamikor kismama volt s majdnem anya. Tudta, fejteni soha nem fog, de együtt élni az érzéssel meg kell tanulnia.
Férje otthon maradt mellette, támasza s vigasza volt egyben, bár neki sem volt könnyű. Fájt neki is, de nem érezhette át felesége gyötrelmes lelki fájdalmát. Hiszen a nővel együtt élt, lélegzett a gyermek, benne növekedett, mozgolódott egy új élet.

Igazi társként élték napjaikat, majd az asszony visszament dolgozni, hogy lekösse magát, ne gondoljon annyit a kis szobára. Nem bírta sokáig. A háta mögött összesúgtak, sajnálattal néztek rá, volt, aki részvétet kívánt, nem is gondolva, mekkora fájdalmat okoz ezzel, hisz emlékeztet, igen valaki elment. Inkább felmondott.
A négy fal közt még rosszabbodott a helyzet, nem tudott könnyek nélkül s” bárcsak haltam volna meg én”, gondolat nélkül a kis szoba ajtaja előtt elmenni. Nem tudta becsukni sem az ajtót, annyira még nem zárta le. Nem volt ez így jól, mondta az orvosa, így csak rosszabb lesz, próbálja meg elengedni, keressen elfoglaltságot. Próbálta megfogadni az orvos tanácsát, de az előttük lévő játszótérről is mindig felhallatszott a gyermek kacaj, az anya utáni kiáltás, nem bírta, néha fülhallgatóval járt a lakásban, vagy ült az ablak előtt s zokogott, azt hitte, beleőrül a fájdalomba.
Feladtak mindent. Elköltöztek, a városból. A kocsi meg volt pakolva csomagokkal, mégis a legnehezebb terhet magukban hordozták. Hiába menekültek múltjuk elől, bárhova is mennek vagy mentek a világon a múlt mindig velük, bennük lesz, a legnehezebb csomagként viszik magukkal. Vettek egy családi házat a várostól nem messze, hogy a megtört asszony, míg nem talál munkát, vagy egész napi elfoglaltságot, virágültetéssel, ház körüli teendőkkel, pihenéssel a szabad levegőn próbálja feldolgozni a múltat. Fájdalmasan lassan teltek a nappalok. Estéi jobbak voltak, a férje hazajött munkából, próbálta lekötni munkahelyi, kollegái eseteivel, vagy nagyokat sétáltak a környéken.

Hosszú hónapok teltek el, mire az asszony talált munkahelyet, s úgy tudott nézni egy gyermekre, hogy nem kereste elveszett fia tekintetét a rá meredő szempárban. Bizonyosan javított a helyzetén, hogy húgának született egy kislánya, míg kismama volt testvére
nem látogatta s megkérte ne is látogassák, fájt volna látni, újra belegondolni. Nem ezt nem akarta, valamennyire már túllépett, de ehhez nem érezte magát elég erősnek. Mikor megszületett a kislány, meglátogatta testvérét, majd gyakori vendégek lettek a házban, jó volt a levegőn játszadozni a kislánnyal. Állítólag azért fogadta el könnyebben a helyzetet, és játszott, újult lélekkel a kislánnyal, mert kislány Nem emlékezteti a fiára semmiben sem, nem keresi a hasonlóságot „ilyen lehet a mosolya”gondolat nélkül tud játszani a kislánnyal.
Családjában felmerült a kérdés nem próbálnák-e meg újra, legyen gyermekük. Nem! A kismama lélek, teljes szívből ellenkezett, nem bírta volna elviselni, túl fájdalmas lett volna újra érezni a születendő lélek táncolását, s emlékezni; hat hónap, rettegni hátha megint történik valami. Nem ezt nem élné túl. Kettesben maradtak.

Néhány év múlva azonban baráti társaságukba került egy házaspár, a nő az árvaházban dolgozott s mesélte milyen rettenetes életük van és vár azokra a gyermekekre, akik ott nőnek fel. Sokáig nem, igazán tudott a tragédiától terhes lélek mit kezdeni ezzel az információval, de egy reggel elhatározta magát: csak meglátogatom a barátnőm. Nem merte bevallani magának, hogy kíváncsi, s hallani akarja a gyermeki nevetést, látni a kis száj mosolyát. Elment hát az árvaházba. Szörnyű látvány fogadta, nem voltak csecsemők, ugyan, de rácsos ágyuk volt, némelyik ütötte a fejét az ágy rácsának, vagy csak ült némán maga elé nézve. Néhány gyerek játszadozott az udvaron, labdáztak, futkároztak, volt egy kislány, aki a sarokban ült s rajzolgatott. Nem foglalkoztak vele a nevelők, csendes jó, gyerek. Négy éves, a szülei tavaly haltak meg autóbalesetben, rokonai nincsenek, így idekerült. Jó felfogású, szófogadó meséli a barátnő. Elköszön a nő, s nem tud másra gondolni, mint a kislányra, a magányára, hogy mekkora lehet s lehetett az ő fájdalma, mikor idekerült s megmondták neki: anya és apa többet nem jön érted.

Éjszaka nem sokat aludt, gondolkodott, hátha neki teremtette az ég, azért haltak meg szülei, hogy ő gondoskodjon róla, egyfajta kárpótlás a fiáért. Segít neki, elhatározta, ha nem fog sikerülni, nem fogadja el őket, akkor még mindig választhat, nem fogják elsietni a dolgot, mindnyájuknak túl fájdalmas volt az élet eddig. Felébresztette férjét s elmondta ötletét. A férfi nem bánta, neki is hiányzott a család, amihez a gyermek hozzátartozik. Lesz kit megtanítani, biciklizni, kivel rajzolgatni az aszfalton, különösen jó ötletnek tartotta.
Másnap az új tervekkel teli felhívta a barátnőjét s megosztotta vele az elhatározását. Örültek, hogy végre segíthettek, nem tartott sokáig, a formaságokat elintézték, addig is rendszeresen jártak a kislányhoz ismerkedni, beszélgetni az elképzeléseiről, vágyairól s úgy látszott, nem bánta az új életét.

Berendezték a szobáját, vettek játékokat, ruhákat, mindent mire egy kislánynak szüksége lehet. Szemerkélt az eső, mikor hazahozták a kislányt, új otthonába, új életébe. Új lehetőség volt mindannyiuknak a normális családi életre, tudták, milyen elveszíteni valakit, aki fontos, aki a világot jelenti, jobban becsülték az értékeket.
Nagyon jól megértették egymást, néha kis összerezzenés, gyermeki akaratfitogtatás, mindezekkel voltak boldogok. Megváltozott életük, az eddig múltat kergető sétákat felváltotta a családi séta a játszótéri csúszdázás, hintázás s bújócska.
Igazi család voltak, ha valaki rájuk nézett, eszébe sem jutott volna, hogy milyen gondokat küzdöttek le, min mentek keresztül mindaddig, míg idáig jutottak, míg végre egymásra találtak. A kislány példamutatóan viselkedett mindenütt. Az óvodában majd az iskolában is kimagaslóan jól teljesített, egy angyal volt. Sokszor köszönte meg istennek a nő, hogy útjába vezette a kislányt s ígérte meg fogadott gyermeke szüleinek, hogy a legjobb anyja lesz az anyja helyett.

A mai napon szabadnapot vett ki. Nem szólt róla senkinek, egyedül akart maradni. Reggel mindent úgy intézett, mint a többi napon, a különbség, ma hazament miután elvitte lányát az iskolába. Átöltözött, a garázsba ment, s elővett egy dobozt. Régi fényképek, újságcikkek. Részvétnyilvánítások, terhességi kiskönyv, eredmények. Olvasgatott, s könnyek gyűltek szemébe.” A busz balesetét a sofőr gondatlansága okozta, nem megfelelő sebességgel közelítette meg a kanyart. A sofőrt börtönbüntetésre ítélték. A súlyos sérültek száma 5 fő, a halottaké 8, köztük egy hat hónapos magzat is”. Olvasott és olvasott, potyogtak a könnyei, ma emlékeznie kell, ma fájnia kell, éreznie kell, ma lenne tíz éves a fia.
Hasonló történetek
4168
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
3111
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Magma ·
Hát, mit is mondhatnék? Túldramatizált! Minek kellett ez a 10 évre rá elővette a képeket meg ujságcikkeket és sírt... Meg az a kismama lélek nem vitte rá, hogy ujat csináljanak? Marhaság! Magát sokkal jobban sajnálta mint gyereket! Persze, most jöhet, hogy pasi vagyok és nem tudom átérezni ezt a fájdalmat, de senki sem tudja! Még Te sem, Origo! Talán itt megemlíthetném, hogy nagymamám 8 hónapos terhesen elvesztette az ikreit /leesett a villamosról/! 2 évre rá meg megszülte anyám nővérét, szóval Ő az élő példa, hogy túl lehet élni lelkileg is egy ilyen megrázkodtatást! Nem tudom, hogy mit mondhatnék! Az apa keveset szerepel a történetben, és mintha ő nem érezné annyira a fájdalmat, pedig ez hülyeség! Ha a barátnőm/feleségem terhes lenne, ugyan ugy szeretném a magzatot mint Ő és nekem ugyan annyit jelentene ez a veszteség, mint neki! Hiszen az a "gyermek" félig én és félig Ő! A gyerekem anyját pedig természetesen imádom, tehát a picit legalább annyira kell szeretnem! Nehéz ezt igy megmagyarázni, de akinek van egy kis esze és feltéve, hogy nem fogalmaztam túl hülyén, az megérti, hogy egy apának legalább annyit jelent a magzata és a gyereke mint az anyának. Szóval, ne tessék minket lekezelően, csak egy szál kukinak tartani! Talán ennyit szólnék hozzá! Ha csaj lennék biztos tetszene! Lehet, hogy majd irok egy olyat, ahol lényegében ugyan ez lesz a történet, csak az apa szemszögéből! De mindenkinek szívből kivánom, hogy soha se kelljen ilyet átélnie! Szép estét! Magma

origo ·
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy megírja a véleményét, mert ezzel felhívja figyelmem a hibáimra. Hálás vagyok, a pozitív és negatív kritikáért is; mindkettőt elfogadom, tanulságosak.
Kellemes további olvasgatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: