Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hazug ember

A hazugság számomra olyan, mint a levegővétel. Természetes, magától értetődő. Nem érzek miatta bűntudatot, engem ez szórakoztat, színészkedés az egész, móka. Játszadozom az emberek hitével, érzéseivel, mint egy kis cica a gombolyaggal, és az sem érdekel, ha meglazul, szétbomlik a barátokkal kötött képzeletbeli pamutgombolyagom. A barátság is csak egy játék, amit gyorsan elhasznál az illető aztán újat kap. Nem vagyok büszke ezekre a gondolatokra, de nem is szégyellem őket. Elfogadtam, hogy ilyen vagyok, bár soha nem is próbáltam megváltozni. Hasonló érzés lehet pszichopatának születni, érzéketlennek lenni a külső hatásokra. Nem befolyásol senki és semmi, béklyók nélkül él, ezáltal válik felsőbbrendűvé. Bármit elér, amit csak akar. Én viszont érzek. Tudok szomorú és boldog is lenni, és szerelmes és bosszúálló. Akkor miért veszem körbe magam hazugságokkal? Erre próbálok rá jönni szüntelen. Mi válthatta ki belőlem az igazságtól való félelmet? Így születtem, vagy egy ok következtében terebélyesedett ki ez a mellékhatás?
Mitől félhetnék? Félek mások véleményétől, hogy nem az leszek a szemükben, akit ők szeretnének látni. Hogy csalódnának jellemem eredeti mivoltában. Inkább kreálok egy képet, amiről jól tudom, hogy szívesen gyönyörködnek benne. Így nem érhet kritika, bántalom, nem csalódnak bennem és én sem fogok ezáltal magamban. Hiszen nem él olyan két lábon járó a Földön, aki ne hazudna. akkor ők mitől különbek nálam?
Hasonló történetek
4468
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
4439
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Isabella ·
Egyetértek az előttem szólókkal. Nekem is csak tetszett volna. Ha...
Ha érdekesen, elgondolkodtatóan, merengősre írod meg. De ez így csak egy egyszerű gondolatmenet. Ami nem lenne baj, de ahhoz meg unalmas és rövid.
Több érzelem kellett volna bele. Persze, értem én, hogy a hazugságok egyfajta "védőfal", de ezt jobban, dúsabban is megírhattad volna. Így olyan, mintha hiányozna belőle valami. Olyan befejezetlen. Remélem hogy olvasod a kommenteket, mert nem azért írjuk, hogy elüssük az időt. :) Nem szavazok, mert az alapötlet tetszik, a megvalósítás már kevésbé.

MrSparksTanítványa ·
Köszi a kommenteket, megfogadom a tanácsokat!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: