Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

1996. 12.06.

Az út, ami nekem végtelennek tűnt nem volt egy kilométer sem. Emlékszem, december 6 volt, az iskolàban megkaptam a mikulàs csomagomat, amikor bejött egy néni és kivitt a suliból, a szomszédos önkormányzat épületébe. Nem tudtam mi történik, nagyon izgatott voltam, és vàrtam, hogy hol a meglepetés. Vidàman jàtszottam és majszoltam az édességet. Nagyon gyorsnak éreztem az idő múlàsàt. És egyszer csak belépett egy idegen néni, megfogta a kezem, közben azt mondta minden rendben lesz. Ahogy kiléptem a téli hidegve, meglàttam egy szürke autót, melynek hàtsó ülésében testvérem ült, aki alig 3 éves volt. Sírt, szenvedett, és én nem tudtam miért. Hirtelen elfogott valami rossz érzés. Valami a mellkasom közepén egyre jobban szúrt, hirtelen hidegebb lett. Nem tudtam mi történik, nem tudtam mit tegyek. Beültettek az autóba, és kaptam még egy mikulàs csomagot, de màr nem örültem neki annyira. Szàmba vettem egy kisebb csokidarabot, de egyàltalàn nem volt édes. Egyre keserübb lett az ize, egyre jobban szenvedtem. Sírni akartam! Orditani torkom szakadtàból! De nem bírtam. Végülis elkezdtem hànyni, és nem érdekelt mi folyik körülöttem. Hirtelen ràjöttem. Ezek elvisznek engem. Elvisznek minket. Elvisznek anyàtól és apàtól. -Holvan anya és apa?-Ordítottam, és elkezdtem sírni. -Öket màr nem làtod-mondta az eggyik nő, és elkezdte takarítani, ami kijött belőlem. Testvéremre néztem és megöleltem. Nem tudtam mit tegyek, de reménykedtem, hogy az egész csak egy rossz àlom. Pàr óràra rà mindketten lenyugodtunk, és màr csak az autóból kilesve a tàjat néztük. Nem tudtuk, de következő àllomàsunk egy befogadò intézet volt.
Megérkeztünk - hallottam és felébredtem. Nem akartam kiszállni az autóból. A befogadó intézet előtt állt meg az autó. Testvérem teljesen lenyugodott, épp egy csokit majszolt, amit az egyik nevelőtől szerzett. Valamiért, ahogy ez a kép az eszembe, mindig elmosolyodom. Kiszálltunk az autóból, és megláttam hova hoztak. Életemben nem láttam még ekkora épületet. Hatalmas kerítései voltak, a kapuja meg óriási volt. Belépve egy folyosón találtuk magunkat. Leültettek minket egy-egy székre és elmentek. Testvéremre pillantottam. Örülök neki, hogy még ennyire kicsi. Nem érdekli mi van körülötte. Legalábbis addig míg nem fogy el a csokija. Utána vagy anyut, vagy csokit keres. Közben visszajöttek a nevelők.
- Gyertek - mondták, és elindultunk. De valamiért rossz érzés fogott el. Hova menjünk? Kérdeztem magamban, de elindultam. Nem tudtam hova megyek, vagy hogy rossz lesz-e. Én mentem. Testvérem automatikusan csatlakozott hozzám. Megfogta kezem, és baktattunk a két nevelő után. A folyosó falán képek voltak. Gondolom gyerekek rajzolták. A képeket nézegetve, öcsém megállt és nem ment tovább.
- Gyere - mondtam neki és megálltam. A nevelők is megálltak és vártank ránk.
- Siessetek, nem érünk rátok egész nap. - Tesómra pillantottam, és láttam, ahogy könnyei lecsorognak az arcán.
- Anyu, apu hol van? - kérdezte tőlem. Elfogott egy kellemetlen, rossz érzés. Rájuk gondoltam.
- Nem tudom - válaszoltam, és és könnyemet visszafojtva rá pillantottam. - Nem tudom hol vannak, de ha fontosak lennénk nekik nem engedtek volna el - mondtam és átöleltem.
- Na most már gyertek - hívtak minket, és egy nagy fehér ajtóhoz vezetve megálltunk.
Mi lehet bent, kérdeztem magamban.

Fojt.köv.
Hasonló történetek
4250
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Tetszett volna a történeted, de minden mondatban találtam legalább 1 hibát.

Isabella ·
Úgy látom előttem már elmondták a lényeget.
Lehet, hogy a főszereplő gyerek, de a fogalmazás és a kidolgozás nyugodtan lehet "felnőttes", mert az olvasó könnyen becsapva érezheti magát. Én is így érzem most. A történet alapja, az elgondolás remek és még tetszene is, de a megvalósítás... Néhol újra kellett olvasnom egy-egy szót, mondatot, hogy megértsem.
Tehetséges vagy, ez nem kérdés, de még fejlődnöd kell.
A következő részt elolvasom (és talán még várom is), de ha azt is ilyen csapnivalóan írod meg, nagyon csalódott leszek.
Fogadd meg az én, és mások tanácsát és ne keseredj el a negatív véleményeken, hiszen ebből tudsz építkezni! Ne kezd e védekezni, hogy mit miért csináltál így, ha egyszer az úgy nem jó. Olvasgasd az ide felkerülő írásokat, sok jót találsz.
Zöldet adok, mert érdekes vagy, de könyörgöm neked, figyelj a helyesírásra és a fogalmazásra! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: