Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

VILÁ

1.fejezet-vilá

. Az életem eddig elég ramatyul alakult...Aztán megtudtam,hogy az az élet amit éltem,nem az én igazi életem volt.Végig hazugságban éltem és amikor megtudtam az igazságot,inkább kívántam vissza azt a nyomorult életet,de már nem volt visszaút.

A nevem Kara Thomson. 18 éves vagyok,fekete hajjal,zöld szempárral és mivel egész életemben dolgoznom kellett a farmon ahol élek a szüleimmel és 2 húgommal eléggé izmosnak mondható a testalkatom.Élek-halok az édes dolgokért és mivel lovak között nevelkedtem az életem részeivé váltak.Amit a legjobban gyűlölök az a hazugság,de itt körülöttem van belőle bőven.

-Kara!! Gyere ide azonnal!!-karaa!!
Hallottam apám részeg üvöltését.
-Jövök már,jövök! Csak kivittem Apollót legelni.
-A legkevésbé sem érdekel mit csinálsz..hozzál nekem még bort és ne a hülye lovaddal foglalkozzál!!..
-Hogy én hozzak neked italt!!? Ígyis totál részeg vagy menjél aludni inkább te alkoholista barom..! -Ennyire csak apám tud felhúzni de mikor otthagytam volna had kóvályogjon magának,akkor akkora ütés érte az arcomat,hogy a földön találtam magam.Mikor felálltam épp viszonoztam volna a kedves gesztusát de hirtelen a húgaim kiáltására lettem figyelmes.

-Kara kérlek ne tedd meg.!-kiáltotta a legkissebb húgom emilia.
-Igen kara gondolj anyára,nagyon nagy bajban lennél ha megtudná,hogy megütotted a saját apádat.-mondta Lola a nagyobbik húgom.

Az öklöm ellazult szavaiktól és könnyes tekintetüktől azonban az a mérhetetlen düh ott forrt bennem. Lementem a pincébe és apám kezébe nyomtam egy üveg bort.
-Remélem megfulladsz tőle!!

Felnyergeltem Apollót és elvágtattam vele ki a pusztaságba.
.                     .....

Már eléggé messze voltunk a farmunktól de megkellett állnunk pihenni mert mindketten nagyon fáradtak voltunk.Kiértünk egy hatalmas rétre amin vadlovak legeltek és madarak csiripeltek mindenhol.
-Itt elég békés nem lovacskám? -simogattam meg nyakát és utánozta a többi lovat..legelni kezdett.Én csak elfeküdtem a nagy füves területen és néztem az eget,a felhők olyan gyönyörűek voltak és roppant megnyugtató volt abban a környezetben lenni.
Pár nyugalmas,csendes perc után valami fűlsüketítő zaj töltötte be a hatalmas eget.A lovak,a madarak még Apolló is elvágtatott a zaj elől,így én maradtam ott egyedül fűrkészve az eget,a fák közötti sötét zugokat,hogy mégis mi adhatja ki ezt a borzasztó hangot.
Amint megláttam a hang forrását a szívem zakatolt a testem megbénult a félelemtől és moccani sem bírtam.Ugyanis a magasban egy sárkányt láttam meg ami felém közeleg.Még mindig nem bírtam mozogni szóval ott álltam mozdulatlanul és vártam mikor vet véget az életemnek a szörnyeteg,de simán csak leszállt pontosan elém az a hatalmas állat. Nemtudtam hogy higgyek e a szememnek.Nemudtam,hogy most álmodom vagy a valóság amit látok.

-Ne félj tőle nem fog veled csinálni semmit amivel kárt tesz benned.
-Hallottam egy lány hangját a sárkány felől.Majd észre vettem,hogy a szörny hátán ült ez a lány.
-Ki..Ki vagy te?! -kérdeztem alig hallhatóan.
-leszállt a fenevad hátáról és belenézett elképesztően kék szemeivel az enyémekbe. -mintha valamiféle erő sugárzott volna ki szemeiből amitől kezdett helyreállni a szívverésem és kezdtem lenyugodni.Aztán visszanéztem a sárkányra majd megint a jól ismert félelem fogott el.

-A nevem Nina Mezol és azért jöttem,hogy hazavigyelek.

Folytatása következik. :) ez csak a bevezető rész ezért lett ennyire rövid de remélem élvezetes is egyben.
Hasonló történetek
3308
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3421
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: